IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
25.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 822 (1.7.2008 alkaen)
Koko
39 jäsentä
Tyttöjä: 37 (95 %)
Poikia: 2 (5 %)
Keski-ikä
27,8 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,5 vuotta

Jäsenet (39)

suksuiRiik-kkawhaphaaJesssi]Otostränerepssitruunasydänsantra_^infeliz[in]saneemmsuCruellahNoyezCardiacArrest[croc]Rainbowchild
« Uudemmat - Vanhemmat »

GHIVegetarismiraivoLuonut: GHIPerjantai 13.08.2010 02:53

Mä voisin oikeasti ryhtyä vegeksi ellei se olis noin _vittumaista_.

En oikeestaan välitä punasesta lihasta tai kalasta ollenkaan, ainoastaan kanaa tulis ikävä. Kasvikset maistuu musta itteasiassa paremmilta kun lihatuotteet jos ne maustaa oikein. Ja kyllähän se fakta ois, että siillä pelastais yhden tai kaksi lehmän takapuolta varmalta kuolemalta.

Mutta ei elämä kun noi on vegaaniliiton sivuilla niin saatanallisen absoluuttisia ton "eläinperäisten tuotteiden" eliminoimisen kanssa, pää hajoaa! Minkä takia ne ei ota huomioon ihmisiä, jotka olis valmiita _rajottamaan_ lihansyöntiä, mutta esim edelleen haluaisi syödä kananmunia ja juustoa ja näin ees päin? Reseptejä löytyy vaan tolla ajatuksella että kaikki tai ei mitään. Pysyn mieluummin lihansyöjänä kun alan säätämään noin helvetisti!

Eniten ehkä vituttaa noiden antama mielikuva, että jos oot vegaani niin oot vitusti parempi kun sellainen, joka syö jotain eläinperäistä. Onhan se hienoa olla täyskasvis, mutta hei, jotain respectiä niillekkin jotka edes rajottaa!

Miksi vegetaristeilla ei ole omia sivuja???? Tai saatana sellasilla siirtymävaihetapauksilla, jotka haluaa syödä sitä saatanan kanaa vielä???!?!?

....joo. Ei mulla muuta.

ps. Hetkinen, onko semmonenkin vegeryhmä, jotka syö kanaa? HÄ :D

pps. Ja nyt tää soi mun päässä
"Etkö tajua että yritän vierottaa sinut noista rehuista?"

Grillin omistaja: "Mitä sää syöt ku grillataan?"
Vegetaristi: "No ne mun on siinä keittiön pöydällä?"
Grillin omistaja: "En mie nää muuta ku jotain ituja ja papuja?"
Vegetaristi: "No ne on sitten luultavasti ne mun!"
Grillin omistaja: "Jumalauta, tuollaisia höttelöitä minun miehiseen grilliin laiteta! Naapurit näkkee vielä ja siinä meni maine!"
« Uudemmat - Vanhemmat »