IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
12.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 533 (1.7.2008 alkaen)
Koko
21 jäsentä
Tyttöjä: 12 (58 %)
Poikia: 9 (42 %)
Keski-ikä
30,3 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,3 vuotta

Jäsenet (21)

m_kjeesusviveka`MissUniikkitoozamariajessicaAnuEiTajuu_JES_SE_mike__---Anzkuh-xootiaevakillerNNiiko_ammia^Mizz^Sanna_aaanikomoi-
« Uudemmat - Vanhemmat »

mariajessica[Ei aihetta]Luonut: mariajessicaSunnuntai 14.03.2010 21:50

Lalllalaaa, mitä teeeen? ;o
vitun mulkku kusipää mutsi mulla ei voi muuta sanoo. Tuun joskus yöllä himaan en siis sen enempää kännis tai muis aineis, sit alan selittää jotai niil ja ne kattoo ku hulluu sit meen kattelee tohon teeveet ja mutsi alka lukee jotai sivuvaikutuksii jostai lääkkeest ym en tiä mist ja sit kysyn et mitä luet: amfetamiini vaikutus oireita tässä vaa.
Oon vähä sillai et WTF? Sit alan vissii pelleilee jotai et iha ku oisin vetäny muutaki ku perseesee ja sit ne yhtäkkii vaa sanoo et lähetääs käymää tuol sairaalas, iha pokkan vissiii, no sit lähettii ja sit ku ollaa siin vastaa otol mutsi alkaa nauraa paskast nauruu ja sanoo et juu me vaa katottii onks sul pokkaa tul tän. Mennää kotii.
Vittu siin vaihees kilahi sillai et ei jumalaare lähen kävelee sielt takas keskustaa jotai vitu reittii ja mutsi soittelee et juu tuu ny hei kotii jne, sit pummasen joltai kahelt ukolt tult ja sit vedän niitte kaljoil kännin.. Ku ne tarjos ehehe. :D mut sit ne alko hajottelee paikkoi ni meikä katto parhaaks lähtee vittuu, mut hieno asuu tääl ku jokatoine päivä epäillää joksiki stna nistiks. Kiitos vain han vitusti. KIITOS!
sori kaikki: tas vitun idioottimaises koneessa ei toi meidan kaikkien tuntema kaksoispistein varustelama aa:kirjain! voi terve ja joku vitun idiootti joka pelaa pokerii tos toisella koneella joka ei siis tarvitse kyseista kirjainta laisinkaan valtasi koneen! Joka minun puolestani voisi suksia vittuun juuri nyt. koska haluiaisin kirjottaa runoja ja muuta sheidaa ni se ei tosiaankaan onnistu ennen kuin toi idiootti suostuu vaihtamaan konetta!
ps. eika sen puoleen samoin varustettu oo:kirjainkaan... tasta ei tuu vittuakaa
« Uudemmat - Vanhemmat »