IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
13.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 847 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 6 (67 %)
Poikia: 3 (33 %)
Keski-ikä
25,4 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,6 vuotta
Ylläpitäjä
|Silence|
Valvojat
Werc, Chrysania, |Silence|

Jäsenet (9)

Skoda_RSWercJJooNNaaChrysaniahei-si|Silence|Cero-Ninni-
« Uudemmat - Vanhemmat »

CeroOoppista keikkaaLuonut: CeroKeskiviikko 16.09.2009 12:17

menin kouluun tunnin etuajassa... Voi vittu ja menin sitten vielä avaamaan luokan oven ja sanoi vaan että "jumalauta täähän on vasta teiän tunti". Nyt vituttaa, ku ei oo röökiä. Vittu ko tulee rahaa mä meen kotiin ja vedän perseet tms.

Orvo ja Yrjökki olivat juuri päässeet vällyjen väliin ja meno alkoikin olla jo aika kuuma ja vauhdikas. Orvo nykäisi peittoa pois tieltä, jonka jälkeen molemmat säihkähtivät pahanpäiväisesti; heidän sängyssään oli kaksi sinipukuista tunkeilijaa ja he sanoivat kuorossa: "Hei, me olemme Elisasta. Tulimme asentamaan teille laajakaistaa!"

Yrjökki suuttui ja huusi salaperäisille miehille: "No mitähän vittua te sitä piuhaa olette meän sängystä vetämässä?!" Sinipukuiset virkamiehet lohduttivat hikistä pariskuntaa sanomalla: "Enää et tarvitse piuhoja! Uusi 3g-paketti vapauttaa koneenne modeemilaitteistosta."

Orvo teki sitten miehen työn ja nosti molemmat siniukot seinälle ja huusi: "NYT TE MOLEMMAT PAINUTTE VITTUUN TAI REVIN PÄÄNNE IRTI JA SYÖTÄN ORAVALLE!" Tähän Elisan miehet vastasivat pakokauhuissaan: "Herralla taitaakin olla jo kiire omien USB-liittimiensä kanssa. Jatkakaa toki vaimonne kanssa datanvaihtoa, me olemme kuin emme olisi täällä!"

Tässä kohtaa syömishäiriöinen, loukattu orava hyppäsi ikkunasta sisään ja MacGyveriä seuranneena teki itsestään ja glemmarista pommin ja räjäytti kaiken 300 metrin etäisyydellä.

USA nimesi kaikki pohjoismaalaiset oravat terroristeiksi ja muslimeiksi.
XD
« Uudemmat - Vanhemmat »