IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
25.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 372 (1.7.2008 alkaen)
Koko
51 jäsentä
Tyttöjä: 14 (28 %)
Poikia: 37 (72 %)
Keski-ikä
34,6 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,9 vuotta
Ylläpitäjä
marakat

Jäsenet (51)

marakatProdesDesignSafrinoomiesesessiJonza^^AquaFoxCremoiGaryWilu_johntKingstoniHuiskahäntäIldarSalmonmannuanke
« Uudemmat - Vanhemmat »

jaa[Ei aihetta]Luonut: jaaPerjantai 22.07.2011 01:54

Uus kone ( *______* )<3<3<3<3<3<3<3<3

Ei mul täs muuta moi!

Megane<3<3<3<3<3<3<3<3<3Luonut: MeganePerjantai 14.05.2010 18:39

MMMMMMMMACBOOOOOOOOOOOOOOOK<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

A4d3eKatsaus syksyyn 2009Luonut: A4d3eTiistai 24.11.2009 15:10

Viimeisin merkintä on elokuun lopulta, joten selataan nopeasti läpi tapahtumia.
BD-boy 21
Syyskuun alussa kauan odotettu Iphone 3GS 32Gt White-saapui ja elämä on helpottunut todella paljon sitten sen saapumisen. Viikko sen jälkeen jo elokuun lopusta asti tapailemani kaunokainen muuttui tyttöystäväkseni, täten muuttaen minut taas varatuksi oriksi, tai kuten naiseni sanoo, kuutiksi. Olen kuitenkin erittäin soma olento. Viikko siitä eteenpäin olikin jo syntymäpäiväni ja niiden juhlat olivat hulppeat ja mukavat, loistavat Tequila Sunrise ja Cuba Libre-boolit kruunasit YMCA:n kanssa illan. Lahjoista mainittavia olivat Marimekon olkalaukku mustana, matkarahaa sekä tietenkin naiseni minulle antama King George's musta hupullinen ja skottiruutu-vuorella varustettu old school takki. Syyskuun lopussa ehdin vielä piipahtaa Helsingissä illan. Se meni Samin ja Assarin seurassa, sitten kävin katsomassa itsekseni Kunniattomat Paskiaiset ja sen jälkeen suunta oli Kallioon Bar 21 Kaasunaamari-yhteisön 3.miittiin tai ryyppykertaan ja mukavaa oli, kiitos munat ja tissit seurasta.
Mountain Spirit
Lokakuu meni Barcelonassa, Pariissisa, Boïssa ja Gironassa. Barcelonassa lämpötilat olivat 20-30 asteen tienoilla, aurinko paistoi ja taivas oli sinistä. Näin nähtävyyksiä, kävelin ilman päämäärää, moikkasin sukulaisia, tein ostoksia, kävin katsomassa livenä Barcaa, vietin aikaa rannalla ottaen aurinkoa ja uiden turkoosissa meressä. Kävin myös katsomassa REC2-ensi-illassa, oli aivan loistava elokuva ja loistava jatko-osa! Oltuani viikon Barcelonassa, hyppäsin bussiin kohti Pyreneiden vuoristoa ja Boïn kylää, jossa tätini pitää creppiravintolaa sekä serkkuni hilluvat. Siellä meni viikko todella rennossa olotilassa, syöden hyvin, chillaillen yöt serkkujen kanssa ja parina päivänä tepastellen kameran kanssa vuoristopolkuja pitkin, sekä suunnitellen serkun poikaystävän olkapäätatskaan jatkoa, sekä suunnitellen sapluunaa "katalonian itsenäisyyden puolesta"-olevalle anti-espanjanhallintoa olevaa seinämaalausta varten, joka kohotti vastarintaan. Sieltä takaisin Barcelonaan muutamiksi päiviksi ja sitten koittikin nousu koneeseen kohti Pariisia.
I is touching!
Pariisi koitti keskivaiheilla lokakuuta ja se oli pettymys suuri. Johtui ehkä siitä seikasta, että päässäni oli kuva 1900-luvun alun ja keskivaiheen romantisoidusta Pariisista rantabulevardeineen, boheemista tunnelmasta ja kauneudesta. Totuus oli karu. Julkinen liikkenne ja sen asemat, lentoasema ja rautatieasemat mukaan lukien, oli rakennettu kovin kovin epäloogisesti. Ransakalaiset olivat töykeitä. Pariisissa oli koko ajan kauhea lemu. Kaupunki oli varsin harmaa ja likainen, paitsi yöllä väriloisto oli kaunis ja Pariisi muuttui täysin. Hard Rocki oli kuitenkin erittäin viihtyisä ja mukava kokemus Pariisissa. Notre Dame, Eiffel, Sacre Cour, Riemunkaari, Champs Elyssee, Moulin Rouge+seksikatu ja Louvre olivat kuitenkin erittäin hienoja kokemuksia. Sää oli tosin kovin sateinen, kylmä ja harmaa. Ehkä alku kesästä voisi saada paremman kuvan Pariisista.
Pariisista takaisin Barcelonaan, jolloin naiseni saapui 4 yöksi Barcelonaan syntymäpäivänään, jotka vietimme rannalla, ravintoloissa, hostellissa ja ympäri Barcelonaa. Naisen lähdön jälkeen takaisin Suomeen, käväisy Gironassa. Siellä super hyvää mättöä Königissä pikkuserkun, sen naisen ja sen siskon ja poikaystävän kaa, josta jatkoimme barragasille, kaupunkifestarit, jossa esiintyi sitten The Pepperpops. Vastine Baseballsille, mutta tyyliin The Supremes, tosin ei katalaaneil ollut niin mehukas ääni kuin mustilla laulajattarilla, mutta kauniita silti olivat. Sieltä sitten aamulla takaisin Barcelonaan, hieman Marvel Zombiez-sarjakuvaostoksille ja takaisin Suomeen.
Hard Rock Cafe Paris
Marraskuu ja Suomi, ah mikä yhdistelmä. Kuukausi ei ole vielä lopussa, mutta tässä on ehtinyt tottua työelämään paluuseen, olla naisen kanssa, nähdä kavereita, nauttia hyvästä ruuasta, alkoholista ja seurasta muutamina iltoina, alkaa käymään taas salilla, varamaan matkan naisen kanssa Ateenaan helmikuuksi sekä ostamaan television omaan huoneeseen, ja suunnittelemaan lisää tatuointeja. Kuitenkin suurin harppaus marraskuussa oli lauantaina yönä kun päätin myydä sieluni 3 vuodeksi ja tilasin osa-maksulla Apple Macbook Pro:n 13,3" 2,53Ghz prossulla, 4Gt Rammil ja 250Gt kovalla varustetun kaunokaisen itselleni. Tuon elämäntason ja laadun parantajan tulisi saapua joskus tällä viikolla.

Seuraava etappi onkin joulu ja uusivuosi, sitä odotellessa elämä rullaa ja se maistuu hyvältä.
« Uudemmat - Vanhemmat »