IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
5.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 8 552 (1.7.2008 alkaen)
Koko
363 jäsentä
Tyttöjä: 254 (70 %)
Poikia: 109 (30 %)
Keski-ikä
33,3 vuotta
Otos: 216 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,6 vuotta
Ylläpitäjä
Nemily

Jäsenet (363)

kkata]EemmpsdELiA-Sook`Ki-emmmu-[Aponen]pimppas|Eskimo|ti|ina||4nni||PaulaaaahemulipaskaEss|^dtgdmmmiskaNatporucnik
« Uudemmat -

A-styleArjen pyörteessä ┼Luonut: A-styleKeskiviikko 09.03.2016 23:35

A-styleWolt & Foodora : Ruoka 3.0Luonut: A-styleMaanantai 22.02.2016 08:30

Kirppu_81Mielipide, ei mainosLuonut: Kirppu_81Tiistai 06.01.2015 14:21

Minun mielipiteeni on että Pyynikin käsityöläispanimo tuottaa hyviä oluita.
http://www.pyynikki.org/kauppaipafinal.jpg

sussuuw`phuoahLuonut: sussuuw`Sunnuntai 09.02.2014 20:15

meil on joulukinkkua keittiös
nyt menen syömään
Hmm nyt tulee tälläistä mutu pohdistua aiheesta et korjatkaa jos olen väärässä. Oletan, että tässä on ideana se, että hyvä ja keskituloiset käyttävät määrällisesti eniten rahaa ruokaan. Muutoinhan tämä koko idea olisi melko kyseenalainen. Ja oletan myös, että köyhät ja matalapalkkaiset käyttävät suhteessa kokonaisvarallisuuteensa enemmän rahaa ruokaan kuin varakkaammat. Eli jos rikkaan ruokakustannukset nousevat Ax8% ja köyhän Bx8%, jossa A > B, mutta rikkaan kokonaisvarallisuudesta A on esimerkiksi 1/20 ja köyhällä B on 1/2. Silloin siis vaikka rikkaan kustannukset nousisivat määrällisesti enemmän, niin köyhän kustannukset nousisivat suhteellisesti enemmän.


Selvästi siis tarvitaan jonkinlaista tasausmekanismia. Uutisessa kerrotaan, että sosiaalietuuksien ideksikorotus tasaisi tätä. Indeksikorotus ei kuitenkaan ota huomioon aiemmin mainitsemiani suhdelukuja, vaan kasvaa tasaisesti yleisen kuluttujahinta indeksin mukaan.


Toinen puoli tässä on sitten lääkkeiden hintojen korotukset. Lääkkeitä kuluttavat oletettavasti eniten eläkeläiset, varallisuuteen katsomatta. Jälleen lääkkeiden hintojenkorotukset vaikuttaisivat suhteellisesti eniten vähävaraisiin, sillä oletan jälleen, että rikkaat käyttävät suhteellisesti pienemmän osan omaisuudestaan lääkkeisiin, kuin vähävaraiset.


Kyseinen uudistus tuntuu osuvan siis eniten juuri vähävaraisiin. Omituista, kun matalapalkkaisten pätkätyöläistenkin asema yhteiskunnassa on edelleen ongelmallinen. Eikä vähävaraisilla muutoinkaan ole hehkeetä. Pistää miettimään mitä tarkoitusta tämmöinen ajaisi? Eikö ruoka ja lääkkeet ole jo nykyisyydessään tarpeeksi kallista suhteessa esimerkiksi viihteeseen? Eikö ruokajonoissa ole jo tarpeeksi ihmisiä?

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/59643-ruuan-hintaan-kaavaillaan-suomessa-jattikorotusta
Tänään siis sellaista luvassa, tai ohjelmistossa. Väsyttää. En nukkunut kuin kaksi tuntia viime yönä, (osa)kiitos tästä pahalle naapurintädille, joka päätti tulla vierailemaan yöllä ja juomaan olutta oleskeluhuoneeseeni. Toki poltimme muutamat tupakit myös ja katsoimme lonkeropornoa, kuten sivistyneessä yhteiskunnassa kuuluu.

Kohta pitäisi lienee pakottautua ulos, jonka jälkeen ilmeisesti pitäisi tehdä jonkinlaista ruokaa. Kirottu lapsi on vallannut konsolini, joten pelaaminen ei tule vielä kysymykseenkään. Luen siis tilannetta kompensoidakseni Terry Pratchettia ja itken ääneen.

Hyvää loppua.

A-styleuutta makuaLuonut: A-styleKeskiviikko 24.04.2013 22:21

« Uudemmat -