IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
23.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 106 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 11
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,8 vuotta
Ylläpitäjä
MissyE

Jäsenet (11)

SAABonAUTOMissyEFurballlolazap83rauahpeurapienipikku_myyDebbie82Esteria
« Uudemmat - Vanhemmat »

Sa[n]naYlimääräinen mainos.Luonut: Sa[n]naKeskiviikko 10.06.2009 15:09

http://www.libresse.fi/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=56594

Nyt kun tuo mainos täällä pörrää, tapojeni vastaisesti muistutan kuukupin autuudesta (www.kuukuppikunta.net) näin keskellä kuuta. Libressellä voi olla miljoona erilaista sidettä, vaikka mittatilaustyönä jokaisiin pikkuhousuihisi sopivat, mutta kuukupin kanssa voit olla vaikka ilman pikkareita. No esim. tuolla sivulla pitää valita tyypille sopivin asu johonkin tilaisuuteen kun hän menstruoi - kuukuppi ei ole valikossa, mutta ah jos olisi... Ja samalla tietty mainitsen nuo kestositeet. Ne voi halutessaan vaikka ommella itse, ja todella tehdä just omaan alusvaatevalikoimaan sopivaksi - myös kuosiltaan.

http://www.lunette.fi/index.php?id=67

Ainiin, kaikki miespuoliset nyt sinne libressen sivulle, ja osallistumaan, minusta olisi ihanaa jos tuollaisen kilpailun voittaja olisi mies.

Ps. Sivun muotivinkeistä: "Sesongin väri on vaaleanpunainen, pinkki, roosa... Jos et tykkää Barbien väreistä, siirry lukemaan jotain muuta, tai vaihda planeettaa, koska pinkki hallitsee trendejä ja valloittaa vaatekomerot."

Pitäisiköhän mennä liftaamaan avaruusaluksiin...
Ei, minulla ei ole mitään pinkkiä (saati muita värejä) vastaan, ja käytän sitä myös itse, mutta hyvät ihmiset mitä roskaa. "Muoti ei hallitse elämääni." Ja tasan hallitsee, sitä kun on pakko katsella tässä maailmassa. Ja sen mukaisia vaatteita kun kaupat tarjoaa.

EDIT:// 10.6. - 12.6.han on puoli kuukautta, eiks jeh. Tämä siis viralinen tämän kuun mainos.
« Uudemmat - Vanhemmat »