IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
15.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 761 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 8
Keski-ikä
22,6 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,6 vuotta

Jäsenet (8)

ZauhhMry-PalePandaluckyseven||sansu-Dreamsiruliini
« Uudemmat - Vanhemmat »

marsiiwomfg!Luonut: marsiiwLauantai 29.05.2010 02:47

tosiaan,olin tnää KOKO PÄIVÄN MIKAN KANS=)
si ku alettii kattoo paranormal activityy nii tietysti roosa ja tirkkone tulee mikalle,.
si katottii se loppuu ja lähettii vähä ajelee=)
mikan kyydis o iha vitu helmee oikeesti =D
h0h00,si mentii tagas mikalle ja si katottii the eye! pelkäsin onneks vaa vähä =D
si leffa loputtuu siin vaa hengattii,ja si si si tirkkone lähti heittää roosii kotii,ja si mika lähti heittää mua=)

btw. mika päättää koska mullon poikkeuspäiviä =)
siis karkkilakon poikkeuspäiviä=)

iiturskaHelmi tykönn taas ! :DLuonut: iiturskaLauantai 20.09.2008 01:43

Kiitos, kivaa oli taas tänää ((: <3 OOTTE KAIKKI IHANII :DDDDD Vaiks se leffa oliki iha kauhee ja kiljuttii ja Jontul oli hyvii kommenttei. Nukuin noitte kolme pääl ja oli taas nii kivaa et moroooo :DD KIITOS <3 :

Mille :DD<3
Tomi :DD<3
Joona :DD<3
Appe :DD<3
Jonttu :DD<3
Jenni <3
Noora <3
Emmi <3
Helmi <3

"Mitä helvettii tee teette ?"
"Yhyy, kyynel."

:'DDD

ps. Nyte kattoo Sinkkuelämää with HH <3
21.09.2008 21:42 <he[mi> pps. helmi on päävikkö!
Ohjaus: Oxide Pang Chun & Danny Pang


Korkealla olivat odotukset tämän alkuperäisen kiinalaisversion kanssa, mutta toisin kävi kuin jenkkileffojen kanssa. Harmittaa sinänsä, että näin jenkkiversion ennen alkuperäistä sillä tämä oli yksinkertaisesti parempi. Jenkit tekivät omasta versiostaan hyvinkin pitkälti ns. "lälläriversion", jossa oli onnellinen loppu ja typeriä kliseitä. Elokuvat ovat tapahtumiltaan ja juoneltaan tismalleen samanlaisia, mutta jenkit muuttivat joitakin kohtauksia hieman erilaisiksi. Kaikki oli siis jo kertaalleen nähtyä, mutta tämä miinus menee ainoastaan jenkkiversion piikkiin.

Näyttelijät vetävät roolinsa kiinalaisversiossa huomattavasti paremmin kuin amerikkalaiset omassaan eikä elokuvassa väännetä mitään rautalangasta. Myös turhat jaarittelut on poissa ja paperinohuet hahmot saavat hieman lisää pahvia ympärilleen tai pitäisi varmaankin sanoa, että menettävät merkityksensä jenkkiversioon tultaessa. Elokuvan arvostelu menee hieman hankalaksi tässä tapauksessa enkä suosittele ketään katsomaan itämaisten elokuvien amerikkalaisia käännöksiä ennen kuin on nähnyt alkuperäisen version. Ymmärtääkseni jenkit eivät ole kääntäneet yhtään ainutta elokuvaa onnistueesti paitsi The Ringin (Ringu), jonka alkuperäisversiota (yllätys yllätys) en ole vielä päässyt näkemään.


****

FryGuyElokuva-arvostelu: The EyeLuonut: FryGuyKeskiviikko 02.07.2008 02:04

Ohjaus:David Moreau & Xavier Palud


Tähän väliin täytyykin ottaa arvostelu, jota aiemmin mainitsemassani listassa ei ollut. Elokuva, josta odotukset olivat lähestulkoon olemattomat ja teatterissa näkemäni traileri herätti lähinnä tunteen "ei kai taas". Japanilaisista kauhuleffoista on tehty jenkkiversioita kuin liukuhihnalta viimeisten vuosien aikana ja aina huonoin lopputuloksin. The Ring on ollut tähän mennessä ainoa onnistunut käännös, mutta omasta mielestäni The Eye onnistuu ihan hyvin. Internet Movie Data Base äänestyksen 5.2-tähteä, kertovat ettei kyse ole mistään mullistavasta teoksesta, mutta henkilökohtaisesti olin tyytyväinen. Kun ei odota mitään niin lopputulos harvemmin voi olla miinuksen puolella.

Sydney (Jessica Alba) on menettänyt näkönsä 5-vuotiaana ja aikuisena saa siirrännäisleikkauksella uudet silmät, joidenka entisestä omistajasta ei ole mitään tietoa. Totutellessaan näkemään asioita, joita ei ole ennen nähnyt hän kuitenkin alkaa huomata että näkökentässä pyörii paljon ylimääräistä. Kukaan ei tietenkään usko Sydneyn juttuja aaveista ja onnettomuuksista, paitsi hänen oma lääkärinsä Dr. Paul Faulkner (Alessandro Nivola), jonka kanssa hän alkaa metsästää tietoja silmien luovuttajasta.

Kauhuelokuvana The Eye ei pääse lähellekään sitä mihin, jopa Kaunan jenkkiversio pystyi, mutta tarina pysyy kohtuullisen hyvin kasassa alusta loppuun enkä tuntenut niinkään paljoa myötähäpeää tai ärsytystä seuratessani tarinan kulkua. Kaikki elokuvan kauhu-elementit ovat tuttua böö-säikyttelyä, joka ei kokeneeseen katsojaan enää tehoa, mutta elokuvaan mahtui yksi erittäin hyytävä hissikohtaus, joka olisi voinut olla paljonkin parempi. Tässä vaiheessa täytyy tunnustaa, että en ole päässyt alkuperäistä japanilaista versiota näkemään, mutta odotukset sen suhteen ovat melko korkealla tämän jälkeen.


**½
« Uudemmat - Vanhemmat »