IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
17.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 050 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 3 (30 %)
Poikia: 7 (70 %)
Keski-ikä
36,3 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,9 vuotta
Ylläpitäjä
Karvizzz
Valvojat
mss_fly, Karvizzz, S0ikkeli

Jäsenet (10)

luisfigomss_flyKettttuKarvizzzLIL_MOEapricot-goatfckS0ikkeliGottmörderJ0ukahainen
« Uudemmat - Vanhemmat »

GottmörderKesäterveisetLuonut: GottmörderTiistai 11.08.2009 14:29

Terveisiä Perseestä!

Täällä ei oo tapahtunu paskan vertaa, koulutukset takana ja duuni on yhtä helvettiä. Joka vitun päivä vastailen kusipäille 8 tuntia puhelimee ja koitan auttaa niitten paskaongelmissa. Vitun idiootit, korjatkaa ite paskanne!

Ruotsissa on muuten melko paskaa safkaa yleisellä tasolla. Parasta mättöä saa Snabb och Gotista, kolesteroolitäytteistä läskijätkämuhennosta. Mun persekarvat tuoksuu jo siltä, kun on tullu mätettyä sitä niin helvetisti. Tack så mycket!

Mitäs muu tääl on päi vittua.. No tääl o melko paljo miniläppäreitä ihmisillä käytössä (mitä vittua noilla paskavehkeillä tekee saatana ku ei pyöritä edes Worms Plussaa!!!!???)

Ikävä teitä Suomen mulkkuja ei oo laisinkaan, haistakaa vittu. Vedän itteni naruun ennenku tuun takas sinne. Pitäkää tunkkinne.

oliskohan sitä viel jotai.. Joo, oon iha koukussa Kaljaan :( pakko hankkia joka päivä lisää kuha saan lisää rahaa, damned!

KettttuTerveisiä RuotsistaLuonut: KettttuKeskiviikko 27.08.2008 22:18

Paljon on tapahtunut nyt taas, eilen alkoi työt welcome-koulutuksella, paljon uutta kivaa tuli opittua. Tänään jatkettiin ja sain 8,5h seurata kuinka hommat hoidetaan (ritel hävisi siis kisan ja ketttusta tulee sitten tukihenkilö printteripuolelle).

Ruotsissa on muuten melko vähärasvaista mättöruokaa :o Ja yhden pizzerian pizzat tuoksuu oksennukselle :l mun hiukset tuoksuu ny ihan siltä, kun yks työkavereista toi semmosen pizzan töihi mukanaan ja söi sitä siinä vieressä ;< tack så mycket!

Mitäs muuta kivaa sitä on tullu huomattua... No täällä on melko paljon miniläppäreitä ihmisillä käytössä :D (Tai no paljon ja paljon, mtt enemmän ku mtä Suomessa!)

Ikävä toki jo teitä kultseja ja tuntuu melko härskiltä kun ihmiset sanoo menevänsä icaan... Hyi niitä :O Ja ne jotka ei vielä tiedä mitä taroitan, niin Ica -> www.irc.fi/icaros^

oliskohan sitä vielä jotain... Joo, oon ihan koukussa tv:hin :( pakko hankkia semmonen ku saan ton kämpän, damned!

« Uudemmat - Vanhemmat »