IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
21.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 647 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
24,1 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 24,1 vuotta
Ylläpitäjä
Repo_Man

Jäsenet (2)

Repo_Man
« Uudemmat - Vanhemmat »

Yu|-|o[Ei aihetta]Luonut: Yu|-|oPerjantai 19.06.2009 06:03

Katoin Rob Zombien version leffasta "Halloween", tosin alkuperästä en oo edes nähny, mutta tää oli aika mielenkiintonen kokemus. Alku oli aika pimee enneku pääs juonee mukaa.

Ihan ekaks joku skidi elelee porukoittesa kanssa, ja sen vanhemmil on koko ajan joku saatananmoine rähinä päällä. Sitte yhten päivän se skidi ottaa koulus turpaa. Hakkaa koulun jälkee sen jonku randomin kuoliaaks joku löi sitä koulussa.
Sitte himas se ekaks safkaa karkkeja ihan rauhas (vitun läski!). Sitte sil vinksahtaa semisti päässä ja käy leikkaas faijaltaa kurkun auki, sitte se tappaa siskosa poikaystävän ja vielä pesäpallomailalla. Sen jälkee se skidi puukottaa siskosa. Sitte tää käy toivottaas pikkusiskollesa hyvää halloweenia ja kantaa sen ulos. Jossai vaihees tän mutsi tulee himaa ja sitte hetken pääst tulee poliisi setä sinisellä autolla uaa uaa sinisellä autolla... Ja pistää skidin putkaan. Siellä sitä skidiä käy vituttaa ja se tappaa jonku jannun haarukalla (siis oikeesti mitä vittua! o.O). No siit eteepäin alko olee jo pikkusen "järkevämpää" meininkiä.


Anyway, waret... öh... siis ostakaa leffa jos haluutte nähä lopun ;)
« Uudemmat - Vanhemmat »