IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
26.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 877 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
22,7 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,7 vuotta

Jäsenet (2)

kasiu`^^kaisu^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

-emm\JebaaLuonut: -emm\Sunnuntai 14.03.2010 21:28

Viikoloppu anskul ft. Kaisu<3 Sillee oli iha kivaa jotenki, uusiks vois men ja tällee : D Tai mitä täs kiertelee oli parast<3 Vähä kyl väsyttää mut nukutaa huomen kässätunnil. Hyppäsi Kingil n. Metri ku ansku oli tehny tolppii, enkä ees tippunu ja hyppäs jo toisel yrittämäl ja ''voitin'' korkeus hyppy kisa :') Ansku kyl unohti pitää ne loput kisat, mut iha sama tuli tasapeli :') Paitti et ne kortsut unohtu ni se yks kisa meni vähä perseellee, kiitos mu allergia (miettikää kaikki niis pienis päissänne) Maastoreissu Kaisu-Santtu Emma-Pontso Ansku-Kingi ei oikee onnistunu ku Pontsol ( 5.v suokki ori ) Ei pysyny oikee käsis (olymppiat kolmoses) ku sil oli vähä virtaa. Laukattii sille asvalttii pitki ja yhtees laukka oli vähintää 2 km putkee ja saatana ku piti kääntyy aurasuol ni Pontso paineli suoraa ja Ansku vaa huusi kaisul et Kaisu mee perää ja sit ne laukkas siel mu peräs. Ensi mua nauratti mut sit ku tajusin et tää ei oikeesti pysahdy ja anskul 2 km matkaa viel, ni sit iski sellane pieni paniC varsinki ku näin et edest tulee bussi ja pontso pelkää bussei. Onneks sielt yhest pihast tuli auto ja pontso pelästy sitä ja jarras ja sain se menee laukaaa sin lumihankee ni ei jaksanu men nii kovaa enää ja sit siihe tuli sellane joku vanha kioski si sain käännettyy sen sin ja tulin sit aika hätäsee alas ja ansku tuli pontsol. Kyl se anskul pysy paremmi mut silti ku käytii viel myöhemmi ajaas ni sil oli virtaa. IIrol oli tänää sit vuorostaa virtaa, se hyppi pystyy ja pukitteli ja teki kaikkee mitä keksi. Kaisu tippuili minkä kerkes :D Mää kingi mentii sille rauhallisesti, kunnes mul palo hiahat se kans ja vein se tallii.

-emm\Olisko teil paperii?Luonut: -emm\Keskiviikko 10.03.2010 18:56

Mee maasto reissu eile oli paras ikin!! Ansku ja Kaisu voi vaa sit ens kerral laittaa olymppiat ni hevosetki pysyis käsis ja kingi kuntoo vois vähä kohentaa. Se raukka laukkas viimisil voimillas muitte peräs ku se ei hallunnu jääd yksi ;D Sillee yksikertasesti mitä matkal tapahtu ; Santtu lähti käsist ja käänty väärää suuntaa, Pontso lähti käsist n.200 kertaa ja santtu ja kingi ain peräs, Kaisult lähti jalkkarit ja se putos, kingi hyppäs ojaa (joka oli nyy sivä et ku se seiso siel ni munki jalat osu sin lumee) ja ku kaisu oli tippunu ni santtu lähti painelee karkuu ja minä rodeoratsastajana lähdin perään ja sit ku pääsin sitä lähel ni hyppäsin ravil alas ja yritin saad sitä kii mut ei onnistunu. Kaisu kyl sit sai se kii, onneks. Siin kai ne sit o :') plus ansku paskahätä ja kingi lentelävät suojat. Ens kerral mäki laitan turvaliivi!
Etsi itsestäsi 5 yhteisöä ja haasta sen jälkeen 4 kaveriasi tekemään sama.
ÄHHÄHHÄÄÄÄ EN PISTÄ KETÄÄÄ PRKL !!

PSPS. kolmas yhteisö on lähellä mun sydäntä<3

-emm\Loppuviikkosttuleekiva<3Luonut: -emm\Keskiviikko 27.01.2010 19:06

Ke- Ratsi ja hypitää :D
To- Kaisu kans Nakkilaa <3 Milläköhä tuulel Kingi tänää o ?
Pe- Kaupungil ja Catun kans : )))
La- Porukat lähtee juhlii ja mä ja mona kahestaa meil :)) Siit tulee kivaa <333
Su- Mona meil kokopäivä : D Ainaki toivottavast : ///

Täl viikol vaa kerta nakkilas :/ Kiitos ihanien kokeiden :SS Pitäis lukee äikkää mut ei jaks. Pitäis lukee hissaa mut ei jaks eikä jaks lukee enkkuukaa : DD Hiihtolomal pääsee levil : )) Mut sit ei pääs yyterii : DDD Eika nakkilaa =//

-emm\Jebaa <3Luonut: -emm\Maanantai 04.01.2010 23:03

Huomen Ideaparkkii Kaisu ja Mona kans<33 Siit tulee parast ikin <3333 Odotannn <3
Huomen nähää guys : D <3

James||Munakoisohan seLuonut: James||Maanantai 28.09.2009 02:23

Kiits Kaisu <3

MUSTATIIKERIKOHTA KANGASKAUPPAA ! ~~Luonut: MUSTATIIKERIPerjantai 21.08.2009 18:31

8D hee koulussa mukavaa. :--D Kaisun ja Jasminin älynväläykset. (Y)
J:
" Hehehehee, nyt julle on tartuttanu sen kaikkiin siltalaisiin ja me ollaan ainoot. Läpyt meidän hyvälle vastustuskyvylle. "

K:
"voi ei, nyt julle ei tuu kouluun varmaan jtn kahteen viikkoon "

luultiin et jasulla on sikainfluenssa ku kysyin et miks ei ollu koulussa niin sit jasu vastas sikainfluenssa. ja sit oltiin et nyt kaikki siltalaiset on siinä possunuhassa ja sit repeiltiin ja oltii sit apua. sit kysyin et kuinka kauan se on poissa sit jasu vastas et vaan tän päivän. ku mulla on flunssa. sit kysyin et eiks sil oo sikainfluenssaa. sit sanoin kaisulle ja repeilimme koko välitunnin. : D

K:
" Hemmetti julle ois kyl saanu olla siinä sikainfluenssassa. Se ois ollu hauskaa !" 8DD * NAUR*

Hee. *3* kohta mangapäivä. x.x

candyconfusionminä se siinäLuonut: candyconfusionTiistai 31.03.2009 23:38

1. Avaa Google.
2. Mene kuvahakuun ja kirjoita nimesi siihen.
3. Ota kolmas kuva, lisää se tähän.
« Uudemmat - Vanhemmat »