IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
7.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 1670 (1.7.2008 alkaen)
Koko
132 jäsentä
Tyttöjä: 50 (38 %)
Poikia: 82 (62 %)
Keski-ikä
27,8 vuotta
Otos: 78 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,8 vuotta

Jäsenet (132)

heemeliMakee`-kaijanekkristaa|Hiltunen|Esan^^-jjuliaaTopiYoOo_oLeskinen-peteksMatis^^^^mkkyldejulia-Bromarf
« Uudemmat - Vanhemmat »

hennapuff17Luonut: hennapuffSunnuntai 04.08.2013 22:01

feeling great!
Kauden avausmaali tehty ottelussa Kanadan joukkuetta vastaan :) pari jäähyy istuttu enemmän tai vähemmän oikeista syistä ja pari syöttöpistettä saalistettu 3 päivän aikana :) nivuset kiittää ja kuittaa. Jos ei kävellen pysty ni sit mennää kontaten.. :D

37mm[Ei aihetta]Luonut: 37mmSunnuntai 05.04.2009 03:45

Gröäh. Itku, nenä taas tukossa ja nielemisen kanssa hienoisia ongelmia... Notta joo. Mut selvittii pelireissusta. Hävittii kylläki kaikki pelit, eikä päästä siis finaaleihin, mutta no. Hyviä pelejä oli ja vielä siihenähe, että meä libero oli sairaana kotona ja piti paikata sillee et sentterit (eli mie ja Kaisa pääosin) oltiin kans takakentällä nostamassa ja pelattii siis ilman liberoa. Kyllä siinä vähä jäässä oli ko pussinpohjalle joutu nostamaan aikalailla kylmiltään ja varmaa aika jäätävää katottavaaki se varmaa oli aina välillä. :DD (Mut silti, olin kuulemma turnauksen paras pelaaja joukkueesta. Hahahhahaha.)

Matkat oli jotain nii loistavaa, kuvamateriaalia on aika hienot määrät. :D Eiköhä tässä varmaa tämän illan aikana jotaki tuu tännekki. Kait. Ja Power Cup ois sit seuraava päämäärä ja totta me tänävuonna voiteta koko homma, ko viimevuonna hävittii nippanappa pronssiottelu. Tänävuonna sit viiään, ko saatiin Sannaki takas pelaamaan. 8)

Ja nii. Matikka. Hehe, Joonas meinas syyä sen mun pistelapun ko olin saanu pisteen enemmän ko se. :D Eli 45 pistettä, eli E. Ei ois ollu ko kolmen pisteen päässä L:stä. Mutta joo, totta tuoho tyytyväinen pitää olla. :) (Mut no, sain kuulla sellastaki vähättelyä, että "eihän se oo ko lyhyttä matikkaa". Kiitokset vähättelyistä.)

Joo, on vähä tukkonen olo. Vois pikkuhiljaa painua sänkyä kohen tai jotain jotain jotain. Rupiaa pyöriin päässä.
« Uudemmat - Vanhemmat »