IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
12.7.2006
Tilastot
Käyntejä: 696 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 1 (12 %)
Poikia: 8 (88 %)
Keski-ikä
25,7 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Poikien keski-ikä: 25,7 vuotta

Jäsenet (9)

Party_playboyNaanaTotuus__QuassimoLordWinterisleSpiritsjysäriLonkkiZ
« Uudemmat - Vanhemmat »

AxZ^^Nirvana-Tribute, Riika(Depo).Luonut: AxZ^^Maanantai 06.04.2009 00:37

tulipahan tuossa viime perjantai iltana huitastua ja mentya paikalliseen (periaatteessa ainoaan) kunnon rokkiklubiin, jossa soitellaan live mussiikkia. Syykin oli selva, paikalla oli jonkinlainen Kurt Cobain muistojuhla. Soittamassa oli latvialaisia lahjakkuuksia, joista osa oli jopa ihan ok.
Paaesiintyjana sitten olikin suomalainen Nirvana-Tribute. Taytyy sanoa, etta oli ihan svidun hyva meininki siella.
Tietenkin, tulihan sita oltua otettua ehka muutamat oluet suuta kostuttamaan. Mutta siltikkin, Bandi naytti aivan uskomattoman hyvalta ja plussaksi pitaa mainita myos se etta ukothan oli ihan umpitunnelissa, eli ihan oikee Nirvana meno.
Muutoinkin, Muzziikki kuullosti oikein hyvalta. Ainakin mita ite olin aiemmin kuunnellut netissa, niin kylla on joko laulaja vaihtunut, tai muuten on kylla meno parantunut huomattavasti.
Kuullosti ihan Nirvanalta.

Sitten keikasta, olin tosiaankin hiukan humalassa, joten huomattuani. Etta katohan perkel, tuossa edessani puhutaan suomea, menin jutustelemaan. No, sitten tutustuinkin jaseniin Basisti, Rumpali (nimia en kylla perkele nyt muista) Ja Mikeen, kitaristi laulajaan.
Keikan alussa valitettavasti ainakin kahteen kertaan joku ampui jotain pippuri kaasua ilmaan. (Koska lavahan oli aivan nenan etaisyydella katsojista.) Eika turvamiehia ainakaan liiemmin nakyillyt.
Keikka tosiaankin oli helekkarin hyva ja meininki oli aika upea. Itsehan olin "eturivissa". Kunnon hyppimista, tonimista ja paan heilutusta oli. Mutta helkkarin ystavallinen meno kuitenkin. Itellani on niskat ja jalat vielakin kipeana. xD
Keikan lopussa oli myos ihan pikkuinen loppuriehunta bandin puolesta. Kitara lattiaan ja parit kaiuttimet paalle. Tosin ei mitenkaan tosissaan, vaan silleen kevyesti vaan ettei mikaan oikeesti sary. :D
Ei tainnut Tributen ukoilla oli ihan tarpeeksi viela massia siihen etta pistaisi oikeasti paloihin soittovehkeet noin keikan lopuksi... :P

Mita itse myohemmin kuulin yhdelta tutulta, joka on ollut paikalla katsomassa muitakin bandeja, niin nyt oli kuulemma kaikkein kovin ja siistein meininki ikina.

Nain lopuksi ei kai voi muuta sanoa, kuin etta rahalleen sai kylla kunnolla vastiketta. Bandi naytti ja kuullosti melkolailla tarkasti Nirvanalta (mika on ilmeisesti tarkoituskin).
Meininki oli myos, kuten sanottua loistava. (ainakin eturivissa).

Tasta jai erittain hyva fiilis kateen (ja korvat soi vielakin, eli musa tuli melko hyvalla voluumilla). Toivottavasti Nirvana-Tribute tulee pian uudestaan.
Ja kaikille jotka tykkaa humalaisesta menosta, jonkunlaisesta Moshauksesta (tai sinneppain), ja Nirvanan musiikista. Voin Suositella (isoilla alkukirjaimilla).

Kiitokset vaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »