IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
6.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 223 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

BanesReckoning`[Ei aihetta]Luonut: BanesReckoning`Maanantai 22.03.2010 00:28

Onks mun huone räjähtäny kenties tai jotai ku mul on lattial vaatteit pitki poikin, laukku jossai persees, vaatteit tuolil, vaatteit arkun pääl, sänky iha mullin mallin, pöytä ku katastrofi, matto mytys, pölyä, fudispallo tuol nurkas, cappi telkun pääl ja muuta mukavaa... XDD
Sisustaja: Vinyylit sopii seinän koristeeksi aivan hienosti. Ainut ongelma voisi olla se, että miten ne kiinnitetään. jos ruuvataan ne niin tulee aika moinen kasa reikiä seinään, ja kun kykkästyt niihin joudut maalaamaan seinä taas uusiksi.

Arzu: Niin no laitetaan ne sellaisilla liima jutuilla, tai ne muovijutut. Mites muute saaks tohon seinään jonkun sabluuna kuvan. Nimittäin oisin kiinnostunu jimi Hendrixin varjokuvasta.... Sillein hienosti tonne kulmaan ennen sohvaa.


Äiti: HERRA JUMALA!!! MÄ EN HALUU MITÄÄN JIMIÄ MUN KOTIIN!!!

Arzu: Joo tosiaan haluan musiikkipainotteisen huoneen. Ja lähinnä ettei julisteita olisi seinässä vaan ihan niinkuin sanoinki joku Jimi hendrixin varjokuva. Vinyyli tyynyt on ostettu et viinyliä pitää olla huoneessa.

Sisustaja: Piirrän sulle muutaman luonnoksen jonka mukaan voidaan mennä ja aina tilanteen mukaan muuttaa. uskoisin, että se auttaisi hieman sinuakin kuvitella huone jo valmiina.


Äiti: MIKS MUA EI KUUNNELLLA!!!??? EI JIMI MIMI JUTTUJA!!


Arzu: <virne>


hahahahah! Son mun huone mamih<3
« Uudemmat - Vanhemmat »