IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ravintolat ja kahvilat
Perustettu
28.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 1915 (1.7.2008 alkaen)
Koko
117 jäsentä
Tyttöjä: 45 (39 %)
Poikia: 72 (61 %)
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 94 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,2 vuotta
Valvojat
eMeraLd_, -AndyS-

Jäsenet (117)

kasoli[Juli]Vicky82CekkonenpartanenJr-YDKS-_MiiiA_^^petee^^^^jonnaaHuorackTorsanenJope91HihhheToni```jeeriSanxu_89
« Uudemmat - Vanhemmat »

lupunenHmm...Luonut: lupunenSunnuntai 17.08.2008 17:52

Oli kyllä taas niin huippu lauantai ilta baarissa.. Eka siinä ismon kyydissä olin ja alottelin ja sitten ceiviin porukalla.. Oli sitten reffitkin sovittuna, kuhan vaan seuralainen saapuu paikan päälle.. Siinä sitten punasen lonkeron vetäsin ja kävin taas murisemassa sille tutulle bläkkärille ku vei taas kaikki rahat.. Murr... Jännä mitenkä se tuuri aina nuin mennee sen kanssa.. Siinä sitten saapui reffiseura paikalle, mutta laiska ku mie oon, ni sai ottaa ja ettiä miut takaovelta ;) Juteltiin ja esiteltiin porukalle ja niin pois päin.. Aivan mahtava tyyppi isolla ämmällä :P Parit paukut nautiskeltiin ja potkittiin porukkaa pois häiriköimästä ;) Vai mitenkä se menikään..

Sitten siinä vaille kaks maljaan kipiteltiin ja jatkettiin illan viettoa siellä.. Oli vähemmän porukkaa ja sai olla rauhassa.. Tai no siis toinen osapuoli sai olla rauhassa murhaavilta katseilta *reps* Saapu sinne sitten loppu porukka ja meno jatku.. Ihan mukavat kaverithan sillä oli ;) Ainakin näin pienessä sievässä..

Kävi sitten siinä jossain vaiheessa iltaa selville, että assuupi melkein miun naapurissa, ni tottakai tuota samalla kyydillä tultiin.. Tai no mentiin sitten sen asunnolle ;) Ruvettiin kortin pelluuseen ja alku män miun kohalta ihan hyvin; voittoa pukkas ihan kohtalaisesti.. Käytiin sitten miun kämpillä pyörähtämässä jossakin vaiheessa aamua ja käytettiin rollukka pihalla.. Heti tykästy toiseen :) Sitten hiivittiin takasin tuonne parin korttelin päähän jatkamaan.. Kortti pelit ei sitten ennään sujunu ollenkaan niin hyvin, jopa seiskassa rupesin häviämään ihan kunnolla *pientä murinaa*.. Kateltiin sitten leffa siinä välissä ku kumpikaan ennään jaksanu kortteja tuijotella ja mussutettiin lihapiirakka puoliks :P *nam nam*

Ja tottakai ruppee sitten tässä vaiheessa viimestään kuvittelemaan mittee kaikkee sitä on tapahtunu.. Puol kymmenen aikoihin päätettiin ottaa parin tunnin torkut ja herätä siinä puolilta päivin, että pääsen sitten kämpille siivoamaan.. Ja ihme.. Myö vaan nukuttiin.. Mittään ei tapahtunu.. Ei sitten mittään.. Ihmetyttää se kyllä ihteensäkki että woot.. Ei sillä että ei vetävän näkönen jäppinen oo kysseessä ;) Mutta taitaa tämäkin pää ruveta pikku hiljaa jottain muutakin haluamaan ku vaan sitä ihanaa asiaa siellä jätkien haarojen välissä.. Mielenkiintoista.. Tai sitten se vaan johtu siitä hirveestä yliväsymyksestä ja laskuhumalasta.. Mistä sen ikinä tietää..

Mutta kuitenni, siinä puolilta päivin hereille ja vähän tunnusteltiin oloa.. Onneks sitä sitten uskals ylös nousta ;) Sovittiin sitten, että lähen kottiin siivoamaan ja komistus ottaa ja saattaa miut jonni matkaa.. No kuinkas siinä sitten kävikään.. Pitihän sitä rollea tulla moikkaamaan ;) Siinä sitten jatkettiin höpöttämistä ja pahennuksen aiheuttamista naapureitten silmissä.. Tosin ite kyllä niitä karkuun juoksin, mutta pikku vikoja ;) Rupesin sitten suunnittelemaan tuota siivoamista ja herra otti ja läks kottiin.. Sovittiin että soitan sille ku lähen lenkille rollukan kanssa.. Toivotaan että toinen on herreillä ;)

Mutta eipä tässä taas tämän enempää.. Aivan mahtavaa oli ;) Kiitos Jani mukavasta illasta ja otetaan taas joku kerta uudestaan ;)
« Uudemmat - Vanhemmat »