IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
8.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 542 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
23,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 23,6 vuotta
Ylläpitäjä
Bosley

Jäsenet (1)

SkyDrift
« Uudemmat - Vanhemmat »

Sue_CidalLaihduta, läski!Luonut: Sue_CidalTorstai 08.01.2009 12:10

Viimeaikainen angstaamiseni on keskittynyt lähinnä ärhäkästi levinneeseen zombieräkätautiin,
joten mikään maailmalla tapahtunut ei ole voinut vyöryttää isompaa kiveä sydämelleni, mutta nyt,
edelleen tuon kirotun flunssan kourissa, kykenin sentään jo tarttumaan yhteen joulunjälkeiseen epäkohtaan Nessujen sijasta.

Tuotteitaan myyvät, verenhimoiset markkinoijat ovat jälleen iskeneet Akilleen kantapäähän, joulun jälkeen vaa´alla käyneisiin hyllyviin hermoraunioihin. Maikkarin Keventäjät tuputtavat salaattia mainostauoilla jääkaapille aikovien sohvaperunoiden lautasille. Liity nyt! Pääset alkuun jo puoleen hintaan! Puhumattakaan, paljonko kyseinen huijariryhmittymä huutaa kanavan nettisivuilla. Painonvartijat ovat aloittaneet tammikuun kamppiksensa huomattavasti hillitymmin. Ei kai niiden tarvitse, niillä on varmasti jokavuotinen kanta-asiakasjoukko jo valmiina...

Ruokavihjeissä ja ruokatuotteiden mainonnassa, puhutaan nyt sitten ravintoloitsijoista tai ihan perus-ruokakauppojen ilmoituksista ja mainontaan kytketyistä resepteistä, painotetaan sitä keventämistä ja keveyttä. Ja mitä vielä, meinasin kuolla räkääni, kun näin tv-mainoksen, missä joku kivasti alipainoinen mimmi hymyilee leveästi ruokakermansa kanssa. Vain 2% rasvaa! Siis mitä helvettiä? Kohta mennään jo miinuksen puolelle! Ja kun tutkailin taannoin neljäprosenttista vastaavaa tuotetta, se oli MAITOA kasvirasvalla ja helvetillisellä litanialla lisäaineita maustettuna. Nami. Kyllä tekee hyvää. Mutta MAITOA? Hyi saatana! Parasta tässä kuitenkin oli, että kyseisessä tuotteessa oli myös väriainetta. Kerma ja maito on kyllä niin eri värisiä tuotteita, että onhan sitä maitoa värjättävä, että se edes vähän muistuttaisi kermaa!!!

Ostos-tv:llä sitä paskaa sitten onkin. Pilates-dvd:tä, Pilates-lautaa, Pilates-rengasta, Pilates-tuolia, Pilates-palloa ja ties mitä helvetin typerän näköistä vemputinta. Pakko saada - ja piilottaa parin viikon kokeilun jälkeen häpeissään ruman vekottimen johonkin sängyn alle. Mutta ei unohda. Visa-laskua makselee kuitenkin vielä pari kuukautta...

Ja sitten. Hanna Partanen! Ei vittu, sitä turpaa en halua enää ikinä nähdä missään. Eukko käy syyttelemässä ja mollaamassa ylipainoisia ihmisiä. Miten joku voi edes tosissaan kuunnella sen neuvoja, koska itse näyttää siltä, että on unohtunut asiakkaansa jääkaapin kanssa kaksin yöksi jos toiseksikin? Ravitsemusterapeutti, joka omalla esimerkillään tuhoaa koko työfilosofiansa. Jos personal trainer olisi hirvittävä ihrapallero, ostaisitko hänet vai jonkun timmimmän?

Jos nyt vielä palataan niihin Keventäjiin.
Kävin niiden sivuilla tekemässä aloituslaskelmaa. Joulun jälkeen ihrat tutisten minäkin vaa´alle nimittäin hyppäsin. Muutama kilo on tullut, ihan oikeasti. Loppukesästä 6-7 kiloa. Painoindeksin mukaan ollaan jo vähän plussan puolella. Mitä sanoo Keventäjien sivusto? Eivät kelpuuttaisi minua jäseneksi tiputtamaan kiloakaan! Kuulemma pitää vain satsata EDELLEEN terveelliseen ruokavalioon ja liikuntaan. Että johan toimii. Näkevät sieltä suoraan tänne, että olen joulun aikaan pupeltanut salaattia päivästä toiseen ja lenkkeillyt urheasti joka päivä. No, mikäs tässä sitten. Kiitti vaan avusta, tekopyhät!


« Uudemmat - Vanhemmat »