IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
23.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 588 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 3 (43 %)
Poikia: 4 (57 %)
Keski-ikä
21,6 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,4 vuotta
Valvojat
^Nöffeli^

Jäsenet (7)

einarinari^^Nöffeli^marco_91the_crow_
« Uudemmat - Vanhemmat »

npmö]Tarina ATK:n tunnilla. :'DDLuonut: npmö]Keskiviikko 18.03.2009 12:59

BARBIEGIRL

Olipa kerran kaunis vaaleanpunainen BarbiGirl. Hänellä oli kauniit vaaleanpunaiset hiukset, jotka olivat hieman kiharat, vihreä mekko ja pinkin korkokengät. Kaulassaan hänellä oli sydämen muotoinen punainen riipus. Mekkoa somisti vaaleanpunainen vyö vyötäröllä ja päätä hopea tiara. Hän oli rikas, ja koska hänen tyylinsä oli erilainen, jotkut kyläläiset luulivat häntä prostituoiduksi.

Eräänä päivänä BarbiGilr lähti ostoksille, ja vanha köyhä nainen tuli häntä vastaan. BarbiGirl kysyi naiselta että miten hän voisi auttaa tätä, mutta nainen vain huusi: "PAINU TIEHESI SENKIN HULTTIO ! " BarbiGirl oli ihmeissään, mutta ei jaksanut välittää, koska vaatteet odottivat häntä. Kun hän oli shoppaillut lisää pyllynpaljastavia mekkoja, hän lähti kävelemään kotiin korkeissa koroissaan.

Yhtäkkiä toisen kengän korko meni poikki, ja BarbiGirl kaatu maahan. Hän alkoi itkeä, ja siinä samassa hänen meikkinsäkin valui pitkin poiskia ja naamaa. BarbiGirl hermostui ja haroi myös hiuksiaan, jonka seurauksena hänen hiuksensakin näyttivät kamalalta. Tämän jälkeen BarbiGirl näki hänen elämänsä "rakkauden" (yksi niistä miljoonista) kävelevän ohi. Ja tietenkin juuri silloin, kun hän näytti harakalta. BarbiGirl alkoi kiljua kuin pieni sika, juuri kun mies olisi alkanut auttaa neitiä hädässä. Kiljunnan seurauksena mies säikähti, ja juoksi karkuun harakan näköistä pinkki palloa.

BarbiGirl kiljui vähän aikaa ja otti sen jälkeen kengät pois jalastaan, otti kassinsa ja käveli kotiin päin. Kaikki nauroivat hänelle koska hän näytti idiootilta. Yksi mies jopa sanoi että; "Kylläpäs se nykyinen prostituoitujen ulkonäkö on muuttunut. Viimeksi kun näin sellaisen, se ei näyttänyt ihan harakalta, jolle on puettu vaatteet." Miehen kommentin jälkeen BarbiGilr alkoi juosta, ja kaatui rapalammiikkoon suoraan naama edellä. Ja kaikkia nauroivat jälleen.BarbieGilr alkoi taas itkeä ja nousi ylös. Nyt hän näytti suoraan sanottuna tältä; prostituoitu harakka, jolla oli päällään vihreä pyllynpaljastava rikkinäinen mekko, risat korkokengät, ja paskainen tiara päässä punaisessa pesäkkeessä, josta ei ollut enää tietoa oliko ne hiukset vai todella huono peruukki. No, kumminkin BarbiGirlillä oli vielä pitkä matka kotiin, ja niinpä hän jatkoi vain matkaa kaikkien nauraessa.

Kun BarbiGirl oli illalla kotona, hän ei mennytkään kotiin. Hän meni suoraan 20 metriä korkealle sillalle, jonka alla ei ollut muita kuin kiviä ja hyppäsi. Hänen kuolinpäivänsä muistetaan vieläkin hauskana ja sitä juhlitaan joka vuosi nimellä; prostituoidun harakan kuolin päivä..

LOPPU !

« Uudemmat - Vanhemmat »