IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
10.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 066 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 2 (17 %)
Poikia: 10 (83 %)
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,8 vuotta

Jäsenet (12)

Tornado57Offi-OskuderwyCommandoeaud-1Sapeli35tomppa0211Heiskanen235keewaypeku_90jarppariusstripperella
« Uudemmat - Vanhemmat »

l`andeVoihan nyt saatana.Luonut: l`andeKeskiviikko 14.12.2011 00:47

Mikä siinä nyt on että on pakko mennä kaduille ammuskelemaan satunnaisia ihmisiä?

Vituttaa.

ErQShootingLuonut: ErQPerjantai 11.02.2011 23:41

Yritän joka kuukausi kokeilla jotain uutta avartaakseni maailmankatsomustani (lue; kerskaillakseni kokeilleeni vaikka mitä shittiä ja esittäen täten maailmaa nähnyttä kovaa kundia) . Tänään kävin siis ampumaradalla!

Myönnän aluksikin, että kammoan jossain mielessä aseita. Tai siis hyh, aseethan on tarkoitettu tappamiseen ja minunkaltaiselleni hipille väkivaltaisuudet ovat ikävä juttu. ...kröhöm ja siis GTA:ita, RDR:iä, Saints Roweja ja väkivaltavideopelejä siis ei tietty lasketa heh, eiväthän ne ole todellisia. ...vai ovatko?

Kumminkin, oppaakseni radalle saapui ex-luokkalaiseni Henna, joka on omassa sarjassaan voittanut kivääriammunnan Suomen mestaruuksia. Saapuessamme radalle suurin jännitykseni oli jo laskenut ja jaksoin uskoa, etten sittenkään ampuisi itseäni päähän illan aikana.

Varmistin *krhm* oppaani tietämystä aseasioista esittämällä hetken tyhmää.
"Ai onko nää niitä aseita?"
"Ne on kiikareita!"
"Ai jaa."

Ja niin se sitten kävi. Kouluampuja Erkki-Pekka avasi tulen noin kello neljän aikoihin Siilinjärven lukiolla. Niin, siis unohdinkin varmaan mainita että rata on siis se joka sijaitsee Ahmon koulun ruokalan alla lukion puolella. No, nytpä tiesit senkin.

Ampuminen itsessään oli oikein hauskaa. Toki välillä meinasi turruttaa kun jouduin lataamaan kiväärin joka laukauksen jälkeen - ylläripylläri - ja sen lisäksi kun vanhan ihmisen näkökin alkaa jo heikkenemään niin tähtääminenkään ei mitään älyttömän helppoa ollut. Joka tapauksessa sain ensikertalaiseksi hyviä tuloksia ampuessani istualtaan, jopa yhden kympin (eli osuma keskelle muttei sentään aivan napakymppiä) ! Tämän jälkeen tulosten taso lähti laskuun kun siirryimme kokeilemaan seisaaltaan ampumista, minkä aikana sain totisesti huomata kuinka raskas kivääri oikeasti onkaan... Huh.

Ampuminen oli anyway oikein mielenkiintoinen kokemus. Suosittelen toki muillekin ^^ Ja rispektiä etenkin Hennalle koska en tajua miten joku voi saada seisaaltaan ampuessa niin helvetin hyviä tuloksia mitä se on saanut!
« Uudemmat - Vanhemmat »