IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
16.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 5777 (1.7.2008 alkaen)
Koko
240 jäsentä
Tyttöjä: 49 (21 %)
Poikia: 191 (79 %)
Keski-ikä
29,3 vuotta
Otos: 155 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,2 vuotta

Jäsenet (240)

-waltsuuu-Völö`KOZYJönZTompp^akk3-Veerti^^Lalle^^EveliinukkaajuhAj0uinkasaurrHenkka|^MonstrumR45mu5-Sademiesderbii08
« Uudemmat -

kaisleaSome things never changeLuonut: kaisleaSunnuntai 03.05.2015 06:08


#humalavalokuvaus #taide
Pohjustetaan vielä sen verta et auto ei menny katsaatuksesta läpi ja korjauksest tuli 474e lasku .

Tänä aamuna katsastus asemal riikka 9:30 toteaa että meil oli katsastus aika klo yksi. Piti sanoa että klo 10. Kyllä siinä muut kahto että tytöt lähteneer katsastaa autoa. Tungin katsastuskonttorin tädille laskupäissäni 60e. No jälkitarkastus teki 10e ja sain 50e takaisin. Tiesin olevani jo silloin väsyny ja umpitunnelis ku kissa ville mourusi ja valvotti yön. No auto meni katsastuksest ja tunsin jo olevani voiton puolella.

Eiku varkauteen koulutukseen iha tuutis ja blaa blaa. Mitää käsityat mistää. Lopult koittaa aika. Jee. Kotiin. Totesin minnalle et varmaa parempi et minna ajas.. no sit eiku mie ajanki jonku matkaa ja vaihetaa sitte..

Varkaude vikat liikenne valot loppu ja totesin et nyt kaassupohjaan ja kotii nukkuu. Kaasua vähä lisää ja kappas. Poliisi pysäyttää. Vähä väsyksis nii ihmee hyvi kuitenki jarrutin ja et en päälle ajanu ja takapenkit kaatu jarrutuksen voimast. Poliisi höyryää että ei jumalauta mitä nopeutta. Se poliisi oli iha hiilenä. Hyvä että ei kurkus kii ollu totesin että ei oo ajokorttia (tarkotin et ei mukana).

No menin jo suosiol koppiin istuu ku mitää käsityst paljo mittaris ja se poliisi hermos nii et jo mietin lähteekö kortti. Eiku koppiin tulee mukasn että ajokortti. No edelleen ei oo mukana.. sillä keitti ja minna oli jo luullu et tulee kurkkuun kii..Minna poltti tupakkaa ja se keräs tumppei minnan jalkojen juurest ku ei ollu mulle hermoomas...


Oli mukava sakottaja. Annoin sit fiksuna tyttönä auton ilmoitusoppaan (olin katsastuksen jälkee tunkenu paperit hienoon uuteen muovikoteloon enkä muistanu.. no totesin sit että no aattelin sulle myyä tään auton ku tänää vasta katsastettu ja eile melkee 500e rempattu. Kyl poliisil pienet naurut irtos. Kyseli mitä rempattu ja eessä olevat pollaritki osallistuivat keskusteluun. Kuulin sit että kysy syntymäpaikka, vastasin että lieksa. Poliisi kahtoo ja kysyy niin että syntymäAIKA.. no saan sanottua sen ja poliisi et hyvä että tulee kuin apteekin hyllyltä.

Mistäs tytöt on tulossa
-ravintolasta. Tuosta kahdesta ruususta ja totesinkin kaverille et nyt kaasupohjaan ja nukkumaan kotiin. (Minna ihmettelee ku eivät puhalluta ku sanoin ravintolasta tulleeni ka iha selvästi väsyny kui mikä..)

No kysyn sit et millanes maksu aika mulla on.Poliisi totes et 2 viikkoa ja ei haittaa vaikka vähä yliki menis ei nii justiisa ole.

Pollari kysy että oonko miten poliisin tuttu ku nii rentona oon ja
et kiistänkös ajaneeni ylinopeut, muita ku yleensä summa kiinostaa.
Mie että mitäpä mie kiistämään ja aikaa tuhlaamaan. Parkkisakko ennestään. Poliisi sano et sovitaanko että ajoit 73 ja vähennetään se -3km nii se rikesakko 115e. No tietenki sopi. Anto viel ohjeet kui voin tehä valituksen jos tahdon.

Äksy poliisi oli minnaan ja autoon keskittyny ja minna otti tupakan tumppinsakki autoon mukaa ku oli ollu varma et ois saanu roskaamisesta sakot jos ois heittänny. Oli tuntunu et kyylää auton iha kunnolla.. huoh.. vaikka sun mitä.. äksy poliisi oli kyl äksy.. onnex ei ollu sakko lapun kirjottaja..

Jossai välin viel kysyin et miks eellä oleva ei saanu sakkoi ku ajoin peräs. No kuulemma oli vaikuttanu et aijon ampasta koko jonon ohi :D

Parast ku minna kahto netist et muut valittaneet et kortti lähteny nuis nopeuksis. Mut tarkistettiin poliisin sivuilt jos nyt ajoin 73km/h viidenkympin alueel nii iha oikei meni.. ei kyl tietoa paljo mittaris oli.. iha anto väärin ymmärtää eka poliisi.. mink päält hyvä etten ajanu.. huono päivä sil..

ArmandDead To RightsLuonut: ArmandMaanantai 02.07.2012 21:42

Peli: Dead To Rights

Alusta: PC (Saatavilla: PS 2, Xbox, Nindento gamecube)

Millenniumin tienoilla valmistunut Dead to right lainailee toisen kuuluisamman aikalaisen teemoja ja kikkoja ja yrittää sotkea jotakin omaa joukkoon. Nimittäin päähenkilö on rankkaakin rankempi poliisi, hänellä on bullettime, aseistusta pienen kylän verran ja maailma on synkkä, kylmä ja sateinen. Omista kikoista löytyy varjo niminen koira ja kyky heilutella nyrkkejä sekä lineaariset putkijuoksukentät ja taatusti aikansa palikkamaisimmat grafiikat.

Tämä Max Paynea matkiva apina ei kyllä jaksanut minua kiinnostaa yhtä iltaa pitempään. Nimittäin peli on liian yksinkertainen, ruma ja kaikin puolin mitäänsanomaton tapaus. Jännällä tvalla sössitty tuotos olisi voinut olla parempikin, nimittäin toimintaa ja muuta höystettä riittäisi hyvän pohjan verran, mutta kun tapauksessa ei ole oikein sitä läskiä leivän päälle.

Erikoiskyvyistä käytin vain koiraa. Varjolla on nimittäin kätevä poistaa kertalaakilla yksi vihulainen joita pahimmillaan pitää ampua puolikymmentä kertaa otsaan ennen kuin kaatuvat. Bullettime on älytöntä söheltämistä ja PC-ympäristöön puolivillaisesti soveltuva ohjattavuus kuorruttaa koko kakun. Enpä muista kyllä yhtä syvää kyllästyneisyyttä tunteneeni pelin parissa pitkään aikaa.

En suosittele oikein kenellekkään ja jos nyt todella haluatte tätä kokeilla niin älkää maksako siitä euroa enempää. Ehkä pelin jatkoosat ovat parempia, hmm en vain ehkä ihan heti ajatellut kokeilla sitä kakkosversiota...

Arvosana:
3 (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Epäonnistunut Maxklooni.

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

SorinTukeni poliisilleLuonut: SorinTiistai 24.01.2012 11:25

Leikkauksia tehdään kaikista julkisista palveluista ja niin myös poliisin määrärahoista. En varmaan ole ainoa, joka arvostaa poliisin työtä ja soisi leikkausten sijaan enemmän määrärahoja. Jopa siinä määrin, että olisi valmis lahjoittamaan ylimääräsistä.

Olisihan se toki arveluttavaa, jos kansalaiset alkaisivat jakaa poliisille rahaa. Kai sitä kutsuttaisiin lahjuksiksi. Mutta kai tämä voisi mennä vaikka verotuksen kautta. On olemassa erillinen kirkollis vero. Mitä jos olisi vapaaehtoinen 1% poliisi tukivero?

Kukahan näistä leikkauksista lopulta päättää. Pitäisikö sitä vedota kunnanvaltuutettuihin vai kansanedustajiin jos haluaa saada näkemyksensä kuulluksi.

Tosin lisärahotuksen ohella ehdottaisin poliisin resurssien uudelleen kohdentamista, mikä puolestaan vaatisi laki uudistuksia. Kaksinaamaisesta huumesodasta siirtäisin varoja henkirikoksiin ja valistukseen. Alkoholia ja tupakkaa miedommat huumeet voisi ihan johdonmukaisuuden vuoksi laillistaa. Lääkeyhtiötkin jakavat jo ihan samaa kamaa hoidon nimissä.

Niin kauan, kunnes saadaan jotain muutosta tähän, niin kehotan ihmisiä olemaan kuormittamatta poliisia liiaksi. Riidat voidaan usein sopia, jos molemmat sitä haluavat. Se meluava naapurikin voi olla ihan oikea ihminen, jonka kanssa voi keskustella. Ja sinulle joka olet se meluava naapuri: ole se ihminen, jonka kanssa vai keskustella ja joka ottaa myös muut huomioon.

MarsalkkaHyvää uuttavuotta..Luonut: MarsalkkaTorstai 29.12.2011 20:07

  • Tulliviranomainen
  • Poliisi
  • Internet Poliisi
  • Sisäministeriö
  • Ylläpito
  • Tuomioistuimet
  • KRP
  • Supo

Ja te tuntemattomat stalkkaajat, toivottavasti vuosi 2012 on teille erikoinen.


psychokillerHuomio!Luonut: psychokillerKeskiviikko 12.10.2011 00:40

Kolmikymppinen Heta Hautala on ollut jo viikon kadoksissa.
Valkeakoskella on kadonnut 31-vuotias Heta Hautala. Hänet nähtiin viimeksi 4. lokakuuta Valkeakoskella. Hautala on asunut pitkään Hämeenlinnassa, mutta muuttanut hiljattain Valkeakoskelle.
Hautala on 165 senttiä pitkä ja painaa noin 50 kiloa.
Pirkanmaan poliisilaitos pyytää vihjeitä kadonneesta. Hautalaan liittyvät vihjeet voi ilmoittaa numeroon 07187 45682.

VIIVIMARIA- :)Luonut: VIIVIMARIALauantai 25.06.2011 14:05

KAMPAAJA
[1] olen leikannut omia ja muiden hiuksia.
[ ] tykkään leikellä toisten hiuksia.
[2] minulle ei tuota vaivaa olla sosiaalisessa työssä.
[3] tiedän minkälainen shampoo ja hoitoaine sopii eri hiustyypeille.
[4] pidän hyvää huolta hiuksistani.
= 4

KAUPPANEITI
[ ] haluan mahdollisimman helppoon työhön.
[1] tykkään puhua oudoille ihmisille niitä näitä.
[ ] minua ei haittaa vaikka joutuisin siirtelemään painavia lasteja paikasta toiseen.
[ ] voisin helposti täytellä monta tuntia hyllyjä.
[ ] tykkään paremmin sisätyöstä, kuin ulkotyöstä.
= 1

KOSMETOLOGI
[1] tykkään meikkailla muita.
[2] pidän omasta ulkomuodostani hyvää huolta.
[ ] minulla on melkein kaikki uusimmat meikkituotteet.
[3] kulutan meikkeihin paljon rahaa.
[½] minulla on pitkät kynnet ja hyvin nypityt kulmakarvat.
= 3½

SAIRAANHOITAJA
[1] haluan auttaa muita ihmisiä.
[ ] en pelkää piikkejä enkä verta.
[2] olen aina ihaillut ihmisiä, jotka auttavat muita.
[ ] voisin helposti vaihtaa muiden lakanoita.
[3] voisin joskus ryhtyä kätilöksi.
= 3

KIRJAILIJA
[ ] äidinkieleni oli koulussa 9 tai 10.
[1] osaan ilmaista tunteeni paremmin kirjoittamalla, mitä puhumalla.
[ ] haluaisin joskus kirjoittaa kirjan.
[ ] minua on kehuttu, että olen hyvä kirjoittamaan.
[2] olen saanut äidinkielen esitelmästä kiitettävän
= 2

VALOKUVAAJA
[1] valokuvaan usein.
[2] minun kuvaamia kuviani on kehuttu.
[ ] olen voittanut jonkun palkinnon valokuvauskilpailussa.
[3] haluaisin joskus valokuvata työkseni.
[4] kun kuvaan, en kopsi ideoita muilta, vaan keksin niitä itse.
= 4

SISUSTUSSUUNNITTELIJA
[ ] olen sisustanut huoneeni ajatuksella…
[1] ...ja rahan kanssa
[ ] minulle on sanottu että osaan sisustaa.
[ ] olen sisustanut myös meidän taloakin.
[½] haluaisin joskus sisustussuunnittelijaksi.
= 1½

TURISTIOPAS
[1] minulla oli koulussa englanti 9 tai 10.
[2] en ujostele puhua muille.
[3] minulta pyydetään usein neuvoa kielissä.
[4] opettajani on kehunut minua taitavaksi englannissa.
[5] haluaisin joskus opastaa muita.
= 5

SIIVOOJA
[1] mielestäni siivoojan työ on arvostettavaa.
[ ] pidän huoneeni aina siistinä !
[ ] haluaisin ryhtyä aikuisena siivoojaksi julkiselle paikalle…
[ ] …tai käydä siivoamassa muiden kotona.
[ ] sukulaiset pyytävät minua usein avuksi siivoamiseen/siivoamaan, eikä se haittaa minua.
= 1

LAULAJA
[1] rakastan laulamista.
[ ] olen harrastanut/harrastan kuoroa.
[ ] olen ottanut laulutunteja.
[ ] ääntäni on kehuttu.
[2] minua ei pelota suuret esiintymislavat.
= 2

TV/RADIO JUONTAJA
[ ] ääneni on rauhoittava, ja sitä on helppo kuunnella.
[1] ääneni ei tärise, kun luen suurelle yleisö määrälle.
[2] kamerat eivät häiritse minua.
[3] minua ei hävetä puhua suurelle yleisö joukolle.
[ ] minut on usein valittu juontamaan koulun kevätjuhlia, yms.
= 3

OPETTAJA
[1] tykkään lapsista/nuorista.
[ ] osaan opettaa asioita hyvin.
[ ] olen käynyt paljon kouluja ja keskiarvoni oli koulussa erittäin hyvä.
[2] en saisi opettajana ”tiukkapipon” tai ”hermoheikon” mainetta.
= 2

URHEILIJA
[1] liikuntani oli koulussa 9 tai 10.
[2] harrastan jotain liikuntalajia.
[3] haluaisin voittaa Suomelle kultaa joissakin suurissa kisoissa.
[4] en välitä vaikka minusta tulisi perättömiä juttuja lehtiin.
[5] minulla ei nousisi ”kusi päähän”.
= 5

PALOMIES
[1] en pelkää tulta, enkä vettä, enkä korkeita tai ahtaita paikkoja.
[2] haluan auttaa muita ihmisiä.
[ ] olen auttavainen kaikkia kohtaan ja ystävällinen
[3] minua ei haittaisi, vaikka keskellä yötä tulisi hälytys, että joku on vaarassa, ja häntä pitää auttaa.
[½] olen aina halunnut palomieheksi, vaikka olisin nainen.
= 3½

POLIISI
[1:D!] olen joskus vähän pelottava.
[2] minua ei haittaa vaikka joutuisin seisomaan kuumassa kesähelteessä puhalluttamassa henkilöitä.
[3] en pidä siitä, kun monet rattijuopot voivat vahingoittaa muiden liikenteessä olevien hengen.
[4] tahdon vain auttaa, vaikka olen joskus vähän vittumainen.
[5] poliisin työ on mielenkiintoista.
= 5

TAIDEMAALAAJA
[ ] kuvikseni oli koulussa 9 tai 10.
[ ] tykkään maalata ja piirtää.
[½] minun piirustuksiani on sanottu loistaviksi.
[ ]tahtoisin maalata jonkun todella kuuluisan taulun.
[1] maalatessa puran tunteeni maalaukseen.
= 1½

MUOTISUUNNITTELIJA/OMPELIJA
[ ] tekstiilityön numeroni oli koulussa 9 tai 10.
[1] rakastan eri värisiä kankaita.
[ ] teen lähes kaikki vaatteeni itse.
[½] haluaisin tehdä oman malliston.
[ ] minun tekemiä vaatteitani on kehuttu.
= 1½

MALLI
[1/näi mulle sanotaa..:d] minulla on mallin vartalo.
[2] minulle on sanottu että minun kannattaisi harkita mallin uraa.
[3] katson Huippumalli Haussa - ohjelmia, ja muita malli ohjelmia, haluaisin joskus itsekin päästä sellaiseen.
[ ] olen pitkä.
[4] minulla on omaperäiset piirteet.
= 4

MAANVILJELIJÄ
[½] tykkään kotieläimistä.
[ ] minua ei haittaa vaikka haisisin lehmän paskalle monta päivää.
[ ] vanhempani ovat maanviljelijöitä, ja haluaisin jatkaa heidän uraansa.
[ ] osaan ajaa traktoria.
[ ] olen joskus ollut navetassa kesätyökseni.
= ½

KOKKI/TARJOILIJA
[1] kotitalouden numeroni oli koulussa 9 tai 10.
[2] kokkailen usein kotona.
[3] minut on haluttu tekevän täytekakkuja joihinkin juhliin.
[4] olen sosiaalinen, ja pystyn puhelemaan vieraille ihmisille
[½] minun tekemiä ruokiani on kehuttu hyviksi.
= 4½

PUUTARHURI
[1] rakastan luontoa.
[ ] puutarhassani on/tulee olemaan yli 10 eri kukkalajiketta.
[ ] en pelkää ötököitä.
[2] kesä on paras vuodenaika.
[ ] voisin käydä kastelemassa työkseni toisten kukkapenkkejä
= 2.

järskäHUHU!Luonut: järskäLauantai 21.05.2011 17:53

Meitsi avaa iha unisena boksereis oven.. ''Helsingin Poliisista päivää..''
Öööööhmmm no moi :DDD

Juuhanz51 tapaa suututtaa poliisi :)Luonut: JuuhanzSunnuntai 19.12.2010 20:21

1.Kun sinut pysäytetään tien sivuun, soperra juopuneella
äänellä: "Mikävvikana kontsshaapeli, mmun alkkoholissa eio tippaakaa verta!"
2. Kun hän kysyy, miksi ajoitte ylinopeutta, vastaa hänelle,
että halusit vain kilpailla jonkun kanssa.
3. Kun hän puhuu sinulle, teeskentele että olet kuuro.
4. Jos hän kysyy, että tiesitkö kuinka kovaa ajoit, vastaa: "En
tiedä, nopeusmittarini näyttää vain ___km/h asti."
5. Kysy kesken kaiken, voitko nähdä hänen aseensa.
6. Kosketa häntä.
7. Kun hän kysyy, miksi ajoit ylinopeutta, kerro hänelle, että
sinun piti ostaa hattu.
8. Kysy häneltä, mistä hän osti hienon hattunsa.
9. Puhuttele häntä etunimeltä.
10. Esitä olevasi homo, ja pyydä häntä ulos.
11. Kun hän kieltäytyy, ala itkeä.
12. Jos hän suostuu treffeille, syytä häntä seksuaalisesta
häirinnästä.
13. Jos poliisi on nainen, kerro kuinka ruma hän on, mutta
kivalla tavalla.
14. Jos (ja kun kaiken tämän jälkeen) hän pyytää sinua astumaan
ulos autosta, heittäydy automaattisesti ja rajun näköisesti
konepellillesi.
15. Kun olet allekirjoittanut ja antanut poliisille sakkolapun,
sano:
"Helvetti, laitoin siihen vahingossa väärän nimen!"
16. Koeta lahjoa häntä donitsilla ja kun hän kieltäytyy, pyydä
anteeksi ja kerro, että söit juuri viimeisen donitsin.
17. Kun poliisi saapuu luoksesi, pysäytettyään ajoneuvosi, sano
"Ajokortti ja rekisteriote, kiitos", samaan aikaan kuin hän.
18. Kun hän lukee sinulle oikeutesi, laula: "Laa laa laa, en
kuule, en kuule!"
19. Kaadu ja tukeudu häneen.
20. Syytä häntä poliisiväkivallasta, kun hän tönäisee sinut
pois.
21. Ennenkuin allekirjoitat sakon, kaiva hänen edessään nenääsi.
Joudut kuitenkin allekirjoittamaan hänen kynällään.
22. Jyrsi hermostuneesti hänen kynäänsä.
23. Putsaa korvasi kynällä.
24. Jos se on kuulakärkikynä, hajoita se osiin ja leiki
jousella.
25. Kysy onko hänellä tytärtä. Jos hän vastaa kyllä, kerro
mahdollisimman epäilyttävällä äänellä, että hänen nimensä
kuulostikin jotenkin tutulta.
26. Leiki jälkeenjäänyttä.
27. Kun hän kertoo, mitä olet tehnyt väärin, ala toistaa
hiljaisella äänellä hänen sanojaan.
28. Mumise itseksesi.
29. Kun hän pyytää sinua lopettamaan, huudahda vihaisesti: "Mitä
ihmettä sä selität, JÄTKÄ?!"
30. Mumise hänen kuullensa myös, että NBK (rikollisjärjestö) ei tule
pitämään tästä.
31. Kysy osaako hän tehdä donitseja.
32. Kun hän vastaa ei, kerro että se tulisi paljon halvemmaksi.
33. Kun hän saapuu autollesi, kerro että sinulla on aivan
samanlainen poliisimerkki.
34. Kysy katsooko hän ikinä Lain nimessä tai Maailman hurjimmat
poliisivideot tv-sarjaa.
35. Naura kovaan ääneen, jos hän sanoo katsovansa.
36. Puhu kädellesi.
37. Kun hän pyytää tarkastaa autosi, kerro että autossasi ei ole
enää yhtään alkoholia, edellinen poliisi vei kaikki.
38. Yritä myydä hänelle autosi.
39. Kysy voitko ostaa hänen autonsa.
40. Jos hän vie sinut poliisiasemalle, pyydä että saisit istua
edessä.
41. Leiki sireenin kanssa.
42. Jos autossa on joku toinen, juttele hänelle vieraalla
kielellä.
43. Kun poliisi katsoo sinua hämmästyneenä, jatka vieraalla
kielellä puhumista, katso poliisia ja naura kovaan ääneen.
44. Jos istut poliisiauton takapenkillä, kosketa verkkoaidan
läpi poliisin niskaa.
45. Tehtyäsi edellisen, katso nopeasti toiseen suuntaan ja ala
vihellellä.
46. Jos hän laittaa sinut auton takapenkille istumaan, heittäydy
kulmaan sikiöasentoon, ime peukaloasi ja ujella hiljaisesti.
47. Tuijota poliisiauton vilkkuvia valoja ja huudahda: "Katsokaa
noita kaikkia kirkkaita värejä!"
48. Kerro pitäväsi miehistä uniformuissa.
49. Kysy, voisiko hän lainata uniformuaan Halloween -bileisiin.
50. Jos sinulla on jokin lemmikkieläin mukanasi, esimerkiksi
koira, vaihda pikaisesti elukka ajajan paikalle ja väitä
poliisille, että se ajoi.
51. Koputa poliisiauton ikkunaan ja sano ”Poliisisedällähän on ikkuna auki!”
« Uudemmat -