IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
27.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 418 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 10 (84 %)
Poikia: 2 (16 %)
Keski-ikä
29,5 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,4 vuotta
Ylläpitäjä
zellu

Jäsenet (12)

Jen4iipeliPtXSarieltanna-Martsa_1976_HanstiStobizpäxySophie^^^Tinfu^Hemmu78
« Uudemmat - Vanhemmat »
Käääk! Töihin pitäs mennä ja väsymyshän on tietysti aivan valtava... On se kiva ku herätyskello soi 5:15.. Noh, mutta tulleeppa tuossa matkalla herättyä, ku kävelee töihin!
Soitettiin tänään töistä. Pelkäsin jälleen kerran että ne soittaa MISSÄ SÄÄ OOT SUN VUORON PITI ALKAA JO, niinkun yks pv. :D (en ollu huomannu että sil pvlle olis ollu vuoro .. Tunnollinen työntekijä, olen ma!) Mut ei sentäs, Pirjo vaan soitteli että sopiiko maanantaina vuoronvahdos. Meen nyt sit aamuvuoroon, jeaahhh! Tykkään niin paljon olla aamussa, vaikka iltavuorossa saakin iltalisät. Kekeke.

Oon kuunnellu tänää sikana Spyro 2:sen ja 3:sen musiikkei. NOSTALGIA! Kun olis se pleikka niin pääsis pelaa. Täytynee ryövätä pikkuveljeltä lainaan.

*___*

Tohon tunnolliseen työntekijään palaten.. Niin oon mä aika tunnollinen, vaikka ite sanonkin! Katotaas ..

- Oon myöhästyny tasan KERRAN koko vuoden aikana, ja se oli kyl joo oma moka.
- En oo ollu kertaakaan kipeenä. HUZZAH! Tai no vähän nuhaa on ollu mutta töihin on menty niin kauan kun on pää harteilla(tai ei oo ollu kuumetta).
- Joustan työajoissa. Nää on siis palautetta mitä Pirjo sillon kehityskeskustelussa mulle sano. Niiden muiden palautteiden lisäks, hih. :--)

Mulle tulee niin ikävä tota työpaikkaa.. ): ELÄ TULE IKINÄ TAMMIKUUUU. Tuun 100% varmuudella vollotaan silmät päästäni. Saas sit nähä jäänkö työttömäks.

Olis se kiva jos kaverit kävis mua moikkaamas tuola ennenku lopetan mutku kaikki asuu jossain Beelzebubin perseessä! Laura kyl kävi sillon kerran ja kyyditti sit kotia. 8)

Tänää vois jatkaa Ankronikan kattomista, ja sit "iltasaduks" PSYCHiä. Eilen kattomassanki jaksossa oli Lassiellä aika AWESOME MOMENT, hihkuin ku mikäki fangirl ja pyörin täs mun sängyl .. *nolo*

//EDIT, tuossa jokin aika sitten kattelin videon youtubesta, jonka katsoessaan selviää muka että oletko oikea Queenin fani. Yks kysymys kyl herätti mussa epämiellyttävän tunteen; "Omistatko kaikki fanituotteet? (julisteet, teepaidat ym ym roinaa)" Siis... MITÄ.

Mistä lähtien fanius katotaan KRÄÄSÄN MÄÄRÄLLÄ? Fanius tulee sydämmestä, ei jostain roinasta. Jos se fanius mitattas roinalla, niin olisin aika helvetin huono Queenin fani. Ja nii ehä mää oo kuunnellu Queenia kun kohta 20 vuotta, se on yks harvoista asioista jotka pitää mut hengissä ja itken vieläkin Freddie Mercuryn perään... :-D

svtu[Ei aihetta]Luonut: svtuPerjantai 18.09.2009 15:22

MIE SAIN TÖITÄ!!!!! JEEE!!

Cs_vilmaäiti<3Luonut: Cs_vilmaSunnuntai 06.09.2009 22:15

v: mis miu sukkahousut on
ä: laitoin kaappii tänää just kolmet
v: mie kyl katoin just äske ja siel ei ollu ku jotkut köyhät valkoset enkä mie niit haluu laittaa
ä: no kato tarkemmi
v: ei ollu katoin kaks kertaa, anna sukkahousut!
ä: eti ite, en mie mikää helvetin valintatalo oo!

sit hajos :D:D:D:D
mie ku oon ain luullu et äiti on valintatalo...

sit se sano et näytän joltai egyptiläiselt, tänks :DDD
7 hyvää asiaa tällä hetkellä;
- sain 12,70e maksaneen lehen ilmatteeks R-kioskilta
- PIAN BERLIINIIN!
- Pian MJ miitti Jyväskylässä, mwahah
- ens tiliin tulee 100e ylimäärästä kun saatiin kaupan auditoinnista 100pt. ;---)
- saan huomenna makkariin valon, kiitos isi! <sydän> Ite en osais tota laittaa kun ton valon liitin on iha eri mitä mul tääl katossa, nii iskä katkasee ton lampun johon ja laittaa siihen sopivan liitoksen... hyvä sen on ku o sähköasentaja. :--)
- Äiteen kans peseen huomenna mulle eteiseen matto!
- .. Äitee osti mulle keittiöön toisen maton. Tartten vaa sellaset liukuesteet niiden alle ku perhanat luistaa ku mitkäki, mul o liukkaat lattiat lol.

7 huonoa asiaa tällä hetkellä;
- Oon lihonu 1000000kiloo ja pitäs laihuttaa
- OON PULLASORSA
- Mul ei oo imuria ja kissankarvat valtaa nurkat äöäää ja harjalla ei saa läheskää kaikkia siivottua.
- Mul ei muutenkaa oo mtn tarpeellisia vehkeitä ja huonekaluja, tarttisin lottovoiton että saisin ostettua ne kaikki kerralla.. Okei joo eihä kaikkee tartte sinänsä ostaa kerralla mut mua ahistaa. ))):
- Mul on pelottavan vähän työtunteja, mietin et miten oikein pärjään.. mut nytku meilt jää töistä 2 työntekijää pois nii työtunnit varmaa lisääntyy. :---)) Eli tää on 50-50 hyväpaha.
- PARVEKEREMPPA SAIS JO LOPPUA
- Pelkään saavani häädön täältä vaikken ees möykkää, muutaku kuuntelen musaa ja se vähä kaikuu ku ei oo huonekalui. :--)

(Eee Freddie ja Michael. *33* kuvassa siis)

EDIT//
Töist viel ... Pirjo perhana on laittanu mut 25.8 töihin 8-16, OON SILLON VIEL SAKSAS HEI. :DDD tai no tollon neljän aikaa varmaa jo tulos takas... Pitää sanoo sille et no can do.

LamppuLE OMG!1!!!Luonut: LamppuMaanantai 29.06.2009 15:03

SAIN PALKANKOROTUKSEN!

"HURJAT" 30SENTTIÄ LISÄÄ TUNTIPALKKAAN. 8D HUOMASIN VAST NY VAIKKA SE LISÄYS ON TULLU JO VIIME PALKKAAN. *naur*

Oon tyhmä. XD mut huame tulee 540e kahelta viikolta, hiihihi. <333 Ens palkka onki sit vähä pienempi ku en ollu melki viikkoon töis..

qUikjulkkis:D:D:DLuonut: qUikTorstai 13.11.2008 21:16

jos kukaan katto klo 19 uutisii maikkarilt, saatto nähä jtn hyvin tuttua(mathias valintatalon täti) ;P
« Uudemmat - Vanhemmat »