IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
19.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 692 (1.7.2008 alkaen)
Koko
57 jäsentä
Tyttöjä: 7 (13 %)
Poikia: 50 (87 %)
Keski-ikä
32,0 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,0 vuotta

Jäsenet (57)

^^^CAT^^^-Tuikku-_JamiiiR_Muusajuksu88ojakaira-Rane_1korpisoturi89siiseli_89janzkiimasentaja^Jorde82rekkerivitttumoonanttuRacingCat-Jurppo-
« Uudemmat - Vanhemmat »
Näin siinä sitte kävi...

Muusamitä mitä?Luonut: MuusaTiistai 17.10.2006 20:09

tulppu hajotti taas yhen koneen. dumpperissa ei vaihteisto toimi.. no ihan sama. tää kones jumittaa.. oi voi. hyviä juttuja tuli taas bölen työmaalla juteltua ;) tietäisippä vaan.

ihmettelen miksi on jotenki ollu rauhallisempi mieli töissä. ei oo edes vituttanu pahasti. mutta luulen että yksi vaikuttaa siihen ;)

jotenkin kuitenkin haluaisin olla kanssasi aina tai joka hetki, jakaa kanssasi kaiken. mahassa tuntuu oudolta aina kun ajattelenkaan sinua, aina vain hymyilyttää kun muistelen joitakin tiettyjä hetkiä. kuten raippiksen siltaa, "kalaranta" reissua, rekkamies iltaa, sitä iltaa ku lähdin tähkän konserttiin ja näitä viime hetkiä.. oot mun ajatuksissa kokoajan ja oon ihan pihalla töistä. raskaanaki viel kaikenlisäks....

mutta aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta

Muusamä tapoin sen!Luonut: MuusaTorstai 12.10.2006 23:31

tulppu oli asialla tänään ja sai komeat aplodit ruokatunnilla.

lastasin vaan cat 219:lla dumpperinlavalle sinileväleeraa eli siis savivelliä tai jotaki sellasta. no hienosti yhtäkkiä kuului pauke. no ylävaunu koneesta liikkui melkeen itsestään. no sammutin koneen ja menin ulos kattomaan. kaikki 50 pulttia kääntökehästä poikki ja kone kahes osassa. tulppu vaan repes nauramaan.

menin sitte "varatoimitusjohtajan" puheille ja sanoin tyyliin; mä tapoin sen. No Sami siihen; no loppuko menovesi?. vastasin naureskellen; tuu kattomaan. samiakin tais pikkasen hymyilyttää.. lisäilen pari kuvaa aiheeseen liittyen heti nyt.


mikähän eilenki oli ku vaan nauru tuli suusta iltapäivällä ku vitutti niin ankarasti. pitäis vissiin nollata tilanne... ehdotuksia koska?
« Uudemmat - Vanhemmat »