IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
11.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 836 (1.7.2008 alkaen)
Koko
97 jäsentä
Tyttöjä: 61 (63 %)
Poikia: 36 (37 %)
Keski-ikä
30,4 vuotta
Otos: 66 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,5 vuotta
Valvojat
Läpsyti

Jäsenet (97)

TweekyTepuzz3TalvikkiaIkismr_madmindBlackfury-MuskottisopuliNipletiusAdeshe|dasShagWellbillysexcrimeLeiucatitusShonenKirinki
« Uudemmat - Vanhemmat »
moikksss kaikkille!!!!!! <333 pitkästä aikaa täällä!!! <3 oon ihan ajatuksissani varmaan ollu kun en ole muistanut ollenkaan irccu galtsua XDDD miten meni teidän joulu ja uusi vuosi??? <3<3 Mulla oli aika tylsä uusivuosi kylläkin mutta oli ihan kivaa XDD <3 Olisikohan kellään kivoja lemmikkieläin tarinoita?? <33 löysin yhden sivun jossa niitä voi lukea mutta luin jo kaikki tarinat XDDD bolt on mun uuden koiran nimi jonka saimme perheenjäseneksi syksyllä!! se on ajokoira ja sillä on hauska tapa aina lenkeillä nuuskia ohikulkioita ja puun juuria ja pensaita! voisin kertoa vaikka miten paljon boltista <3333 XDDDD

yawdreglolLuonut: yawdregTiistai 18.05.2010 21:34

toi yks makaa tos mun sängyl ja örisee

88D

ja äske se viel riehu siin taas vaihteeks.

ja sil on aika kivan heiluvainen häntä, aww.


...mössykkä. <3

MaraiaKisseLuonut: MaraiaMaanantai 06.07.2009 12:35

Taisi saada kissanpoika kodin kun ei ole tyypistä kuulunut mitään. Hyvä näin, kiva että sillä oli paljon ottajia.

Mutta parista asiasta pitää purnata.
Luulis että ihminen antais jotain tietoja ihan vapaaehtoisesti jos yrittää saattaa kissanpoikaa johonkin kotiin. Ikä ja sukupuoli olisi ihan obvious tietoja liittää ehdotukseen, vaikka no, olihan se ihan kiva että kerrottiin mistä eläimestä on kyse.
Lisäksi jos ollaan keskusteltu jonkun kanssa että joo jos ne jotkut ei ota sitä kissaa niin tuodaan teille niin olisi mielestäni reilua ilmoittaa että kissa on saanut kodin ettei sitten mene koko viikonloppu sellaiseen odotteluun. Pikkukissan tuloon kun tarvitsee valmistautua, oli mikä tilanne tahansa.

Veikkaan että kyseessä oli joku kouluikäinen jolla ei ole vielä kamalasti semmoista yhteiskunnallista syy ja seuraus -tajua, eikä näin ollen ole tullut ajatelleeksi asioita. Tai sitten minä vaan olen semmoinen joka vaatii erityishuomiota. :)

Miehen mielestä kolmas kissa olisi aloittanut "hullu kissanainen"-syndrooman. Pah!

Kyllä me joskus otetaan kolmas katti. Vaikka se oliskin sitten vasta kun nuo meidän nyssykät ovat kuolleet jo pois. Sitten on kyllä mietittävä uutta kattia kun toinen kuolee, kun uskoisin että yksin jäänyt kokee elämän varsin lohduttomana ilman uutta seuraa.
« Uudemmat - Vanhemmat »