IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
1.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 797 (1.7.2008 alkaen)
Koko
141 jäsentä
Tyttöjä: 114 (81 %)
Poikia: 27 (19 %)
Keski-ikä
31,8 vuotta
Otos: 68 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,0 vuotta

Jäsenet (141)

vilmanieksen`miiiamoiIsYouOkayIsYouMaybesomedayäns`-TingTing-R4C00N|Hullu|Riikkaa--[Joni]-cleooonLAURARÄWRl|nemmaa\andromedaLimbbuh
« Uudemmat - Vanhemmat »

ExterminatedKuolinpas nolouteenLuonut: ExterminatedKeskiviikko 15.05.2013 20:41

Viikonloppuna kahdesti. Nää molemmat kävi mulle, samana päivänä ja olin silleen "oh shit" ku kävelin aamul vessaan tyyliin puolalasti ja eteises oli joku mies. D:



Ja tää oli aika awkward, koska porukoitten katseet porautu mun selkään huutaen jtn "OH GOD SAVE HER, SHE'S WATCHING SOFTPORN!"
..kuolin.

`susssuhenna laulaa :DDLuonut: `susssuMaanantai 03.05.2010 22:24

YOU RAISE ME UP!
I AM STRONG!

vauhtikana[Ei aihetta]Luonut: vauhtikanaTiistai 15.12.2009 23:21

nolasin tänää itteni aika kohtuullisen mukavasti 8)

lauloin tuvas singstaria aivan täysiä ja siinä laulun keskivaiheilla katoi ikkunasta ku se heijastaa eteisee, et jahas iskä tuli kotia... sit jatkoin laulamista ihan täysiä ja katoin uudestaan siitä ikkunasta ja huomasin et iskä oli pysähtyny siihe oviaukkoo... sit stoppasin laulun ja katoin siihe et miks se siihen pysähty.. mutta kun se ei ollukkaa meikän iskä vaan joku iskän kaveri XDDD

a_tinky_winkyOlen paras!Luonut: a_tinky_winkyKeskiviikko 01.04.2009 01:35

Vittu et oon kyl niin hyvä nolaamaa itteni ain :D tänää aamul tulin taivassalost turkuu ni menin kämpil ku menin vast iltavuoroo töihin ni ajattelin sit mennä sohval vähä makoilee ja koska kämpäs oli ihan vitun kuuma ni ei mul ollu ku pelkkä valkonen toppi pääl.No sit tietty nukahin. Ovi kävi ja ku avasin silmät ni 2 nuort jätkää seisos meijän olkkaris ja mä nousen ja istun pelkkä valkonen toppi pääl siin. hetken ne siin tuijotti ja naureskeli ja sit pyysin niit menee johonki muual ni ne meni meijän keittiöö selkä päi mua ni hipsin siit sit puol alastoman makuuhuoneesee :DDDD vittu en muistanu et se oli tänää ,ku ne miehet tuli puhdistaa jotai ilmanvaihtokanavii :DD onneks ne oli pois jo ku heräsin..

Annuknyt nolottaa :sLuonut: AnnukPerjantai 26.12.2008 00:46

sori<3 &lt;puna&gt;

tiab[Ei aihetta]Luonut: tiabKeskiviikko 17.12.2008 23:11

Olipas taas oikein hyvinkin... kröhöm.. hilpeä joulujuhla..
Miks aina täytyy mokaa, ku sitä vähiten toivoo? Ja miks aina rupee naurattaa kesken puheenvuoron, ku sitä vähiten odottaa.. ? Onneks paikal ei ollu ku puol kouluu, ni ei huomen tartte olla niin nolona. Mut neki puol kouluu, jotka paikal oli, muistaa varmaan aina kuinka se yks blondi ykkönen ei pystyny pitää pokkaa sen toisen blondin ykkösen kans. Mä oikeesti yritin kootya itteni, mut mä en oikee mahtunu sen paperilapun taakse. Ei siinä mitään, ku koko yleisöki nauro meitä, ei ollenkaa paha ! Ja kaveritkin tuki täysillä. Yks jopa toi paperin ruokapöytään ku osas "ennustaa" et mä pillaisin sen glögin kans. No mut, onneks seuraavis juhlis esiintyminen on "vapaaehtoista", eli meitsi taitaa pysytellä yleisön puolella. No, onneks kans ORMA:kin mokas ihan pikkasen... Mut kyl me Empan kans ollaa kaikkein parhait blondei. Mä en osaa ees kuvitella, mitä siit ois tullu, jos Henuki ois ollu siin... kolmas blondi lisää !
NO, OIKEIN IHANAA JOULUA KAIKILLE ! hehe.

ps. mulla taitaa tuo kuume nousta, voi voi en varmaan pääse huomen kouluun, sääli.
« Uudemmat - Vanhemmat »