IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
15.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 324 (1.7.2008 alkaen)
Koko
42 jäsentä
Tyttöjä: 26 (62 %)
Poikia: 16 (38 %)
Keski-ikä
29,5 vuotta
Otos: 30 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,5 vuotta

Jäsenet (42)

iltapalatuco^RikukoKELFiinuehannasd-mmilla``Tinjuska_Matami-mimmifanta-DinUsGiippuiiroo-``Kaareningrrr__sandelsen
« Uudemmat - Vanhemmat »

rigefknbanana- waatööfaaakLuonut: rigefknbananaSunnuntai 07.11.2010 22:02

is this really some kind of fight again? ಠ_ಠ
-.-

_mam_huhhuhLuonut: _mam_Keskiviikko 05.08.2009 23:37

kylläpäs taas tänää isännän kanssa tapeltiinki <totinen> &lt;toru&gt; Ei yhtään kivaa. Ja mä olin kans nii vittupää ettei tosikaa ... &lt;toru&gt; ...No, saatiin sovittuu jo &lt;pusu&gt;

Huomenna töihin iltavuoroon
Perjantaina töihin aamuun ja siitä parturiin!!!! (en kerro, näätte sit millanen tuli ;))
Launataina Ainon ja Jamon häät<sydän>
Sunnuntaina armoton krapula ja oma 1-vuotis hääpäivä&lt;sydän&gt; RAKASTAN kaikesta huolimatta! &lt;sydän&gt;

Wand-daUni - ei tosiLuonut: Wand-daMaanantai 12.01.2009 13:36

näin unta että kävelin jossain pihalla jossa työkaverini korjasivat autojen moottoreit..ku kävelin yhen auton ohi..kuulu kuin auton rengas ois puhenu..joten menin (eläkkeelle jääneen työkaverini) anna-liisan auton luo ja katoin että täähä on puhki tää renagas täs on reikä.. no anna liisa tuli että ei se oo puhki..se kangas renkaan pääl vain on rikki..katoin uudelleen ja tosiaan..renkaan pääl oli kangas joka oli rikki..

no ääni jatkui ja sitten mentiin kahtoo moottori tilaa.. joka oli melkein tyhjä mutta oli siellä akku ja joku paksu johto.. sit renkaan kohal oli siel sisäl tilaa ja katoin sinne..siel oli nälkiintyny iso ruskeen valkeen laikukas jänis.. joka pihisi.. sitten ku se näki meijät se alko juosta auton sisäs ees takas ja piti tyyliin om om om om om ääntä..

no mie arvelin viiä sen porukoille sen kanin ja otin sen mukaan.. sit se kani alkkoi puhumaan mulle että pääseekö hän sisään että häntä palalee ja saisko hän ruokaakin.. no annoin lumipenkast muutaman leskenlehen sille ja sanoin etät muuta ei oo.no vein sen kotiin sisälle.. ja se jänis alko juoksennel siel kuin päätän ja sano om om om.. ja killi men sen kimppuun mut ei ne mtn tehneet.sit äiti huus että kani ulos talost ja vähän äkkiä..mie että se sano että sil on kylmä..no äiti että on ne aina talvet pihalla että kyl pitäs tareta .. ja äiti ei uskonnu että se kani puhu mulle.

no kävin varastost jonku vanhan toppatakin ja puin sen päälle kanille että jääppä sit kuistille ootta et käyn kaupas.. no se kani valitti että kylmä ja naapurin koirat tai joku syö hänet..no päätin viiä sen sit kämpilleni... kun tulin kämpille ovessa luki ensinnäkin isolla että KUKA SöI MINUN AAMIAISENI.. mie olin että mitä hemmettiä..tulin kämpille ja sellases säkkituolis makasi j3k3 ja veskuboy... sitten ne riiteli hirveesti siit että kuka oli syöny vesan aamiaisen sit jeke oli että ei hän oo ysöny..ihan hirvee riita oli, mut molemmat makasivat kuitenki selällään säkkituolil..

no en jaksannu välittää vaan menin jääkaapille kahtoo ruokatilannetta... no jääkaappiin oli pistetty hirveesti kaikkia ihan ihmeellisiä lehtileikkeitä.. kaikki liittyivät jotenki naisten töpeksintöihi jne.. en muista otsikoita..mie olin että kumpi nää on laittannu tähän.. molemmat kielsivät asian..

no vesalla soi puhelin.. se kuulosti hirmu vakavalt puhelulta yms.. sitten vesa tuli ihan hirmu vihaisena huutaa mulle että minä olin syöny hänen aamiaisensa.. että kyllä hänen kaverinsa tietää millanen olen.. että minä söin, mutta hän ei tiedä että miten. sit se huus että oisin voinu kysyä luvan, että oisinha mie saanu syyä jos mulla on nälkä tai tolla kanilla, joka taas juoksi pitkin kämppää kuin tyhmä om om om ääntä pitäen.. se kani oli muuten hirmu risaisen näköne..ne ruskeet laikut jotka siin oli (ei ollu talviväriä vaan siis oikee väritys..) niin ruskeet täplät olivat puoliksi irti..ja se oli hirmu laiha ja sen toinen etuhammas oli paljo suurempi kuin toinen...

no heräsin sit ku se huus mulle ja kani juoksi pitkin kämppää :D
« Uudemmat - Vanhemmat »