IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
21.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 699 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Keski-ikä
30,9 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 30,9 vuotta

Jäsenet (1)

Danilla
« Uudemmat - Vanhemmat »

WyckedLuonut: WyckedPerjantai 08.07.2011 16:27

breakfast_club.jpg

Nyt en vähään aikaan tilaa yhtäkään leffaa, I swear.

Tämä viiden euron ostos tipahti nimittäin postilaatikkoon tänään ja mun "Emilio-kokoelmani" alkaa olemaan aika hyvällä mallilla. ;D Omistan nyt viisi leffaa herralta. (ja velipojaltakin ihan liikaa, ottaen huomioon etten vielä n. pari viikkoa sitten mulla oli ainoastaan Scary Movie 3 jos sen äijän sekoiluja halusin vahdata)

Sitten kun seuraavaksi rahatilanteeni parannuttua jotain tilaan, kohteena on kukaties jälleen vanha kunnon karvakamu Gay-fer. Ja ikävä kyllä samalla myös Pekoni(!!!), koska Flatliners on listallani seuraava MUST HAVE-tekele.

WyckedMovies make me happy :DLuonut: WyckedPerjantai 10.06.2011 20:25

Posti toi mulle aivotoimintaa tuhoavaa viihdettä tänään:

hahaaha.jpg

Jo kansi kertoo, että kyseessä on homoin toimintaleffa ikinä, ja niin se todellakin onkin, siitä pitävät Gay-fer ja Kova Luu huolen. Hyvästi äly. :'D

Lisäksi tilasin eilen leffan nimeltä National Lampoon's Loaded Weapon, starring Emilio "Kirppu" Estevez ja sivuosissa tietenkin velipoika Charlie "Mushroom" Sheen ja vanha tuttu: Tim Curry!
loadedW.gif

Siis tilasin tän leffan tietenkin ton Tim Curryn takia, kais tiätte? ;D

No okei, oikeasti tilasin sen, koska tahdon nähdä Emilion korsetissa ja stay-up-sukissa, mutta siitä ei puhuta, joten hys. :O
« Uudemmat - Vanhemmat »