IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
12.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 420 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Poikia: 11 (100 %)
Keski-ikä
18,0 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Poikien keski-ikä: 18,0 vuotta

Jäsenet (11)

Shammyzzmikasd_jansbJiiVeöksnevadmikii-Mambo-MakkeCasu`-Mikkoo
« Uudemmat - Vanhemmat »
marzA: "jorma mee mummolaa" "IRTI NYT SAATANA!"
vesa: "JORMA HOMO!!"
torres: "no nuo nyt on nii pieniä, ei ne sienistä vielä mitää ymmärrä"

"...vähä niiku vesa ois kännissä"

saattaa valtsua hävettää =D
no älä huoli, me ollaan sun faneja :D

jjossBmoi.Luonut: jjossBTiistai 12.05.2009 00:48

terve.
mitä kuuluu ?
minulle kuuluu hyvää siihen nähden, että otimme taasen vaihteeksi nenillemme. tuomari valitti kapteenille vaihtopenkiltä kuuluneista asiattomista huuteluista, itsehän siellä en ollut. nilkkani ei ole ollut 2 pv kipeä, se on hyvin terve. ja juuri kun olisin päässy pelailemahan, niin eikös reisi revähdä ja hyvää yötä. vaihtopenkiltä terkut.
huomenna menen keräilemään harjulle huumeneuloja. hihi.

josbÄrg says (21:42):
millo norssin tutustumispv ?
J4FF4 says (21:43):
tuutko sääkin norssiin
josbÄrg says (21:43):
mm meen ysille ?

mm jaffa tietää.

minulla on tylsää.
JA RAKAS MIEHENI SEPI ON KADONNUT : <<< KUKAAN EI TIEDÄ MISSÄ HÄN ON. EI VASTAA PUHELIMEEN, PYÖRÄ POISSA, KOKO MIES POISSA. puhelin kotona. sen hiukset on peeäs kivat.
Huomenna on historiallinen päivä. minusta tulee silloin itse head coach. sellaisia kivoja '02-'04/5 syntyneitä lapsia. (=

hihi menen tästä kohta syömään.

PS. AINO ON IHANA &lt;sydän&gt;

niin ja vielä kerran ps, maria uhrasi pyhästä pyhäpäivästään aikaa ja ajatteli minua.
"mä mietin eilen sua. muut ihmiset laskee lampaita, sää lasket cristiano ronadoja. mieti nyt, se pomppii kedolla ilman vaatteita semmosten aitojen yli." -maria

Casu`Koulufutiksen ykköset!Luonut: Casu`Keskiviikko 14.01.2009 00:16

Kuopion alueen koulufutiksen paras koulu!
1. Iisalmi
2. Siilinjärvi
3. Klassikka/2
http://ita-suomi.palloliitto.fi/nuorisotoiminta/koulufutis/kuopion_koulufutis/tulokset_2008/lukiot-finaalit/

ja tytötkin olivat kivasti 3.-4.

Iisalmen lyseon pojat ottivat historian ensimmäisen turnausvoittonsa lukioiden välisessä koulufutis-turnauksessa Kuopio-hallissa tiistaina. Joukkue voitti sarjamuotoisen turnauksen neljästä jalkapallo-ottelusta kolme ja yksi päättyi tasapeliin.

Iisalmelaisten joukkue koostui yhtä lukuunottamatta Pallo-Kerho 37:n nuorista pelureista. Mukana olivat Atte Huttunen, Juho Huttunen, Kasperi Korhonen, Teemu Leskinen, Samuli Pelttari, Matti Mikkonen, Joonas Väisänen sekä virolainen vaihto-oppilas Jarno Pink.

Ensimmäinen peli Varkauden lukiota vastaan päättyi iisalmelaisten selvään 6-0 -voittoon. Siilinjärven lukio kaatui niukasti 1-0. Samoihin lukemiin päättyi myös kamppailu Kuopion Klassillisen lukion ykkösjoukkuetta vastaan iisalmelaisten hyväksi.

Kilpasarjan turnausvoittoon riitti iisalmelaisille viimeisestä ottelusta tasapeli Klassillisen lukion kakkosjoukkuetta vastaan. Ratkaiseva ottelu päättyi 2-2.

Iisalmen lyseon tyttöjen joukkue jakoi sijat kolme ja neljä, koska pronssiottelua ei pelattu. Kolmesta pelatusta ottelusta joukkue saavutti yhden voiton ja kuonoon tuli kahdesti.

Iisalmen lyseon tyttöjen tiimi muodostui pääosin Klubi-36:n seurajoukkuepelaajista. Joukkueessa uurastivat Heidi Eloranta, Suvi-Tuuli Eskelinen, Niina Huttunen, Paula Komulainen, Sini Kosonen, Tiina Lappi, Marjukka Mikkonen, Noora Ollikainen ja Anne-Maarit Tuovinen.

Tyttöjen kilpasarja pelattiin lohkomuotoisena. Alkusarjan ensimmäisessä ottelussa iisalmelaiset voittivat Kuopion lyseon 6-3, mutta toisessa pelissä tuli takkiin 3-0 Varkauden lukiota vastaan. Välierä päättyi iisalmelaisten tylyyn 8-0 -tappioon Klassillisen lukiota vastaan.

Koulufutis-turnauksen järjesti Palloliiton Itä-Suomen piiri. Joukkueesta oli kerralla kentällä kuusi pelaajaa ja vaihdot olivat lentäviä. Maalivahtia ei ollut ollenkaan.

Kenttä oli myös normaalia pidempi ja maaleja tehtailtiin käsipallomaaleihin. Peleistä puuttuivat myös maali- ja kulmapotkut sekä sivurajaheitot. Maalit hyväksyttiin vain vastustajan kenttäpuoliskolta tehtynä.
« Uudemmat - Vanhemmat »