IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
4.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 799 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
23,0 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,0 vuotta

Jäsenet (2)

ikkis_83alias_uuno
« Uudemmat - Vanhemmat »

[Tinga]Mummu ja pappa <3<3<3Luonut: [Tinga]Tiistai 14.07.2009 17:37

Olin aamul eka ihan vityn väsyny, ku olin valvonu johonki kolmeen yöllä ja sit yheksältä pärähti Guren soimaan ja piti herätä, et ehin "aikasin aamusta" mummulle ja papalle. Noooo.. että mä ensinnäki pääsin tupakalle -> suihkuun -> laittaa hiuksia, ni siinä jo meni aikaa, mut kerkesin kuitenki ennen yhtätoista niille. Sit siel leikkasin mummun kynnet, juoruttii suvun asiat läpi (xDD<3<3), tehtii ruokaa, syötiin ja vetelin marjakiisseliä. Sit kello oliki jo vähä yli 12 ja mä rupesin mumisemaan kotiin menemisestä. Mummu tuli siihen mun viereen ja kuiskas:
"Tuleppas täällä käymään"
Olin ihan... öö okei joo mitä ny? Sit se rupes mutisemaan jotai lompakosta ja etti ja etti sitä varmaa 15 minuuttii, sit yhtäkkii se nykäs mut sinne vierashuoneen puolelle ja lätkäs 50€ käteen.
"No ku sulla ne syntymäpäivätki on kohta. En minä muille lapsille (broidille+mun serkuille) oo mitään antanu, mut eihän siitä tartte nyt papalle tai muille kertoa...?"

ISOIN SYDÄN IKINÄ!! <3
Oon ehk aika karu, ku sanon näin, mut on ihaninta ikinä olla niiden ainoo tyttölapsenlapsi <3 ^^

Joo joku vois sanoo, et vittu jollai 50 eurolla tee mitää, mut ei jumalauta!! Mähän saatana syön sillä rahalla seuraavat neljä kuukautta!!! ^___________________^ RUOKAAAAA~ <3

Plus et pappa oli taas tehny maaaailman parasta ruokaa. Se oikeesti vaan jaksaa vieläki vääntää joka päivä kunnon gourmet-safkat siel. Ihana <3


ps... mullon Bubuu ikävä :< Angst säälittävää ruikutusta moooii

KuukkeliskuTein sen taasLuonut: KuukkeliskuLauantai 04.04.2009 01:30

Taas kaakaot pitki pyötii ._______.

Tää on salee tätä Uchiha-meininkii.

_homo[Ei aihetta]Luonut: _homoLauantai 19.07.2008 02:10

« Uudemmat - Vanhemmat »