IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
18.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 443 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eilen Nelosella pyöritettiin kolme Deppin elokuvaa: Secret Window, Nick of Time ja Private Resort. Secret Windown omistankin, mutta sen silti katsoin telkkarista. Sen jälkeen oli todella mielipuolinen fiilis. Näin jokaisesta varjostani Mort Raineyn ja huomasin samaa käyttäytymistäkin. Niin, olenhan leikannut hiukset samaan malliin, kuin Johnny ja käytän viikonloppuisin aamutakkia (joka on kylläkin vaaleanpunainen). Auoin suutani, kuin pakkoliikkeinen. Mutta hetkonen, enkö teekin sitä muutenkin, joskus? Hahaha. Se oli mielipuolista, mutta loppujen lopuksi tosi hauskaa. Nick of Timen jälkeen en sitten enää tuntenut oloani onneksi mielipuoliseksi.

Nick of Timelta en odottanut paljoakaan. Suoraan sanottuna leffa oli paska. Juoni ontui, käsikirjoitus ontui, Depp ei sopinut päärooliin, vaan olisin mielummin nähnyt hänet pahiksena, ohjaus ontui, KAIKKI ontui. Huono leffa, mutta en voi sanoa. Huonointa mitä olen Deppiltäkin nähnyt.

Private Resortin jätin katsomatta, koska a) se tuli liian myöhään b) olen nähnyt sen aiemminkin c) teiniseksikomediat ei innosta + Depp itsekin häpeää koko leffaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »