IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
7.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 253 (1.7.2008 alkaen)
Koko
20 jäsentä
Tyttöjä: 7 (35 %)
Poikia: 13 (65 %)
Keski-ikä
30,4 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,2 vuotta
Valvojat
Im44n

Jäsenet (20)

AH_SHjafffaIm44nkaffe-Our0borossallytotibo_2012-Hassan-extafloatComotralebabyy`GyhMarlokalnawrasBlondeCokejontikka_Z4ck
« Uudemmat - Vanhemmat »
Yli 600 kuollutta siviiliä. Aivan, siviiliä. Tähän lukuun voidaan lisätä vielä muutama sata kuollutta sotilasta puolin ja toisin. Ja lisää tulee edelleen. Kovaa hintaa on Palestiina maksamassa siitä, ettei saanut Hamasia kuriin estämään muutaman israelilaisen tappamista raketti-iskuilla Gazasta. Jahve israelilaisten jumala on jälleen kohottanut kätensä taiston merkiksi ja oinaansarviin puhkuva valittu kansa on taas rankaiseva vääräuskoisia rikkeistään. Viimeksi oikeutta jaettin tänään tiistaina hyökkäämällä siviilien täyttämään YK:n ylläpitämään koululaitokseen.

Maahyökkäyksen kestäessä viikon Israel on jälleen osoittanut todellisen luonteensa. Katkeruuden mustaamana peruskivensa valanut kolonistinen sionistivalta on alkanut jo muistuttaa sitä valtiota, jonka seurauksena sen syntyminen sallittiin kaikkien sympatioihin vedoten. Elintilaoppi on heidän pyhä oppinsa, Jumalan itsensä asettama oikeus, jota minkään alempiarvoisen rodun tai väärän uskon kannattajien ei pidä väheksymän.

On toki selvää, että vääräuskoiset muslimisaastat on kokonaan hävitettävä, jotta voidaan alkaa rakentamaan rodullisesti voimakasta, puhtaasti seemiläistä ihannevaltiota. Jumalan valittuna kansana tämä pyhä rauhantuoja on oikeutettu kaikkiin tekemisiinsä. Onhan toki selvää, että Israelin tuhatvuotinen valtakunta on kaikkia muita valtioita parempi.

Eläköön sionismi! Eläköön Israel!

(Sieg Heil)

raudantakojaJa taas rätisee...Luonut: raudantakojaSunnuntai 04.01.2009 04:37

Tämän päivän uutiset toivat mukanaan tiedon, joka teki minut surulliseksi. Israelin "kostoisku" Gazaan on pommitusten lisäksi laajentunut ja täysimittaiseksi sodaksi. Kymmenien tuhansien vahvuiset joukot on laitettu liikekannalle Palestiinaan hyökkäystä varten, eikä "taistelusta Hamasia vastaan" ole puolustusministeri Ehud Barakin mukaan tulossa helppo eikä lyhyt. Palestiinalaiset on jälleen kerran ajettu kodeistaan ja siviiliuhrien määrä kasvaa päivä päivältä. Viaton veri peittää jälleen maata, jossa rauhan ja rakkauden sanotaan syntyneen. Väkivallan kierre saa jälleen uutta pontta jatkaa vihaista kiertoaan, eikä järjenlaulua enää tohdita ääneen hyräillä.

Mietin miksi edelleen ymmärrämme tätä maailmaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »