IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
18.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 884 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 10 (84 %)
Poikia: 2 (16 %)
Keski-ikä
23,0 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,1 vuotta
Ylläpitäjä
Sleep^Walker

Jäsenet (12)

Lost_and_foundSleep^Walker[[mari^Nelly^viivid44`tuuliJESSYYYe-m-miiinustiiHra_PiipponenNillah-_Roth1_
« Uudemmat - Vanhemmat »
Että voitte kuvitella kuinka ihanaa mul täällä on ;D ja tästä tää vasta alkaa -__- Huomenna vaan 25 astetta (liikkaa tuplatunti <33), eikä oo klubii nii mennään ksenian kaa jonneki, ei viel päätetty mut varmaan harajukulle. En oo ollu siel aikoihin ;_; ...... ;ooo ei voinu olla viime kerta makon kanssa. Ei millään ;oo .... kauan siit on...? venaas.. 5.30. eli.. melkein kk???!

tää aika valuu pois käsistä... mun pitäis nopsaan tehhä jtn sen asian eteen, mut mun ylpeys ei vaan riitä. On alkanu niin pahasti ärsyttämään se, että kaikki vaan kattoo ja ihailee jnejne, haluis hengaa mun kaa, mut kukaan ei uskalla lähestyy >,< ei oo kyl kivaa.. ja sit ku ne kaikki ajattelee et oon hirveen kiireinen tai jtn, et mul on paljon omii menoi ja ne pelkää et vastaan kieltävästi. Ja sit ainoot tyypit jotka kysyy mua, omistaa omankin elämän ;// et en mäkään alkais minkään vaihtarin kaa joka vetäis jtn vitun somaliaksenttii (ok, tääl on vähän eri asia enkä oo rasisti.. XD) kaa alkais käyttään kaikkee vapaa-aikaani..

Mut en tiiä, mua tosiaankin ahistaa tää juttu.. ja nyt en saa julian kännykkään yhteyttä et vois sopii leffasta.. tää on menny tähän vaihtareiden kaa hengaamiseen..

XDD Äiti laitto mulle sen paketin tuleen ;33 kaks fazerii, hervoton karkkipussi makuunista, sisuja, 4 pussii jenkkii, hammastahnaa ja keksei XDD eli kaikki jtn syötävää 8'DD ja mannaryynei XDD tekee hyvää mun kropalle ah <33 mut sisut *www*

Nyt tulee tost ikkunast tollanen inhimillinen yötuuli, mut ku koulus kävelee niin luokasta ulosastues ihan ku menis johonki saunaan ;oo ku sellanen kymmenen asteen lämpötilaero.. ja hirvee kosteus just. XD kysyin yhelt mun luokkalaiselt et onks sil uus hiustyyli tai et oliks se kampaajal nii se vaan repes ja sano et johtuu kosteudesta XDD

Ja täs tulee nyt mallikappale ku jollain (en tiiä kellä ku se kännykkä kiers aika innokkaasti) oli sellanen kameras et ku hymyilee se ottaa ittestään kuvan -__- on kyl hyödyllinen... pakko myöntää.

Torstain mun itää pitäää joku vitun hoomuruumu-reihai.. luen rukouksen ja voin yrittää laskee teille montako kawaiita kuulen... Sit tänään pitää kirjottaa johonki vitun pväkirjaan tän päivän tunneist et mitä niil tehtiin ja oma joku yks kommentti. mul on aika hieno.
EKA TUNTI (kirjasto): myöhästyin.
TOKA TUNTI (japani): opettaja myöhästy
KOLMAS TUNTI (japani): kiinnostava oli
NELJÄS TUNTI (enkku): opettaja osaa opettaa hyvin
VIIDES&KUUDES TUNTI (mantsa): Olin uninen (eli nukuin enkä muista mitä siel tehtiin ;o luin yhen enkun kirjan loppuun)

ja vähänkö repeidin niiden joidenki japsienki kirjottamiin XD pitäis kuvaa muty en jaksa.. oli kaikkii hienoi kuvii XD
« Uudemmat - Vanhemmat »