IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
5.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 811 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 1 (15 %)
Poikia: 6 (85 %)
Keski-ikä
24,6 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,7 vuotta
Ylläpitäjä
Urethane
Valvojat
Urethane, aom, Knowbody, Quip, Akmens, elizah-, Ouzel

Jäsenet (7)

AkmensOuzelKnowbodyUrethaneaomelizah-Quip
« Uudemmat - Vanhemmat »

jooyyrepsLuonut: jooyyTorstai 04.06.2009 19:45

http://www.adressit.com/konemusiikki

"Sananen muista musiikkityyleistä

Mielestäni myös rap-musiikki tulisi kieltää, koska rap-kulttuuriin kuuluvat varsin oleellisena osana mm. huumeet ja väkivaltarikokset. Myös heavy metal -musiikin kieltämistä tulisi harkita "hevarikulttuuriin" liittyvän haitallisen alkoholinkäytön ja kyseenalaisten uskonnollis-filosofisten oppien (mm. saatananpalvonnan ja uusfasismin) vuoksi.

Musiikkityyppien kieltäminen tulisi mielestäni kuitenkin aloittaa nimenomaan vahingollisimmasta päästä. Eli kutakuinkin seuraavassa järjestyksessä:

1. Ensiksi tulisi kieltää musiikkityypit, joiden psykologinen vaikutus on JO ITSESSÄÄN huumausaineiden kaltainen. Ns. puhdas konemusiikki (englanniksi "tegno") edustaa tätä tyyppiä.

2. Seuraavaksi tulisi kieltää musiikkityypit, joihin ei itsessään kuulu voimakasta psykologisteknistä elementtiä, mutta joihin liittyvä kulttuuri kannustaa väkivalta- ja huumerikoksiin. Esimerkiksi edellä mainittu rap.

3. Näiden jälkeen tulisi kieltää muut musiikkityypit, joista voidaan olettaa koituvan kansanterveydellistä haittaa tulevien vuosikymmenten kuluessa. Alkoholin runsas käyttö ja saatananpalvonta eivät Suomen lain mukaan ole rikoksia mutta aiheuttavat harjoittajilleen voimakkaita terveydellisiä haittoja ja moraalista rappeutumista. Samassa yhteydessä tulisi kieltää myös ns. ison rahan "teinipoppi", joka saa vaikutteille alttiit nuoret pitämään esikuvanaan Paris Hiltonin kaltaisia tarpeettoman kerskakulutuksen, vastuuttoman elämäntavan ja loppumattoman julkisuushuorauksen ikoneita."

EI APUA :: DD en tiiä et pitäiskö itkee vai nauraa..
« Uudemmat - Vanhemmat »