IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
11.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 9566 (1.7.2008 alkaen)
Koko
514 jäsentä
Tyttöjä: 309 (61 %)
Poikia: 205 (39 %)
Keski-ikä
32,4 vuotta
Otos: 298 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,0 vuotta
Valvojat
Lidocain

Jäsenet (514)

[KoRn]Dostoniz|Sebu|panaaniidELiABabyPhantzimmykuningassuskiWillee__ggirlnaaminenOwnaajasussuuemmiweeSeloria-milkshakE-
« Uudemmat -
”Hyväksyn toki heteroseksuaalisuuden, mutta kyllä minua ihmetyttää aina, mikä siinä pillussa joitakin miehiä niin kiinnostaa. Mitä siinä on? Itseäni ainakin puistattaa pelkkä ajatuskin heteroaktista. Hyi! Onhan pepussakin ikävät puolensa, sieltähän tulee paskaa, mutta pillu, sehän on vielä pahempi. Kiimatippoja, kusta, verta... PIENIÄ IHMISIÄ!”

”Jaaha, taas Jaanan piti mennä mainostamaan ja mainitsemaan työpaikalla olleensa mökillä aviomiehensä kanssa. Ei helvetti, onko sitä heteroutta pakko aina korostaa? Miksi täytyy aina ilmaista erikseen, että sattuu olemaan naimisissa juuri miehen kanssa ja on itse nainen? Onko sellaista pakko tuoda esille kaikkien meidän homojen, biseksuaalien, aseksuaalien ja panseksuaalien keskuudessa? Minusta paljon parempi ilmaisu olisi esimerkiksi puoliso, jolloin sukupuoli jäisi sopivasti piiloon, eikä tuota heteroutta tarvitsisi niin alleviivata. Jos ei muuta, niin ainakin Jaana voisi käyttää ilmaisua sulhanen, vaikka sekin on vahvasti toisen sukupuolta korostava termi. Aviomies on siinä mielessä kuitenkin pahin ilmaisu, että siinä erityisesti sanotaan MIES. MIES. AVIOMIES, AVIOMIES, MINÄ OLEN VITTU HETERO.
Aviomiehen lisäksi pitää tietty muistuttaa heteroseksin sivutuotteesta, lapsista. Lapset sitä ja tätä, meidän heteroiden tuottamat lapset, TE HINTIT ETTE NIITÄ SAA. En minäkään pakota ketään katselemaan mieheni illalla revittelemää ja arastavaa persereikääni, vaikkei tämä seksin lopputuote ole sekään lapsien tavoin kovin miellyttävä juttu.”

”Kävelin yksi päivä ihan normaalisti ihan tavallisen kaupungin keskiarvoisessa keskustassa, kun vastaan käveli niiiiiin stereotyyppinen heteromies kuin olla ja voi. Toisessa kädessä se piti naisensa kätöstä, toisessa avattua kaljaa. Hiukset olivat leikattu hieman korvat ylittäviksi, housut olivat siniset farkut, paitana oli huppari. Ruskeat hiukset, siniset silmät, kasvoissa aika näkyvästi sänkeä. Hiukset laitettu geelillä sipaisten, mutta heteronomaisen huolimattomasti. Hartiat olivat leveät ja kroppa näytti lihaksikkaalta. Ohi kävellessä tunsin kevyen haiskahduksen hikeä ja tuoksauksen deodoranttia. Minulla ei ole mitään heteroita vastaan, mutta onko sitä pakko tuoda esille noin stereotyyppisesti? Heterous on kuitenkin moniulotteisempi käsite kuin maskuliininen, lihaksikas heteromies kalja ja nainen kädessä. Heteroiden keskuudessa on myös ei-niin-heteromaisia heteroita, jotka eivät arvosta tällaista naurettavaa stereotypiaa.”

”Kävin eräs päivä DTM:ssä ja näin siellä hieman hämmentävän näyn: heteropari, siis tyttö ja poika, olivat tanssimassa siellä aivan muina miehinä. Osa katsoi hieman hämmästellen, mutta suurin osa vaikutti suhtautuvan asiaan tyynesti. Mitä ihmettä? Piti oikein katsoa lähempää, jos kyseessä olisikin vain homopari, jonka toinen osapuoli näyttää vastakkaiselle sukupuolelle, mutta ei, heteroita ne olivat. Ei siinä, hyväksyn heterouden, mutta tuntuihan se vähän hassulta. Vaatii ehkä sulattelua. Hyvä, että heteroiden oikeudet alkavat toteutua ja hetskuparit uskaltavat esiintyä julkisesti yhdessä.”

”Toisinaan kyllä tulee miettineeksi, miksi näihin Salkkareihinkin pitää nykyisin tunkea niin paljon tuota heteroseksuaalisuutta. Näytetään kaiken maailman isabellaholmien häitä ja tuolla Jirilläkin on sutinaa sekä Katarinan että exänsä Heidin kanssa. Pitääkö tuota tuputtaa oikein useammalla kuin yhdellä heteroparilla? Ennen vanhaan henkilöhahmot vain asuivat saman talon alla tv-sarjassa ja seksikohtaukset jätettiin kuvaamatta, lapsia kyllä syntyi. Aku Ankassa on tehty fiksusti ja selitetty jokainen lapsihahmo sisaren- tai veljenpoikana, jolloin hahmoa ei automaattisesti luokitella seksiä harrastavaksi heteroksi. Mutta nuo Salkkarit... Samoin Ismokin näyttäisi vokottelevan sekä tuota Kuulan Hellua että ex-vaimoonsa yhtä aikaa samassa hyväntekeväisyysgaalassa juuri ennen kuin joka hetero ammutaan jonkun homoterroristiryhmän myötä kuoliaaksi.”

”Isä oli aivan raivona, kun kerroin kaiken. Vein kumppanini Paavon käymään meillä ensimmäistä kertaa, söimme päivällistä, totesin kesken syönnin seurustelevamme... ja siitäkös elämä alkoi. Isä karjui, että tuo pitäisi heittää ulos täältä. 'Perkelettäkö sinä meidän tytärtä vokottelet!' Paavo lähti kiusallisen hiljaisuuden vallassa kuluneen ruokailun jälkeen, riitelimme lisää. Itkin aivan helvetisti. Isä kertoi koko ikänsä olettaneen minun olevan lesbo ja kertoi olevansa niin pettynyt. Lähdin ulos, istuin pihamme omenapuun alle ja annoin jo tyrehtyneiden kyynelvirtojen avautua uudestaan. Padot murtuivat. Kuulin yllättäen takaani askeleita: toinen isäni lähestyi minua ja istuutui viereeni. Hän sanoi, että oli aina jotenkin aavistanut, että olisin hetero. Kuulin häneltä kannustavimmat ja kauniimmat sanat mitä olen ikinä kuullut: 'Mira, vaikka isäsi onkin järkyttynyt, hän hyväksyy sinut omana itsenäsi. Me molemmat hyväksymme sinut juuri sellaisena kuin olet. Voit tuoda kotiin kenet tahansa. Olkoon poikaystäväsi sitten vaikka Frederik, meille tärkeintä on, että olet onnellinen kumppanisi kanssa.' ”


Entä jos Ismo olisikin järkyttynyt enemmän tyttärensä heteroudesta kuin poikansa Kallen homoudesta?

”Voi, kuinka kovasti haluaisin itselleni oman heterobestiskaverin! Olisi niin mahtavaa, kun olisi viimein kaveri, jonka suhteen voisi olla varma, ettei toinen tuntisi minuun vetoa. Tavallisesti tulee käytyä omien kavereideni kanssa shoppailemassa ja bilettämässä klubeilla, mutta heterokaverin kanssa voisin käydä miehekkäästi kaljalla tai vaikkapa rautakaupassa. Heterokaveri antaisi tyylivinkkejä autoni takaspoileriin liittyen ja katsoisi, etten lähtisi kaupungille ihan minkä tahansa kuntoisella kaaralla. Voisin valittaa heterokaverilleni miesongelmistani, ja hän ei keskeyttelisi turhaan, sillä problemani eivät kiinnostaisi häntä paskaakaan. Tärkeintä on puhuminen. Ehkäpä joskus saan vielä oman heterokaverin!”

// blogistani http://erkkipekka.blogspot.fi/2014/07/jos-heteroista-puhuttaisiin-kuin.html

ErQHaluan homokaverin!Luonut: ErQSunnuntai 20.10.2013 02:04

Nykyaikana ihminen on automaattisesti rasisti, jos hänellä ei ole yhtään tummaihoista kaveria. Samoin ihminen on juntti, mikäli hänellä ei ole homokaveria. Minun on tunnustettava, että olen itsekin juntti. Vuosien saatossa integroitumiseni seksuaalivähemmistöpiireihin voidaan katsoa vähintäänkin lievästi epäonnistuneeksi – läheisimmät miessukupuoliset kaverini ovat heteroita. Ei heteroissakaan mitään vikaa ole, mutta kaltaiseni panseksuaali hippiäinen ansaitsisi itselleen myös aidon ja iki-ihanan homppelikaverin!

Missä ne kunnon homot oikein piileksivät? Tuntuu siltä, että parhaat homot ovat (tyttöjen poikaystäväehdokkaita vertaavaa sanontaa mukaillen) kuin vessoja: parhaat ovat varattuja tai täynnä paskaa. Jotkut ovat jopa molempia. Vuosien varrella olen törmännyt monenlaisiin homppeleihin. Osa heistä on vain puhtaasti kusipäitä. Sitten ovat kivat homppelit, joilla ei ole koskaan aikaa. Sitten on niitä ilkeitä, mutta suosittuja "ah olen niin fabulous" -homppeleita, joilla ei ole aikaa. Ja jos olisikin, heiltä ei liikene sitä ainakaan minulle, vaan aika menee johonkin tärkeämpään, kuten oman lifestyleblogin päivittämiseen, kulmakarvojen nyppimiseen tai saman profiilikuvan vaihtamiseen Lärvikirjassa yhä uudestaan ja uudestaan. Tai ihan vaan itsensä ihailemiseen peilistä, mutta ei, ei koskaan minuun. Kuinka itsekeskeistä.

On minullakin muutama homppelikaveri, joten en ehkä ole täysin juntti. Ongelma on siinä, että suurin osa heistä asuu niin kaukana, toisella puolella Suomea. Toki tarjolla on muutama paikallinenkin homppeli, mutta heistäkin läheisintä näen noin puolen vuoden välein.

Oltuani yli kaksi vuotta seksuaalivähemmistögalleria Qruiserissa olen onnistunut tutustumaan siellä enemmän naisiin kuin miehiin. Lihatiskissä (siis Qruiserissa) olisi tarjolla myös paikallisia homoja, mutta valitettavan montaa kiinnostaa vain harrastaa seksiä kanssani, tai vielä pahempaa, minä en kiinnosta heitä ollenkaan! On kuin onkin olemassa homoja, joita ei kiinnostakaan jutella minun hiuksistani, minun vaatteistani, minun huoneeni sisustuselementeistä, minun kirjahyllyni kirjoista, minun hiuksistani, minun kirjoittamistani teksteistä, minun kuvistani tai minun hiuksistani. Mikäköhän heissä on vialla?

Toki tarjolla olisi myös joitakin paikallisia homppeleita, mutta osa heistä ei vain täytä laatuvaatimuksiani. Joillakin ei vain ole tarpeeksi ihQ tyyli: stailin pitää olla juuri sopivasti homo. Ei liian vähän, muttei liian stereotyyppinenkään. Mitä minä teen homolla, jota ei kiinnosta shoppailu tai tyyliasiat? "Tutustun häneen omana itsenään ja arvostan hänen persoonallisuuttaan sellaisenaan"? Hah, mikä vitsi!

Kerrotaan siis, mitä haluan: ihQun ja tyylikkään homokaverin, joka on sopivan suosittu, mutta ei kuitenkaan yhtä pidetty mitä minä. Jälkimmäinen ehto on onneksi helppo täyttää, sillä kaikkihan minusta pitävät. Homokaverini ei saa olla liian paljon minua pidempi. Meidän täytyy olla niin läheisiä, että voimme käydä yhdessä kusella vessassa. Käymme välillä shoppailemassa kaupungilla ja kahvilla. Välillämme ei kuulu olla seksuaalista jännitettä, mutta humalapäissämme voimme yltyä tanssimaan yhdessä baarissa tai pussailemaan. Voin puhua homokaverilleni mies- ja naishuolistani, ja hän kuuntelee ymmärtäväisesti. Voin kysellä vinkkejä hiusasioissa, ja hän vastailee kysymyksiini.

Jos joku tuntee nämä kriteerit täyttävän homon, antakaa hänelle heti minun yhteystietoni! On pysyttävä ajan hengessä mukana ja hankittava oikeanlaisia kavereita. Ei se ihminen, vaan hänen seksuaalisuutensa!


blogistani http://erkkipekka.blogspot.fi/2013/10/haluan-homokaverin.html

JustJackPrideLuonut: JustJackPerjantai 28.06.2013 02:40

Olen menossa Prideen lauantaina, kulkueeseen siis. Saa tulla tökkimään jos näkee :) Varmaan aika hurja määrä tuttuja siellä tulee olemaan, ja moikkaan mielelläni jokaista <3 Tökkikää, halikaa jne <3

miicavittuLuonut: miicaSunnuntai 19.05.2013 23:09

tulkaa ny joku vittu hakemaa meidät saatana t meizi ja tupsu
tää hesa ja tane o jo nii nähty tältä vklopulta

Irpp4~nolo~Luonut: Irpp4Tiistai 09.04.2013 21:54Teen tämän:
[ ] Tyttö/poikaystävästäni
[x]Parhaasta ystävästäni
[ ]Ihastuksestani
[ ]Hyvästä ystävästäni
[ ]Kaveristani
[ ]Sisaruksestani

○ Missä hän asuu? - sen mutsi asuu meijä lähel ja iskä gerbys c;
○ Missä kuussa hän on syntynyt? - Lokakuuuuuus
○ Missä tapasitte ensimmäisen kerran? - Ku tulin vörkkärii tutustuu
○ Koska tapasitte ensimmäisen kerran? - yli vuos si c;
○ Rakastaako hän ketään tällä hetkellä? - joo
○ Oletko nähnyt hänet tänään? - kokoaja c;
○ Milloin näet hänet seuraavan kerran? - nyt
○ Osaatko hänen numeronsa ulkoa? - en xd
○ Oletteko riidelleet kertaakaan? - kerra varmaa xd
○ Tietääkö hän kaiken sinusta? - oikeestaa joo
○ Tietääkö hän ihastuksesi? - jaa-a :D en tiä onks mul ees sellasta
○ Kuka hän on? - jaa kuka xd
○ Onko hän pitkä: - iha liia c;
○ Onko hän käynyt kotonasi? - on c;
○ Onko hän sinua nuorempi vai vanhempi? - 11pv nuorempi c;
○ Oletteko matkustaneet yhdessä? - joo c:
○ Millainen on hänen musiikkimakunsa? - paras c;
○ Osaako hän laulaa? - joo<3
○ Omistaako hän puhelinta? - joo ?
○ Syökö hän mitä tahansa? - joo xd
○ Mikä on hänen lempiharrastuksensa? - miesten bongaus ja syöminen x3 <3
○ Mitä hän rakastaa? - ruokaa miehii
○ Mistä pidät hänessä? - kaikesta <3
○ Mistä et pidä hänessä? - itsepäine :D
○ Entä mistä hän ei pidä sinussa? - siitä että oon homo xd
○ Oletteko olleet samalla luokalla koskaan? - kokoaja c;
○ Juoko hän alkoholia? - kauhee juoppo
○ Mikä on hänen lempiohjelmansa tv:ssä? - salkkarit xd
○ Jos sinulle tulisi kauhea rahapula, auttaisiko hän sinua? - emt xd kaippa
○ Uskaltaako hän itkeä jos olet näkemässä? - joo c:
○ Miksi hän pitää sinusta? - koska oon seksikäs, kuulemma :D
○ Voisitko kuvitella elämäsi tällä hetkellä ilman häntä? - e :c
○ Onko hän sinulle tärkeä? - LIIA<3
○ Mitä kaverisi on mieltä hänestä? - että se on tyhmä.

miia<3

mä ja mun muru<3

Daealis[Ei aihetta]Luonut: DaealisTiistai 09.04.2013 17:18

Näyttäisi Tasa-arvoisen avioliittolain kansalaisaloitteen nimikirjoitusten määrä tuntia kohden laantuneen, joten täytynee lisätä hankkeelle näkyvyyttä aiheesta lisää.

Allekirjoita tuohon, mikäli olet sitä mieltä, että avioliiton mukana tuomat lainmukaiset oikeudet kuuluvat kaikille pariskunnille. Tällä hetkellä kun ne eivät kuulu.

Turha mussuttaa mistään Jeebuksista ja raamatuista: Jos näiden mukaan elettäisiin, olisi valtakunnassa moniavioisuus yhtä tavallista kuin nykyiset yksiavioiset suhteet. Samoin kuin kuolemantuomiot ja köyhät kristityt.

Avioliittoja ei yhteiskunnassa määritellä raamatun mukaan, sen juuret ja historia eivät ole uskonnoissa, eikä sen tulevaisuuskaan ole mitenkään sidottu hihhuleihin.

Aissi[Ei aihetta]Luonut: AissiPerjantai 25.05.2012 00:11


TVXQ:n fanipojat, en kestä :D ♥ "i'm a little gay. okay, i'm a fucking gay."

vallu-allu05Luonut: vallu-alluKeskiviikko 23.05.2012 18:45

Päivä 01 kuva siitä, mitä nyt ajattelet
Päivä 02 kuva siitä, miltä sinusta tuntui tänään
Päivä 03 kuva siitä, mitä teit tänään
Päivä 04 kuva jostain mitä olet menettänyt
Päivä 05 kuva jostain mihin olet riippuvainen
Päivä 06 kuva joka inspiroi sinua
Päivä 07 kuva minne haluaisit mennä
Päivä 08 kuva jostain mitä tarvitset joka päivä
Päivä 09 kuva mitä toivot tulevaisuudessa
Päivä 10 kuva siitä mitä haluat tehdä
Päivä 11 kuva jostain tärkeästä
Päivä 12 kuva miltä haluaisit näyttää
Päivä 13 kuva jostain mitä pelkäät
Päivä 14 kuva sinusta ja ystävästäsi (ystävistäsi)
Päivä 15 kuva lempi paikastasi
Päivä 16 kuva jostain mitä haluaisit tehdä ennen kuolemaasi
Päivä 17 kuva huoneestasi
Päivä 18 kuva suosikki vaatetyylistäsi
Päivä 19 kuva joka kuvaa elämääsi
Päivä 20 kuva jostain minkä olet saavuttanut
Päivä 21 kuva sinusta enemmän kuin 10 vuotta sitten
Päivä 22 kuva henkilöstä jota ihailet
Päivä 23 kuva joka saa sinut hymyilemään
Päivä 24 kuva tuskallisesta muistosta
Päivä 25 kuva, joka tekee sinut surulliseksi
Päivä 26 kuva asiasta mitä vihaat
Päivä 27 kuva jostain mitä olet saavuttanut ja sitten menettänyt
Päivä 28 kuva onnellisesta muistosta
Päivä 29 kuva lävistyksestä jonka haluaisit
Päivä 30 kuva lempi leffastasi
Päivä 31 kuva siitä mitä mieltä olet rakkaudesta
Päivä 32 kuva jostain söpöstä
Päivä 33 kuva jostain mieliruoastani
Päivä 34 kuva lempi bändistä
Päivä 35 kuva bändistä jonka musiikkia kuuntelen nyt
Päivä 36 kuva jostain, mitä odotan paljon
Päivä 37 kuva lempihiustyylistäni
Päivä 38 kuva asiasta jonka aijon saavuttaa
Päivä 39 kuva siitä mitä mieltä olen koulusta
Päivä 40 kuva sinusta ilman meikkiä

DaealisJumala hyväksyy homot!Luonut: DaealisKeskiviikko 25.04.2012 00:57

Jumalaa ei häiritse homoseksuaalisuus lainkaan, siitä näppäränä näyttönä vaikka tämä liskolaji, jossa ei esiinny koiraita lainkaan.

Eli taisi arkkiin nousta lesbopari, kun pikkusieluinen jumala tappoi 99% maailmasta tulvalla.
« Uudemmat -