IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
2.4.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 176 (1.7.2008 alkaen)
Koko
48 jäsentä
Tyttöjä: 21 (44 %)
Poikia: 27 (56 %)
Keski-ikä
22,8 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,9 vuotta

Jäsenet (48)

T^meTheLegendSunqnnanskusu-peJoonizzz^[Sanna]^Li^Ndared^^roughneck__miiaHAMMMAPursuBossnassKätkä{_SuVi_}
« Uudemmat - Vanhemmat »
Heip!
Olen lukio aikani ensimmäisellä hyppärillä, kun läksyistä suurin osa on tehty päätin tulla koneelle...

Viime viikonloppun kun oltiin ukin syntäreil Kuopios, sain matkan aika luettu yhen aivan mahtavan kirjan. Sellasen kuin Suden lupaus. Se on aika uusi kirja ja se sattiu löytymään kirjastosta, onneksi. Se oli mun mielestäni vähän Muinaisen pimeyden oloinen, mutta se oli kirjoittettu suden näkökulmasta.

Pitäs jaksaa kaksi kuukautta....
Niin siis Maata Näkyvissä- festareihin... Aivan mahtava juttu ja sinänsä on pakko päästä sinne, koska en päässy orolle kattomaan yhtä mun lempi bändiäni...

Alkoi muuten teatteri harkat eilen, oli ihan kivat harkat, meil on ihan uusi ryhmä. Nyt vaan odotellaan sitä että alkas Nuokkaritkin pyörii... Ääh noin 4 viikkoo koeviikkoon, taijan muutta Hetalle koeviikoksi sillä ainankaan siis mun matikastani ei tuu yhtään mitään..

Ja se että syksykin on on sinänsä kivaa, että jossain vaihees tänä syksyn ilmestyy yksi kirja joka pitää joko ostaa tai lainata. Twilightin neljäs osa...Ja sit marraskuus kattoo Uusi kuu leffaan...Mistäköhän sen sai lainaan, että vois lukee ennekuin leffa tulee...

No on siinä tietty hyvät puolensakkin, että jakso vaihtuu...
Meisti saa muuten opintotukea ja arvatkaa kuka ei olis ikin uskonu et saan sitä...Mutta ompahan sekin pois valtiolta...Häähhäää!!

Hirvee kasa tulee hyvii levyjäkin ja sit ei tietenkää oo rahaa, ja sit kun Jaro tulee käymään niin pitäs sille antaa 40 eugaa sielt brasilian reissulta...

Ja sit pitäs saada kunnon kuulokkeet mil kuunnella musaa koulus, koska muuten ei jaksa kirveelläkään viittä opptuntii... Ja sit pitäs päästä syyslomal tädille paikkaa farkkuja, elän täkllä hetkellä kolmilla farkuilla...

Ja sit pitäs hommata venäjän kirja ja konseptipaperia...Ku koe viikol pitää olla omat paperitkin, sinänsä aika riistoa...

Sit kun tyätän 18 voin onneksi itte kirjoittaa ittelleni poissa olot, koska jos jostain syystä niitä tulee, ei ainankaan paranis kauheesti tulla, koska en haluu hirveen montaa K_oota mun tokariin, muuten pitää suorittaa uudelleenn.

Ja sit kun koe viikko ja uus jakso tulee niin meikä on ihan kuses noitten kielten kanssa... Eikä, oliskohan sittenkin pitäny mennä amikseen... Ei, koska haluun hyvän ammatin ja ne vaati YO_paperit.

Mutta jos en valita enää, kyllä tää tästä menee kaakaon, koiran ja musiikin voimalla...

Kirjoitellaan taas!!
Heippa!
Oli ihan sika hyvä keikka Nightwishillä Savonlinnassa. Oli kyllä hyvä tuuri, kun sain liput. Vaikka oli ne kyllä kalliit. Mutta kyllä se oli kattomisen arvoinen.

No tänään ollaan aloitettu lukio Ihan hyvin se lähti käyntiin. Huomenna kun aloitettaan lukkarin mukaan aloitetaan kevyesti 08.00- 15.45 eli se kaikista pisin päivä.

Sain mun 7 luokan matikan opettajan mun luokavalvojakseni ja muutenkin luokkani on ihan mukava. Pojat vaan osaa karttaa sellaista luokkaa millä minä olen. En tiä onko se hyvä vai vähemmän hyvä juttu.

Mutta nyt se alkaa opiskelu. Hyvää syksyn jatkoa ja jaksakaa opiskella.
« Uudemmat - Vanhemmat »