IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
27.9.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 894 (1.7.2008 alkaen)
Koko
130 jäsentä
Tyttöjä: 120 (93 %)
Poikia: 10 (7 %)
Keski-ikä
31,3 vuotta
Otos: 54 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta
Valvojat
kloppiteme, whoe

Jäsenet (130)

Lemönjaakstilauraemilia`krrrrojoonas-Sini_sfizNäshii^^SUPERALISAme||inaheroine|-_miika-_AlizePFL-fiieericäöffannny
- Vanhemmat »
Olet raskaus-Barbie. Hypistelet usein hyräillen setissäsi tulleita vauvan tamineita ja tuttipulloja. Puhut alati mahastasi ja taputtelet sitä, vaikka se onkin kova. Sinua pidetään hieman mystisenä, sillä kukaan ei tiedä, kuka on lapsesi isä. Joissain piireissä sen huhutaan sen olevan Action-man, mutta toiset ovat varmoja sinun valinneen palomies-Kenin. Ehkä se selviää sinä päivänä, kun halkeavasta mahastasi kuuluu naps ja vauvan saa kaivettua esiin.

AHAHAHAHAHAHAAA!!! xDDDD

OFF-<3Luonut: OFF-Perjantai 22.05.2009 16:03

Moi, oon Charlotta ja pelaan Barbie nettipelejä Jonin koneella, ku se on koulussa.. ^^ ehe ehe..
Mulla on elämä <3

npmö]Tarina ATK:n tunnilla. :'DDLuonut: npmö]Keskiviikko 18.03.2009 12:59

BARBIEGIRL

Olipa kerran kaunis vaaleanpunainen BarbiGirl. Hänellä oli kauniit vaaleanpunaiset hiukset, jotka olivat hieman kiharat, vihreä mekko ja pinkin korkokengät. Kaulassaan hänellä oli sydämen muotoinen punainen riipus. Mekkoa somisti vaaleanpunainen vyö vyötäröllä ja päätä hopea tiara. Hän oli rikas, ja koska hänen tyylinsä oli erilainen, jotkut kyläläiset luulivat häntä prostituoiduksi.

Eräänä päivänä BarbiGilr lähti ostoksille, ja vanha köyhä nainen tuli häntä vastaan. BarbiGirl kysyi naiselta että miten hän voisi auttaa tätä, mutta nainen vain huusi: "PAINU TIEHESI SENKIN HULTTIO ! " BarbiGirl oli ihmeissään, mutta ei jaksanut välittää, koska vaatteet odottivat häntä. Kun hän oli shoppaillut lisää pyllynpaljastavia mekkoja, hän lähti kävelemään kotiin korkeissa koroissaan.

Yhtäkkiä toisen kengän korko meni poikki, ja BarbiGirl kaatu maahan. Hän alkoi itkeä, ja siinä samassa hänen meikkinsäkin valui pitkin poiskia ja naamaa. BarbiGirl hermostui ja haroi myös hiuksiaan, jonka seurauksena hänen hiuksensakin näyttivät kamalalta. Tämän jälkeen BarbiGirl näki hänen elämänsä "rakkauden" (yksi niistä miljoonista) kävelevän ohi. Ja tietenkin juuri silloin, kun hän näytti harakalta. BarbiGirl alkoi kiljua kuin pieni sika, juuri kun mies olisi alkanut auttaa neitiä hädässä. Kiljunnan seurauksena mies säikähti, ja juoksi karkuun harakan näköistä pinkki palloa.

BarbiGirl kiljui vähän aikaa ja otti sen jälkeen kengät pois jalastaan, otti kassinsa ja käveli kotiin päin. Kaikki nauroivat hänelle koska hän näytti idiootilta. Yksi mies jopa sanoi että; "Kylläpäs se nykyinen prostituoitujen ulkonäkö on muuttunut. Viimeksi kun näin sellaisen, se ei näyttänyt ihan harakalta, jolle on puettu vaatteet." Miehen kommentin jälkeen BarbiGilr alkoi juosta, ja kaatui rapalammiikkoon suoraan naama edellä. Ja kaikkia nauroivat jälleen.BarbieGilr alkoi taas itkeä ja nousi ylös. Nyt hän näytti suoraan sanottuna tältä; prostituoitu harakka, jolla oli päällään vihreä pyllynpaljastava rikkinäinen mekko, risat korkokengät, ja paskainen tiara päässä punaisessa pesäkkeessä, josta ei ollut enää tietoa oliko ne hiukset vai todella huono peruukki. No, kumminkin BarbiGirlillä oli vielä pitkä matka kotiin, ja niinpä hän jatkoi vain matkaa kaikkien nauraessa.

Kun BarbiGirl oli illalla kotona, hän ei mennytkään kotiin. Hän meni suoraan 20 metriä korkealle sillalle, jonka alla ei ollut muita kuin kiviä ja hyppäsi. Hänen kuolinpäivänsä muistetaan vieläkin hauskana ja sitä juhlitaan joka vuosi nimellä; prostituoidun harakan kuolin päivä..

LOPPU !

Desmodontidoe[Ei aihetta]Luonut: DesmodontidoeMaanantai 19.01.2009 21:15

Minulla on turhaa energiaa ja se ei ole kivaa, sillä se ilmenee vitutuksena. Taino ei.. Pikemminkin haluna vaan heilua ympäriinsä keskisormet pystyssä ja huutaa kaikille mulkuille tyypeille, että ne on ihan idiootteja kusipäitä eikä niitä rakasta kukaan. ARGH! Olenkohan sairastanut nyt vihdoin ja viimein liikaa ja minun olisi jo korkea aika päästä toteuttamaan itseäni?! Miten ois, kuka on messissä?
Nyt minua ei haluta olla mukava ihminen, vaan ihan oikeasti haluaisin olla ilkeä ja julma bitch, mutta voi helvetti kun mä en osaa!! Enkä mä edes tiedä, kenelle mä olisin ilkeä ja julma bitch. MUR!!
APUA!! Hei, ihan oikeesti kuulkaas nyt ihmiset.. EI NÄIN!!
"Originalet har slagit ut kopian.

I onsdags beslutade en domare i Kalifornien att Bratz ägare MGA genast måste sluta tillverka dockorna. Och att de ska plockas bort från affärerna före nyår. Företaget Mattel, som tillverkar Barbie, vann en tre månader lång rättskamp mot MGA och har nu copyrighträtten till Bratz.

Orsaken är att Bratz designer Carter Bryant kom på idén till de nya dockorna när han fortfarande jobbade på Mattel och presenterade den sedan för MGA. "

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3924687.ab



Samma på finska:

Originaali on lyönyt kopion.
Keskiviikkona kalifornialainen tuomari päätti, että Bratzin omistajan MGA:n on välittömästi lopetettava nukkejen valmistaminen. Ja että nuket poistetaan markkinoilta ennen uutta vuotta. Mattel, joka valmistaa Barbieta, voitti kolme kuukautta kestäneen oikeudenkäynnin MGA:ta vastaan ja omistaa nyt tekijänoikeudet Bratziin.
Syy on se, että Bratz-suunnittelija Carter Bryant sai idean uusiin nukkeihin kun hän vielä työskenteli Mattelille ja esitteli sen myöhemmin MGA:lle.
- Vanhemmat »