IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
27.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 234 (1.7.2008 alkaen)
Koko
52 jäsentä
Tyttöjä: 44 (85 %)
Poikia: 8 (15 %)
Keski-ikä
29,8 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,9 vuotta

Jäsenet (52)

JaxlRedin_marshmallow_decodJustuspojuCruztiina|inda--_chemicalMäyGGäFJAHsannahatesyouhhaaherra-prinsessaAWESOMEGUYStr0ublemakereikkuw
« Uudemmat -

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieLauantai 24.08.2013 02:12

prinsessa Maisa prinsessoi MUTTA EN VOI MENNÄ NUKKUMAAN KOSKA MUN SÄNGYSSÄ ON HÄMPPY

pelkään että pian kun meen takaisin mun huoneeseen, se on mun sängyllä edelleen.

... tai sitten se EI ole mun sängyllä enää kun mä menen sinne.

en osaa päättää kumpi on pahempi.

uljas prinssi ei tullu pelastamaan mua kun olin kipeenä, VOISKO SE TULLA NYT PELASTAMAAN MUT HÄMPYLTÄ? OISJDFOIJIOSFOISF

ps. oon oikeesti kaheksantoista

rinzbitchkuis ois?Luonut: rinzbitchTorstai 21.07.2011 03:33

päivän ensimmäinen ateria?



AissiHyi vittuLuonut: AissiMaanantai 06.06.2011 19:53

Toi koleralääke maistuu tasan yhtä hyvältä ku muistelinkin <69

MihashiKoska hyi...Luonut: MihashiKeskiviikko 10.11.2010 21:09

Olipa kerran tyttö joka meni naapuriin vahtimaan koiraa. Koiran omistaja oli varoittanut tyttöä, että koira voi nuolla yöllä. Yöllä hana aukesi, ja joku nuoli tyttöä ja tyttö sanoi: "kuka? ai niin se on se koira." ja sitten tyttö meni laittamaan hanan kiinni ja tarkistamassa kuka siellä on eikä siellä ollut ketään. Sitten taas joku nuoli tyttöä ja hana aukesi. Tyttö sanoi että nyt riittää ja meni sinne ja löysi koiran hirtettynä ja verellä oli kirjoitettu koiran viereen että ¨ihmisetkin voivat nuolla¨ ja sitten tyttö alkoi itkeä ja meni ulos ja kun koiran omistaja tuli kotiin niin hän huusi koiraansa ja ajatteli että koira ja tyttö oli lenkillä mutta sitten hän meni vessaan ja löysi hirttonarun mutta ei mitään muuta eikä tyttöä eikä koiran ruumista ole löydetty vielä tänäkään päivänä. KOPIOI BLOGIISI TAI KOIRAN HIRTTÄJÄ TULEE NUOLEMAAN SINUA YÖLLÄ!!

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalKeskiviikko 19.05.2010 00:25

mielenkiintone päivä toki..
syötii sit pimfan kaa kaks suklaalevyy kahteekymmenee minuuttii ku ootettii iidaa... D:
sit menin iidan kyyis keskustaa ja jotai siel zippailtii.
sit metsästin taas kissojen ja koirien kans tupakkaa koska se on lopussa mut ei kellää ollu myyä.
noh,eile sit joku ihana oli mahdollisesti pölliny miult purkkapussin jonka olin ostanu about 5 tuntii aikasemmi,ni ostin sit uuen ku aattelin et en saa sitä tupakkaa ostettuu.
heti ku pääsen kaupast ulos miul kysytää et haluunko ostaa tupakkaa?no siin vaihees _hieman_ vitutti koska olin just käyttäny viimoset rahat purkkaa-.-
lähen sit siin puol viis äitin kyyis kotii ja mentii vähä vaille viis vanhempainiltaa.siel ootti oikein ihana yllätys: sain kuulla et ens vuon mei luokka on viel enemmä perseestä ko nyt(se on aika saavutus jo) koska sinne tulee kaikki maholliset miu best friend for evaaahh joten oon sit taas koko ens vuoden iha syrjäytyny ja angstaan yksin jossai nurkassa koska mein luokkalaiset on nii perseetä.<3
ainii ja sit koulus julia syötti miulle janssonin kiusausta,ja oli ehkä nii lähel ettei lentäny laatta koska anjovis on nii oksettavan makusta.maistuu tyylii vielkii suus se :(

aika kiva avautumine taas ja tiiän ettei kukaa lue tätä koska ketää ei kiinnosta mut iha what ever :D
ps.teiniangstit taas<3

-hheidden oo nirso!Luonut: -hheiddKeskiviikko 05.05.2010 13:33

Testaa oletko kaikkiruokainen vai nirso!
Numeroi kaikki joista pidät.

[ ] hernekeitto
[ ] pinaattikeitto
[ ] maksalaatikko
[ ] ohrapuuro
[ ] kaalikeitto
[ ] läskisoosi
[ ] simpukat
[1] pizza
[2] ranskalaiset
[3] kebab
[4] makaronilaatikko
[5] lasagne
[6] poronkäristys
[ ] oliivit
[7] kinkku
[ ] lanttulaatikko
[8] kanakeitto
[9] kanakastike
[ ] mämmi
[10] tippaleivät
[ ] sienet
[11] paistetut muikut
[12] mäti
[13] kinkkukiusaus
[14] tonnikalapasta
[ ] kasvispihvit
[15] pinaattiletut
[ ] veriletut
[16] paella
[17] spagetti
[18] tyrnimarjat
[ ] luumut
[ ] puolukat
[ ] greippi
[19] marenki
[ ] verimakkara
[20] aurajuusto
[ ] kesäkeitto
[21] sipuli
[22] katkaravut
[23] ananas
[24] salami
[25] salmiakki
[ ] pavut
[ ] silli
25/45

0-15: SUPERNIRSO. HALOO, jotain rajaa! eikö sinulle ole lapsuudessa opetettu mitään tapoja, vai satutko vain olemaan niin ennakkoluuloinen että et ole edes maistanut minkäänlaisia normaaleja ruokia? nyt olisi aika ryhdistäytyä.

15-30: KESKITIEN KULKIJA. sinulle menee suurin osa ruuista, vain osa ei maistu millään. muistathan, että kun kymmenen kertaa maistaa jotain tiettyä ruokaa, niin se alkaa maistua hyvältä? voisit vielä hieman yrittää petrata makuaistiasi ja totutella uusiin makuihin.

30-45: KAIKKIRUOKAINEN. onneksi olkoon, sinulla ei ole ongelmia nirsoilemisen kanssa! lähes kaikki menee ongelmitta alas. hieno juttu, sinulla ei luultavasti ole hätää jos tulee ruokapula ja täytyy tyytyä vaatimattomaan muonitukseen

sannalvinfoaLuonut: sannalvTiistai 06.04.2010 23:22

Oon kertonu teille välil näist mun haukotusjutuist, et ku haukottelen nii mulle tulee välil joku ihme maku suuhun.. Nii nyt mulle tuli MEETVURSTI, ja vihaan sitä hyi yäk oksettaa :---D

yks päivä muuten mulle tuli ilmapallon makunen haukotus

MAFIAPANDAoikeasti, hyi hltti.Luonut: MAFIAPANDAKeskiviikko 24.03.2010 16:59

RAASU OIKEESTI ='''''(
" Walters vaihtoi Briannan vaipan, kietoi sormensa ympärille kosteuspyyhkeen ja työnsi sen vauvan anukseen."
- joo terve, vitun fiksua ;O;(

5 kuukautta vanhan Brianna Lopezin ruumiinavaus paljasti että hän oli kärsinyt pahoinpitelyistä/hyväksikäytöstä koko lyhyen elämänsä ajan. Viranomaisten mukaan tämä on kauheimpia heidän näkemiään tapauksia. Muunmuassa vanhemmat ovat syytettyjen listalla.
Brianna todettiin kuolleeksi perjantai aamuna Memorial Medical Center -sairaalassa elvytysyrityksistä huolimatta, sanoo sheriffi Ed Miranda.
Perjantai iltana poliisi pidätti Briannan vanhemmat, Stephanie Lopezin 19v., Andy Waltersin 21v. sekä 19-vuotiaan Stephen Lopezin (äidin kaksosveli). Heistä jokaista syytetään lapsen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä. Waltersia syytetään tämän lisäksi sukupuoliyhteyden harjoittamisesta vauvan kanssa.
Poliisit ovat puhutelleet kuutta aikuista ja kahta lasta jotka asuivat samassa kodissa Briannan kanssa. Sheriffin mukaan perhe on ollut yhteistyöhaluinen. Ystävänpäivänä syntyneellä tytölle todettiin ruumiinavauksessa useita eriasteisia vammoja ja ruhjeita.
Maanantaina sheriffi tarkensi tietojaan ruumiista löytyneistä vammoista: hänen mukaansa Briannassa oli 11 eri vaiheessa paranemista olevia ihmisen puremajälkiä, useita mustelmia, kaksi murtunutta oikeanpuoleista kylkiluuta, kolme kallonmurtumaa, aivojen turvotusta ja jälkiä ravistelusta. Myös Briannan molemmat jalat olivat murtuneet, asiantuntijan mukaan jalkojen murtumat johtuivat siitä että lapsi oli nostettu rajusti jaloista ilmaan. Tutkijat ottavat selvää syytettyjen hammaskartoista selvittääkseen kuka puremajäljet on aiheuttanut.
Oikeuden papereissa mainitaan että Walters on myöntänyt purreensa Briannaa, mutta puolustautunut sanomalla ettei kuitenkaan "Purrut irti palaa tytöstä". Waltersin mukaan myös hänen 18 kuukautta vanha poikansa puri vauvaa.
Lisäksi Stephanie Lopezin väitetään purreen ja nipistäneen Briannaa turhautuessaan tähän.
Sheriffi kertoo että Walters ja Stephen Lopez joivat olutta torstai yönä, jolloin he heittelivät Briannaa ilmaan.
Lapsen pää osui kolmesti kattoon ja ainakin kaksi kertaa miehet epäonnistui ottaa vauva kiinni ennen lattialle putoamista. Stephen Lopez sanoi juoneensa kymmenen olutta, jotka Walters oli ostanut. Stephanie Lopez ilmoitti juoneensa kolme olutta ja nukahtaneensa sitten. Aamulla äiti oli löytänyt Briannan lattialta eikä saanut lasta hereille. Kysyttäessä mitä on tapahtunut, Walters kertoi Lopezille heidän "leikkineen vähän rajusti edellisiltana"...
... oikeudessa Andy Walters sanoo Briannan olleen tajuissaan ja itkeneen ilmaan heittämisen jälkeen. Walters kävi nukkumaan klo 01:30 eikä tiennyt missä Brianna tuolloin oli. Kolmelta aamulla Walters heräsi ja löysi Briannan makaamasta lattialta sängyn vierestä, hän kietoi lapsen huopaan ja laittoi hänet kehtoon. Seitsemän aikaan Briannan vaippa piti vaihtaa ja Stephanie kysyi vauvan mustelmista, tällöin Walters kertoi "leikkineensä rajusti" lapsen kanssa. Walters vaihtoi Briannan vaipan, kietoi sormensa ympärille kosteuspyyhkeen ja työnsi sen vauvan anukseen.
Walters myöntää purreensa Briannaa mutta puolustautuu sillä ettei hän ole ainoa perheenjäsen joka niin teki. Walters kertoi Stephanien nipistelleen ja heitelleen vauvaa menetettyään tähän hermonsa. Lapsen eno, Stephen Lopez tunnusti heittäneensä Briannaa ilmaan ottamatta tätä kiinni ennen lattialle putoamista. Kuulustelun aikana Stephen myönsi myös raiskanneensa vauvan. Sekä eno että isä olivat useaan kertaan olleet sukupuoliyhteydessä Briannaan.
Klo 10 aamulla 19. päivä heinäkuuta Stephanie huomasi ettei Brianna hengitä ja soitti hälytysnumeroon.
Klo 11:10 Brianna kuoli sairaalassa vain viiden kuukauden ikäisenä.
Luettuasi tämän voit teeskennellä, ettei se liikuta sinua mitenkään, tai sitten voit lisätä sen päiväkirjaasi niin kaikki tietävät, että välität.

HYI =(

piuwiiEUCA MENTHOL kurkkukaramelliLuonut: piuwiiKeskiviikko 23.09.2009 00:27

hyi helvetti !
eimtn muutakaa mussutettavaa :'d
no tehtiin puurooo....

ope: kuka ei tykkää puurost ?

*vilma & pilvi nostaa käden*

ope: no te teette sitten pienemmän annakosen..

-

pilvi: älä käytä sitä mittaa !

vilma: kui ?

pilvi: noku se ei oo tarkka !

vilma: onpa ?

pilvi: annaskun näytän..

vilma: siin kuulu olla kaks ja puol desii !

pilvi: :O jaa no sitte..

vilma: tunge sä ne kaurahiutaleet siihen, kun mä laitan tätä vettä.

pilvi: paljon on hyppysellinen ?

vilma: no laita se suola sit kun oot laittanu ne hiutaleeet !

pilvi: dooodi, sit hella kuumeneee !
hei ope ! meneeks nää heti pääl kun näit vääntää tästä ?

ope: juu, mut oottakaas kun tuun kattoo.
hei ei näit aineksii kaikkii pitäny viel laittaa, lueppas ensikerralla tarkemmin ohjeet.

pilvi: hups :<


sit puuro paistuu ihan hyvin ja sillee :--D mut si..


pilvi: PERKELE !

vilma: mitäs nyt ?

pilvi: täääää puuro palaa pohjaan !

vilma: mitä ? annaskun katon.
VOIVITTU ! ope ei saa nähdä tätä !

ope: mitäs te tääl mekastatte ?

pilvi: sitä vaan et voiks ton puuron jo laittaa pöytään ?

ope: no ei kaikilla ole vielä edes valmista ? ja laittakaas se suolakin sinne.

vilma: me lait......

pilvi: joo, me laitettiin jo..

ope: aha.

pilvi: vilma perkele !

vilma: mun piti sanoo et me laitetaan 8<

-

sit puuro 'on valmista' ja kaikki menee sit mussuttaa sitä pöytää.


ope: sammalla kun tässä syötte niin kattokaa miten nää hellat hinkataan hienoiks, saatte sit ittekki hinkata.

vilma: santtu mussuta nopeest sun puuros

pilvi: niinpä, kun sä saat hinkata omas ja miedän hellan ;D


-

tehtiin sit tunnnin lopuks sellanen johtopäätös et köksäs mä ja vilma ei olla enäää pari.
« Uudemmat -