IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
20.7.2006
Tilastot
Käyntejä: 760 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
21,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,2 vuotta

Jäsenet (2)

TYYTSmmrq
« Uudemmat - Vanhemmat »
Perjantai:
Oli kivaaa, tulin Treelle perjantai-iltana klo 19 ja oli lössii vastassa Helmi, Anna, Aino, Emma ja joku Annan kaveri vielä, käveltiin sit sinne ja tänne ja istuttiin hetki penkillä (kuvassa Helmi mönkii kyseisellä penkillä) ja sit mentii syömään Heseen.
Sit piti viel kävellä 12345 kilsan päähän Ainolle käymään , sit jouduttiin menee viel kauppaan ja olin jo ihan kuollu ja sit vasta päästiin bussiiin.
Ku odotettiin pysäkillä 29 bussia niin Anna näki miten vastakkaiseen suuntaan meni 29 bussi ja sit Anna kysy " Ai onks täällä useampikin 29 bussi" sit naurettiin Helmin kaa ihan hitosti. Ilkeää..

Päästii sit joskus Helmille asti ja oltii taas yöpyöräilemässä ku Helmin porukat oli mökillä.. sit illalla luin Helmille iltasadun ja se nukahti mun peiton päälle -.-

Anna oli ajat sitten nukahtanu vaatteet päällä sängylle... ja se sit nukku vaatteet päällä.
Helmi sit onneks heräs ja lähti omaan sänkyynsä ja mä pääsin nukkumaan. (lukemaan kirjaa)


Lauantai: Mussun synttäripäivä...

Aamulla heräsin klo 10.17 ja menin herättämään Helmin ja Annakin sit heräs ja söi melkeen kaikki sipsit -.-

Lähettii kaupungille ja mentiin kirjakauppaan ja ku tultii sielt ulos niin sato hitosti, ja mentii sit karkkikauppaan ja Emmakin tuli sinne ja sit lähettii menee ja Anna läks tapaamaan jtn kavereitaan ja minä , Helmi ja Emma mentiin divariin hakee mulle yks LP jonka Helmi oli jemmannu mulle.

Sit mentii Europehouseen ja sit lähettii bussilla Tesomalle ja Emmakin tuli, ja sit mentii videovuokraamoon mut ei vuokrattu mitään, käveltiin sit Helmille ja tehtiin ruokaa joka oli aika karseeta ku kana oli melkee raakaa ja kastike oli hyytelöä mut riisi oli hyvää...

SIt ruvettiii kattoo leffaa (Cube) ihan surkee .-.- Sit Helmi yritti ettii Nintendo Wiin ohjaimia ja mä pelasin jotai nintendoa siin ja Annaki sit tuli jossain vaihees paikalle ja keuhkos kaikkee ja kukaa ei kuunnellu.

Sit meijän piti lähtee ernestään muttei lähetty ja sit Emman isä haki Emman ja sit Anna ei huolehtinu busseistaan ja junistaan ja sit oltiin lähössä vasta 21.10 bussilla vaikka Annan juna lähtis 21.35 ja bläää ja sit myöhästyttii busseist ja junasta tietty... Saatiin sit lopulta Anna toimitettua 22.11 lähtevään junaan.. kai se kotii pääs..

Sit mentii Helmin kaa Mäkkii ja odotettiiin kanawrappia 15 ,minaa ja myöhästyttii bussista.. mentii sit toisel bussil.
Päästii taas kerran Helmille ja sit katottii Mulan<3 ( mahtaa olla hedelmällinen mies *inside* xD) ja mentii nukkuun.


Sunnuntai:
Aamulla kerettii viel kattoo Aarreplaneettaa ja syödä läskiruokaa ja karkkia ja mä pakkasin samalla, sit jouduttiin jo lähtee junalle.
SIt jouduin 16.55 menemään junaan..
Ja 16.05 hyvästelemään Treen.

Aamen.

(P.S Junassa tajusin et olin unohtanu MJ-tyynyn Helmille. Angst)


(P.S 2 ku olin bussissa menossa Jyväskyläst Joutsaan niin tajusin et en ollu muistanu sitä MJ-tyynyä, koska Anna oli piilottanu sen ennenku lähti kotii, ja ku sunnuntaina pakkasin en nähny MJ--tyynyä siin huoneessa , koska se oli piilotettu >: / ja siks en muistanu sitä, VITUTTI ! )

(P.S 3 Jouduin nukkuu MJ-seinälipun kanssa ku ei ollu tyynyä)



« Uudemmat - Vanhemmat »