IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
9.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 66 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

psychokiller[Ei aihetta]Luonut: psychokillerSunnuntai 23.05.2010 15:11

Olin viime yönä lenkillä ystäväni kanssa, kunnes olin niin kaukana äidistä joka piereskeli koko ajan ja jankkasi ja jankkasi huomisesta päivästä. Kaverini ei millään meinannut uskoa, että olisin voinut olla kotona uunissa.


Martta ruiskutti raidallista kustaan Johanneksen niskaan. Johannes näki kakkaisen Martan kiipeämässä ruskealle katolle ilman karvaisia housuja. Läski Johannes järkyttyi ja kaatui ilkeään maahan.


Olin kerran kävelemässä katua pitkin mummoni kanssa, joka oli limainen, mutta menin silti sisälle. Siellä oli suuri ja kova pallo. Vilin äitiin sattui paljon, koska oli niin pimeää lähdin pois.



Ruma Soile meni treffeille pilkullisen Teemun kanssa. He söivät karvaisessa ravintolassa läskin tarjoilijan tuodessa heille ruikkuruokaa.


Martta meni läskillä norsulla kakkaiseen kaupunkiin. Kaupunki oli täynnä ruudullisia ihmisiä. Ohuilla ihmisillä oli pitkiä t-paitoja ja kaikilla oli karvaiset housut. Koulun pilkullinen rehtori tuli vittumaista ja mummomaista Marttaa vastaan. Hapan rehtori nousi ilkeän norsun kyytiin, ja he lähtivät rumalla norsulla pois ällöttävästä kaupungista.

jotkut tajuu jotkut ei ;)
« Uudemmat - Vanhemmat »