IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
2.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 256 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 2 (50 %)
Poikia: 2 (50 %)
Keski-ikä
20,2 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 22,1 vuotta
Ylläpitäjä
skotoba

Jäsenet (4)

NuuZka_Mia^[petja]
« Uudemmat - Vanhemmat »
Rakastan kulttuurin remiksausta, mutta suren että sitä tehdään niin vähän, ja enimmäkseen lähinnä youtubepooppeja, jotka ovat toki parhaimmillaan loistavaa huumoria, mutta kun tiedän että loputtomasta pop-kulttuuriuniversumistamme saisi niin paljon enemmänkin irti! Harvoin vain tulee vastaan kovin kunnianhimoisia yrityksiä.

Mutta nyt tuli vastaan:



ja



Juonta spoilaamatta, kyseessä on taitavasti leikkaamalla aikaansaatu vaihtoehtoinen tulkinta Muumilaakson tarinoiden hahmoista, erityisesti Muumipeikosta ja Nuuskamuikkusesta.

Tarina, joka originaaleilla hahmoilla ei ehkä olisi yhtä vaikuttava, mutta tulkintana lapsuudesta tutusta piirrossarjasta saa uusia ulottuvuuksia. Minun ei ole vaikea kuvitella tätä tarinaa todella tapahtuvaksi Muumilaaksossa.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kulttuuri.shtml/arkistot/kulttuuri/2008/11/754223
Ruotsi sanoo: Muumipeikko on homo.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kulttuuri.shtml/arkistot/kulttuuri/2008/11/754293
Ja Suomi sanoo: Pölvästimäinen väite.

Hassua miten iso juttu tostakin tuli sitten ihan asiantuntijapiireissä. Muumipeikkohan on tietääkseni sarjassa lapsen roolissa, että minkä takia sillä pitäs olla mitään säpinää kenenkään kanssa? Ehkä se vaan tahtoo leikkiä niinkun normaaleilla lapsilla on tapana. Homothan ne yrittää ettiä homoutta kaikesta.
« Uudemmat - Vanhemmat »