IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
22.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 408 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 7
Koko
88 jäsentä
Tyttöjä: 60 (69 %)
Poikia: 28 (31 %)
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 66 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,5 vuotta

Jäsenet (88)

Nihil-EdusmiesGiraffe_Neinu_talvikki_UrjalaSSilverjuh0_oa`nniMystarainfra-redKorpiTaketrefoilWhattorPyrekiiwilintu
« Uudemmat - Vanhemmat »

^^Lara^^Ohi on...Luonut: ^^Lara^^Sunnuntai 23.05.2010 22:40

Opisto vuosi mun ;_____;
Muistan illan erittäin hyvin. Loistavat bileet, kinailen jonkun musalinjalaisen kanssa siitä miksei Antti Tuisku voi soida kolmea minuuttia, edes meidän lukiolaisten mieliksi... Mutta joskus oppilaskunnan hallituksen jäsenenä on tehtävä vähemmistöjä suosivia päätöksiä, muuten demokratia ei toteudu.

Ainoastaan muistan sen, että tultuani sariannesta jatkan juhlimista vanhan punaviinin kera. Voi:/ Ja menen puoli neljän aikaan nukkumaan. Herään kahdeksalta kouluun, olen aamupalalla. Enkä muista mitä kaikkea olen selittänyt, mutta muistaisin syöneeni siellä kunnolla leipää ja tuoremehua, kahviin tai tupakkaan koskematta.

Kaikista hämärintä on se, että Hans oli nähnyt mut käytävällä ja olin sanonut, että tulen kohta. Tosin itse en ole muistanut moista. Sitten herään aamupalan jälkeen iltapäivän filosofian tunnille, silloin oloni oli ihan ok.
:'( <sydän>

genitaalipyyheolen ihana:DLuonut: genitaalipyyheTiistai 02.09.2008 15:14

<celementine> snif, oot loretta paras :D ikuisuushumalainen nettirunkkari jonka kanssa on vaan aina niin leppoisaa, opiston pelastus :DD (ja tuho, ennenkaikkea tuho :D)

uuh oon todella väsyny, eilen tuli taas valvottua liian pitkään kun en halunnut nukkua hyvää oloa hukkaan, en tiedä mikä toi ajatus oli. Joudutaa vaa piirtelee alastonta miestä ja en jaksa nyt tänään, voisin käydä salaa nukkumassa.
huomenna lähen ehkä käymään kuopiossa, ois kivointa.
« Uudemmat - Vanhemmat »