IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
29.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 274 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 1 (13 %)
Poikia: 7 (87 %)
Keski-ikä
24,4 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,4 vuotta

Jäsenet (8)

||nameless||tumpanooorasInsaneIncognitoAki__bonukepeTemppu_VerneriJööna-
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQKun unelmista tulee totta... <3Luonut: ErQSunnuntai 19.12.2010 14:33

Eilen arvottiin lotossa 7,3 miljoonan euron kaikkien aikojen ennätyspotti. Kannustin vanhempiani tekemään oman lottorivin. Sinällään jännä kuinka sitä aina ihan oikeasti uskoo että voitto sattuisi omalle kohdalle...

Isäukon kuponki ei kuitenkaan paljastanut mitään voittoa. Toivo alkoi jo hiipumaan, kunnes mutsi tarkisti oman kuponkinsa ja!! VOITTO!

3 OIKEIN ja YKSI LISÄNUMERO!! 3+1!! Voitimme siis kokonaisen yhden euron lotossa! JESH!

Elämä voi muuttua... tai sitten ei.

ollip1Voititko juuri lotossa?Luonut: ollip1Keskiviikko 02.12.2009 02:02

Missä voisit voittaa kaikista eniten? Mietit, että kenties lotossa. Lotossa voi parhaimmillaan voittaa muutaman miljoona euroa. Leikitään, että voitit juuri lotossa. Ostat pari kaunista autoa, kiertelet pari kerrtaa maailman, pistät tapettia uuden mökin seiniin, käyt hikipäissä kaikissa kaupoissa, joissa on paljon mukavan näköisiä tavaroita. Uudenkarhian katumaasturin takaiskarit notkahtavat kun nostelet tavaroita sisään.

On hiukan kyllästyttävää ja yhden illan menokierros ei verota kovin montaa promillea juuri saaduista varoista. Töissä ei jaksa oikein käydä kun rahan polttaminen on niin raskasta puuhaa. Kun aikaa menee, huomaat, että sinusta välittävät vain ne, jotka sinusta hyötyvät, joudut käyttämään yhä enemmän energiaa omaisuutesi säilyttämiseksi ja todellinen elämä, se elämä, jota ei rahalla voi saada, on kaikonnut jonnekin ulottumattomiisi. Paljon myöhemmin on vain kuihtunut lompakko, kuihtuneen elämän kanssa.

En toistaiseksi tiedä yhtään onnellista lottomiljonääriä, mutta monta onnellista köyhempää ihmistä. Mikä on heidän salaisuutensa?

Ihminen on tehty suurempaa tarkoitusta varten kuin saada suuri kasa rahaa täällä maan päällä. Suuri raha ja kova meno kuluttaa kyllä aikaa, mutta lopulta siitä saatava ilo kaikkoaa juuri seuraavaan aamuun mennessä ja uutta on saatava putkeen hiukan kovemmin panoksin kuin mitä eilen. Hiukan enemmän alkoholia kuin eilen, hiukan kovemmat panokset peliin kuin eilen, hiukan kovempi meno kuin eilen. Näetkö trendin, mihin se johtaa?

Ihmisen sydän on tehty janoamaan niin suurta elämää, että vain itse Jumala voi sen täyttää. Jumalan on elämän lähde ja niille, jotka janoavat elämää, vain Jeesus Kristus voi sen sammuttaa. Voit voittaa eniten juomalla elämän veden lähteestä, koska se tyydyttää kovemmankin elämän janon, tämän olen itse kokenut ja saanut nähdä monen elämässä.

Joh.7:37 Juhlan suurena päätöspäivänä Jeesus nousi puhumaan ja huusi kovalla äänellä: "Jos jonkun on jano, tulkoon minun luokseni ja juokoon!

Jeesus: Joh.4:14 joka juo minun antamaani vettä, ei enää koskaan ole janoissaan. Siitä vedestä, jota minä annan, tulee hänessä lähde, joka kumpuaa ikuisen elämän vettä.

Jeesus: Ilm.21:6 Sille, jolla on jano, minä annan lahjaksi vettä elämän veden lähteestä.
Niin pieni korjaus siihen aiempaan viestiini.
Laita vaan ihan reippaammin sitä pätäkkää tulemaan. Joku kaks miljoonaa olis ihan käypä summa.
Ihan vaan sillä, että Emppu päätti haluta matkalle mukaan, enkä haluais ottaa minkäänlaisia riskejä, että rahat loppuu kesken ja jäädäänkin sitten jumiin jonnekkin totta-tosiaan-Saksaan :D
Saksa on varmasti ihan kiva maa, mutta kun mun kielitaito rajoittuu lauseisiin "Minä rakastan sinua", "Onko teillä ripuli?" ja "Minulla on paskat nahkahousuissani". Niin että en ihan välttämättä halua näiden monihyödyllisten lauseiden takia joutua tekemisiin paikallisen virkavallan kanssa.

Kiitos!
..Joka nyt päätät näistä meidän asioista etukäteen.

Mulla olis tämmönen aika vaatimaton toive (verrattuna maailman rauhaan ja 100 kilon painopudotukseen, näin pari mainitakseni).
Olisko mitenkään mahdollista, että voittaisin lotossa tossa vaikka syys- ja lokakuun vaihteessa? Ei haittaa ihan kauheesti vaikka meniskin jo reippaammin lokakuun puolelle. Enkä mä nyt mitään neljää miljoonaa välttämättä tarvi, sadalla tuhannellakin saa jo ostettua parit tyypit pois mun elämästä ja riittää matkakassakin jo Saksaan ja takas.
Toki, jos haluut lihottaa mun lompakkoa suuremmalla summalla, niin en panis pahakseni.

Kiitos.

Temppu_VerneriLottovoittoLuonut: Temppu_VerneriLauantai 28.03.2009 23:21

Laitettiin sitten eilen Sapen kanssa viisi riviä lottoa, ja luja tahtomme tuotti hedelmää.
Numerot arvottiin ja oikein meni kuin menikin jopa 4. Onnelliset voittajat kuittaavat; ensi viikolla uudestaan.

11,10 € rikkaampi (no, sapen kanssa jaettuna 5,55 €)

\o/
Tänää ku nasahtaa tuo 6,4 miljoonaa nii saa alkaa laulamaan Stepa - lottovoittaja biisiä! : ) johh no kaikki on suunniteltu ainaki puoliks valmiiks mitä rahalla tehdään mut suunnitelmat toteutuu vasta parinviikon päästä ku eihän niitä rahoja samantien saa. :)

Jennaah_[Ei aihetta]Luonut: Jennaah_Sunnuntai 31.08.2008 15:03

joo-o!! tarkastin tos äsken kenoni ja lottoni.. keno meni ainaki päin persettä.. oli kymppikeno ja viis oikein, voittaa jonku hikisen euron :) mut lotossa kuus oikeen... täytyy heti lähtee r-kioskille!!! katsoin et sillä voittais 1750e ja se on jo iso voitto mulle :) jippii :) olen lottovoittaja
« Uudemmat - Vanhemmat »