IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 51482 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 182
Koko
4895 jäsentä
Tyttöjä: 2519 (52 %)
Poikia: 2376 (48 %)
Sijoitus koon mukaan: 33
Keski-ikä
37,3 vuotta
Otos: 3256 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,9 vuotta
Valvojat
killerpop, Agonist, Proximax

Jäsenet (4895)

^^merim^^^Marsujuippi88cobbiTruxalD_MannanncarolMiuku``Jesse_JaymzKinkkis_wolf_fSMHJmaryannajuse1710{noupri}Jossumi
« Uudemmat -

DDEADMEMORY!Luonut: DDEADMEMORYLauantai 13.08.2016 15:40

^Miisu^"...And the wonder of it allLuonut: ^Miisu^Sunnuntai 30.11.2014 14:07

...is that you just don't realize how much I love you."

Oi itku mikä viikonloppu! <3

sipulihillo★ !!!Luonut: sipulihilloMaanantai 17.02.2014 14:36

IHA OIKEESTI, joku, iha kukavaa tuttu tai kaveri tai randomi tai ystävä tai koira tai kissa, oikeesti joku lähtee munkans Bullet for My Valentinee kattoo Tampereel ensviiko perjantaina? :(

Gatsu-1079.Luonut: Gatsu-Lauantai 14.12.2013 19:24

Uu shopping in Tampere med kulta, rahaa meni kyl ! :D
Tulkaahan kaaaikki paikalle. tulkaa tulkaa. iik
kuumottaa!
https://www.facebook.com/events/379474605513965

Tampereella sijaitsevassa Super Myynnissä oli kyllä harvinaisen amatöörimäistä palvelua. Oma työni kun osittain koostuu asiakaspalvelusta, niin olin aivan pöyristynyt kyseisen liikkeen palvelusta. En ollut aikaisemmin Super Myynti nimikkeen alla kulkevassa kaupassa vieraillut, mutta viime perjantaina tein poikkeuksen. Ostin kaksi työkalua sen suuremmin asiaa miettimättä. Kaupassa oli itseni lisäksi kaksi nuorta naista. Kun siirryin kassalle maksamaan, niin kaupassa pitäjänä toimiva mieshenkilö otti toisen naisista sivuun ja alkoi tonkia tämän kassia syyttäen varkaudesta. Tytöt eivät kuitenkaan myöntäneet tehneensä mitään väärää, joten omistaja hääsi heidät kovasanaisesti pois kaupasta. Maksoin ostokset ja kävelin ulos. Ulkona näin vielä nuo tytöt ihmettelemässä mitä kaupassa oli tapahtunut.

Kotona sitten huomasin, että toinen ostamani jakoavain olikin jotenkin jumissa (30cm varrella oleva jakoavain, joten ei ihan mikään pieni lelu). Koitin vielä pihdeillä ottaa parempaa otetta, koska oletin jakoavaimessa olevan mutterin vain olleen huonosti rasvattu, mutta eihän tuo auennut. Seuraavalla viikolla ostopäivästä otin kuitin mukaan ja ajattelin käydä palauttamassa viallisen tuotteen. Mielestäni normaali toimenpide, mikä on aina tälläisissä tilanteissa kaupoissa ollut selvä tapaus, ei kuitenkaan Super Myynnissä sitä ollut. Sen sijaan, että olisin saanut rahat takaisin, uuden tilalle, tai edes vaihtaa johonkin toiseen tuotteeseen, sainkin ensikokemukseni kyseisen liikkeen asiakaspalvelusta. Kaupan mieshenkilö alkoi syyttämään minua valehtelijaksi ja väitti minun itse rikkoneen kyseisen tuotteen. Hän heitti kaupan tiskille kasan jakoavaimia hyllystä vauhkoten "koita ny näitä! kato jos löydät yhdenkin viallisen näistä!" ja "älä ny viitti aikuinen mies tulla tänne tollasta väittämään". Totesin, että en jaksa asiasta sen enempää tapella, koska kyseessä oli kuitenkin vain 9e maksanut tuote. Sen sijaan jaan oman kokemukseni muille ihmisille, jotka voivat sitten vetää omat johtopäätökset kyseisen liikkeen tukemisesta ostoksilla.
« Uudemmat -