IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
20.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 7 054 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 21
Koko
324 jäsentä
Tyttöjä: 134 (42 %)
Poikia: 190 (58 %)
Keski-ikä
34,5 vuotta
Otos: 210 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta
Valvojat
ikkaku, JeHutY, VonLexuza, K1mpp4, Piaffi

Jäsenet (324)

DeathsHeadrandoManViralKing_CorpsecardGutsKirschstein-RAID-WarZonePöngöbongoDaniiqKinkajouApa\\RelichJackSmileSuussaTheMoon

ArmandDead IslandLuonut: ArmandMaanantai 30.04.2012 07:10

Peli: Dead Island

Alusta: PC (saatavilla PS3, Xbox 360)

Tämä on kertomus siitä pahimmasta mahdollisesta kankkusesta mitä kuvitella voi. Pelihahmomme nimittäin herää railakkaan yön jäljiltä hotellihuoneessaan. Kaikki vaikuttaa jotenkin menneen yön aikana pieleen ja alun haahuilun jälkeen selviääkin mikä. Nimittäin hienosta Panoin paratiisisaaresta on tullut yhdessä yössä eläviä kuolleita kuhiseva helvetti. Alun juonirakenne sitten kadottaakin nopeasti punaisen lankansa vaikka yrittääkin väliin kertoa mitä saarella tapahtuu. No onneksi tässä tapauksessa juoni ei ole koko totuus. Pelin vahvuudet nimittäin löytyvät muilta osa-alueilta.

Alussa sinun on valittava oma hahmosi, tarjolla on poliisinaista, aasialaista ja afroamerikkailaista sellaista sekä kaksi äijänkörilästä. Toinen tyypeistä on valkoihoinen vapaapainija ja viimeisenä tulee se mielestäni mieleisin hahmo. Nimittäin Sam B, yhden räppihitin tehnyt ja hitin jälkeen surullisella tavalla flobannut mustaihoinen räppäri. Sam B myös hoitaa pelin nimikkobiisin komeasti pakettiin ja tuo kyseinen kappale ei olisi hullumpaa tavaraa tietynlaisen seurueen illanistujaisiin. Mikisi minä valitsin Samin, vaikka olenkin yleensä naishahmojen pelaaja johtuu siitä että Sam on pelin paras lähitaistelija ja rehellisesti sanottuna koen samaistuvani paremmin mustaan räppäriin kuin vapaapainivaan punaniskaan tai kyttiin, naisia tai ei. Hahmoista vielä sen verran että aasialainen taitaa erillaiset teräaseet, Sam B tylpät lyömäaseet, painiva punaniska heittoaseet ja musta naiskyttä ampuma-aseet. Heillä kaikilla on hieman erillainen kykypuu ja hahmonkehityksessä pitää tehdä ainakin yhden pelisession aikana ratkaisu että mitä kykyjen osa-aluetta painottaa enemmän, vai tekeekä sellaisen tasaisentappavan hahmon. Tosin jos todella pidät pelistä voit ottaa samalla hahmolla uusintakierroksen. Uusintakierrokseen säilyy hahmon levelli, kyvyt ja kamat. Muuten tarina on sama eikä se ainakaan minua innostanut kuin kokeilemaan. Jos pelin muut osa-alueet olisivat paremmassa kuosissa olisin ehkä voinut pelata sen toisenkin kierroksen...

Dead Island on periaatteessa eräänlainen kevyt hiekkaalaatikkoroolipeli kuvankauniilla Panoin saarella. Kauhua ja jännitystä pelissä ei paljoakaan nähdä vaikka se luokin ristiriitaisen tunnelman tuntemastani aurinkoisesta paratiisista joka on muuttunut tappavaksi helvetiksi. Ehkä näitä kauhuntuntemuksia verottaa se että peli on lähes koko ajan auringonpaisteisessa ulkoilmasa, muutamia sisätilakohtauksia lukuunottamatta. Alussa olinkin suorastaan ihastuksissani mahtavaan Sam B:eehen ja hänen taistelutaitoihinsa, hienoihin maisemiin ja kerrankin aidolta tuntuvaan zombie-ebidemiaan vaikka ei nähdäkkään Left4deadin kaltaista väenpaljoutta. Hyvät jutut kumminkin muuttuvat loppua kohden puuduttavaksi puurtamiseksi ja muutamaan otteeseen olin jo luopua leikistä, mutta sain aina jostakin voimaa jatkaa loppuun saakka.

Hahmonkehityksen lisäksi myös aseet ja zombikombit skaalautuvat hahmon kehityksen myötä kovemmiksi kamoiksi. Aseita voi myös duunata sinne tänne ripoteltuissa ruuvipenkeissä. Eläviltä kuolleilta anastetun rahan voi tuhlata joko kauppiaille tai ruuvipenkeille aseita korjaillessa ja parannellessa. Siinä vasta onkin kummallinen aivopieru, mihin helvettiin ruuvipenkki tarvii tuhansia dollareita rahaa???

Alussa Samilla on on vain vasaraa ja aironpätkää zombintorjuntaa silmällä pitäen, mutta loppua kohti mukaan tarttuu myös muille hahmoille tyypillimpiä aseita kuten katanaa ja monenlaista tuliuikkua. Tietyissä kohdissa onkin lähes pakollista niittää porukkaa tuliaseilla, lähinnä kohtauksissa joissa ollaan ihmisvastuksen kanssa tekemisissä. Onkin hassua että miksi jotku käyttäytyvät zombiongelmankin keskellä elävää porukkaa vastaan noin typerästi. Vitutti ampua ihmisiä, kun niitä raatojakin olisi ollut vaikka muille jakaa. Peli olikin muuten yksi väkivaltaisimmista tapauksista pitkään aikaan ja Panoin rannat, viidakot ja kaupungin kadut kylpivät verestä kun Sam vähän räppäs pesismailalla Zombikombieiden päitä.

Pelasin pelin yksinpelinä vaikka tämä on tehty nimenomaan co-oppaamista silmälläpitäen ja luulen että kaverin kanssa pelatessa tämä olisi vähemmän puuduttava kokemus. Onkin hiukan jännää että nykypeleissä toi yksinpeluupuoli kärsii näiden uusien muotisuuntausten vuoksi. Kaikilla vain ei ole sitä peliseuraa alati tarjolla ja netistä satunnaisotannalla löydettävä peliseura monesti on aika tavalla sieltä huonoimmasta päästä.

Pelin ääniraita on hyvä ja ei sorru liikaan meluun kuten monesti kauhupeleissä. Graafinen anti on karkkia silmille vaikka väliin huomasinkin teknistä huojuntaa. Hiekkalaatikkopelit ovat aina mieleeni vaikka pelissä onkin alueet jaoteltu vähintäänkin mielivaltaisiin sektoreihin. Ääninäytteliät vaikuttavat ammattitaitoisilta ja luovat paikoitellen pelottavan uskottavan immersion oikeista henkilöistä. Peli on kyllä hyvä mutta ei ehkä ihan kärkeä 2011 vuoden liiankin hyvään pelitarjontaan. Jonain heikompana pelivuonna tämä olisi voinut olla jopa ykköspeli. Jotenkin tuntuu hassulla tavalla siltä että pelasin parasta peliä ikinä kunnes aina jokin kämmi veti maton jalkojeni alta. Todellakin ristiriitaisia tunteita herättävä teos.

Tästä on vähan vaikea keksiä erikseen niitä huonompia puolia. Peli on vähän kumma tapaus siinä mielessä että sen paras anti antaakin jossakin vaiheessa nurkan takaa turpaan ja kunnolla. Tälläkin hetkellä minusta tuntuu siltä että haluaisin jatkaa pelailua joko Sam B:eellä tai tosientyyppisellä hahmolla, mutta tiedän että kyllästyisin kumminkin uusintaottelunkin aikana. Ehkä pitää odottaa jokunen kuukausi ja jatkaa seikkailua sen jälkeen. No Selkeästi huonoimmat puolet pelissä ovat käsittämätön juoni, Ehkä yksi huonoimmista autolla ajeluista ikinä ja puuduttava samojen juttujen toisto.

Arvosana:
8. Haluaisin antaa korkeammat pisteet mutta en voi muita 2011 vuoden pelejä pitäessäni verrokkeina. (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Hieno roolipelielementtejä sisältävä hiekkalaatikkozombeilu aurinkoisissa maisemissa. Kannattaa ottaa kaveri mukaan tälle seikkailulle.

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand
Peli: Stubbs The Zombie: Rebel Without A Pulse.

Alusta: PC.

Laitevaatimus: Miksiköhön minä muka jotain tällaisia laitevaatimuksia ja testikoneita muka kirjoittelen. Eikö periaatteessa Peli, genre, alusta ja vuosiluku kerro enemmän.

Testikone: Josko jättäisin kokonaan nämä pois?

Hulluuden lähteestä nauttinut tekijätiimi on väsännyt hiukan erillaisen rymistelyn. Tyylipisteet kyllä kerätään kympin arvosta kotiin. 50-luvulle sijoittuva rinnakkaistodellisuus ja rakeiselta vanhalta elokuvalta näyttävä grafiikka luovat mukavan tuoretta tunnelmaa. Puhumattakaan aikakauden kevytrokin klassikoista joita pyörii ajoittain taustamusiikkina. Pelin zombiteema on perin iloinen tapaus verrattuna Romeron elokuviin ja muihin kuuluisiin kuolleiden nousuihin. Pelihahmo itsessään on rujo taideteos jota ei herkkävatsainen välttämättä siedä. kalmoystävämme nimittäin osaa irrottaa itseltään pään ja vaikka käden erikoisiskuja varten. Kaveri pystyyy myös heittelemään vatsansa sisältöä kuten kranaatteja ihmisten päälle. Varaosia saadaan sitten järsimällä viattomia.

Stubbs The Zombie - Rebel Without A Pulse ei ala parhaalla mahdollisella tavalla. Alkututoriaali jotenkin holahtaa ohi korvien ja juoni ikäänkuin käynnistyy myöhemmin. Eikä se loppujenlopuksi ole hullumpi näin pähkähulluun peliin. Tosin juonta kuljetetaan huumorin voimalla eikä ne vitsit oikein kolahtaneet, lukuunottamatta yleisen häiriintynyttä virettä joka sai väliin virnistelemään. Sanottakoon vielä että kyseessä on perin omituinen rakkaustarina joka olisi hämmentävä myös romaanina tai elokuvana.

Tällä kertaa pelaajan ei tarvitse pelätä nurkan takaa esiin rynnistävää kalmoa. Sensijaan pelaaja itse on kalmo, hiukan tavallista rivizompia viisaampi aivoimuri. Pelissä hyökätään kaupunkilaisten kimppuun ja silmittömän tappamisen ja aivojen syönnin jälkeen he heräävät lajitovereinasi uudelleen henkiin. Heränneet kalmot käyvät sitten yhdessätuumin auttamaan kylmää sankariamme. Nämä myös tottelevat yksinkartaisia käskyjä eli vihellyksellä ne tulevat luoksesi ja tuuppaamalla liikkuvat haluttuun suuntaan.

Suurin osa peliajasta kuluu kaupungin kaduilla ja rakennuksissa mutta välissä piipahdetaan joksikin aikaa maaseudulle. Suoraviivaiselle menolle ei ole isompia esteitä ja muutaman kerran kuoleman korjatessa sai huomata vain itse olevansa typerys. Jos vain malttaa niin kyllä kaikesta selviää ja pelin pelaa varmasti yhdessä illassa. Itse pelaaminen on suoraviivaista hakkaa päälle etenemistä ja väliin tuntuikin että miksi on näin hieno idea pilattu liian yksinkertaisella toteutuksella. Väliin kaavaa rikotaan täysin irrationaalisella tanssiosuudella kääpiökokoisen poliisipäällikön kanssa. Sen ilmeisesti pitäisi naurattaa mutta taisipa olla koko pelin huonoin osuus ja lähinnä vitutti kun oli niin perkeleen vaikeaselkoinen napinrämpytysreaktiotesti.

Yhteenvetona voisi sanoa että peli on mielenkiintoinen ja antaa jonkinlaisen käsityksen kalmona pyörimisestä huumorin keinoin ja väkivaltaa säästelemättä. Mutta aiheesta olisi voitu saada enemmän irti. Nuoret vihaiset miehet kuten galleriasta tuttu Sove, voisivat kokeilla peliä terapiana ja yhteiskunnan rakenteita uudistavana kokemuksena.

Hyvää:
Hieno peliympäristö ja 50 luku toimivat.
Musiikit.
Kalmona pyöriminen on hauska uus perspektiivi asioiden kulkuun.
Pyrkii tuhoamaan vallitsevan yhteiskunnan.

Huonoa:
Tanssikohtaus.
Hukattu potentiaali.
Liian lyhkäinen, mutta vähän sisältönsä vuoksi en olisi sinua pitempään jaksanu.

Yleisarvosana:
8 (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Hieno kuvaus Zombien silmin, eli pure lyö ja herätä lajisi henkiin taistelussa ihmisyyttä vastaan.

Kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand
Tää uni sijottu kokonaisuudessaan syväojalle. Eka mä vaan hengailin jossai mun lapsuuden parhaan kaverin luona. Oli kiva ku tultiin juttuun vieläki :) Sit meil oli faijal koira ja ruskee lemmikki karhu :D se on niiiin söpö mut vitsi se oli iso xD se oli meiä keittiönlattial hengailemas. Ne jotka tietää ni tietää et siel syviksel faijan talo on semmosen ison mäen laella ja se tie joka sinne johtaa on sellanen jyrkkä mäki. Oltiin siel alhaal kattelemas jotai ku huomattiin et sielt alkaa tulla zombeja. Juostiin ylös ja valmistauduttiin. Oltiinki varauduttu jo et näin kävis. Mä nappasin siitä ulkorakennukselta kiväärin ja aloin odottaa et niit tulis. Sit huomattiin et hitto ku siel alhaalla olevat valot oli jääny sytyttämättä, pimeessä ois vaikeempi osuu ku ulkona oliki jo pimeetä. Se valokatkasija oli mäen puolvälis ja iskä lähti laittaa sitä päälle. Mä jäin suojaamaan. Siin oli sellanen dobermanni zombi jota ammuin kahesti kiväärillä päähän. Mut siltikää se ei kuollu ni lopult tyhjensin käsiaseen lippaan siihen.

Vetäydyttiin kuitenki sit sisälle ja jäätiin odottamaan. Sit ku zombit alko hakkaa ovii ja ikkunoit ni koitettiin äkkii vetää sellaset kalterit niiden eteen. En tajuu miks ei oltu tehty sitä aiemmin ja miks osa jengist oli viel ulkona. Ne zombit pääski sit sisälle ja ne kiipes niide porttien yli. Meiän koirat oli kans muuttunu zombeiks mut onneks meiän lemmikki karhu puolusti meitä. Selvittiinki sit mut se karhu oli haavottu ja makas surkeena maassa. Ja mä tiesin et mun täytys nyt lopettaa se vaik se oli pelastanu mun hengen... :/

Wyckedday 09| mitä mietitLuonut: WyckedTorstai 14.07.2011 16:55

Strange_dream_world__by_darrenshan_fan.png

Tää kuva siis saa symboloida niitä helvetin outoja unia, mitä näin taas vaihteeksi viime yönä - tai oikeastaan tän aamun ja päivän puolella koska en saanut nukuttua yöllä ja heräsinkin vasta jotain n. tunti sitten outouksista, jotka sitten olivatkin unta eivätkä ONNEKSI totta, vaikka siltä tuntuivat.

En taaskaan muista puoliakaan kaikesta siitä hulluudesta mistä mun unet oli tehty, mutta jossakin vaiheessa mä ainakin tapoin zombia meidän suihkussa!? o_O Mulla oli sellanen sähkökäyttönen hiton kinkkuveitsi niinkun Tim Currylla Rocky Horror Picture Showssa siinä kohtauksessa missä ne syö sitä äijää päivällispöydässä, ja sillä sitä zombia sit yritin nirhata.

Sitten juoksentelin pitkin Porin katuja karkuun jotain sukulaisia, suunnittelin rivitalon ostoa, ja jossain vaiheessa Foo Fightersin jannut Dave ja Taylor ja Led Zeppelininkin kundit nuoruutensa voimassa tuli mun uneen, mutta en muista mitä tekemään. (Tosin ottaen huomioon minkälaisia ficcejä olen lukenut niihin kaikkiin liittyen viime aikoina niin se kyllä lienee parempikin.)


day 10| mitä tällä hetkellä odotat
day 11| viimeisin herkku jonka söit
day 12| kappale jonka viimeksi kuuntelit
day 13| lempi vaate/asuste
day 14| tämän hetkinen sää
day 15| viimeisin auton väri jonka näit
day 16| tunne tilasi
day 17| mitä eniten inhoat maailmassa
day 18| mikä on viimeisin kieli jonka aloitit
day 19| asia jonka viimeksi unohdit
day 20| päivittäinen rituaali
day 21| maa jossa haluaisit asua
day 22| viimeisin katsomasi elokuva
day 23| mitä ulkonäössäsi on eniten kehuttu
day 24| mitä harrastat/aiot harrastaa
day 25| jokin mitä kammoat
day 26| joku jota ihailet
day 27| ensimmäinen kuva googlesta sukunimestäsi
day 28| toive ammattisi
day 29| huonoin näkemäsi elokuva
#4. Biting is a Terrible Way to Spread a Disease
Hey, remember that time when that dog got rabies, and then a day later, every single other dog on the continent had it, except for a small band of survivors huddled in a basement? No? That never happened?

Nearly all of the zombie movies agree on one thing: They reproduce like a disease, one that spreads via a bite from the infected (like they have a virus carried by zombie saliva or whatever). But this also means their spread should be subject to the same rules of a normal epidemic, and biting is a shitty way to get an epidemic going.

The successful diseases have some really clever way to invisibly spread from victim to victim. The flu has killed tens of millions because it floats right through the air, the black plague was spread by fleas, etc. Not a single one of them requires the infected to get within biting distance to spread their infection. Sure, sexually transmitted diseases like AIDS work that way, but that's only because the infected can pass for the uninfected. Nobody is going to be having sex with a zombie.
Though Google Image Search does turn up a large volume of zombie porn

But let's say there is an outbreak, like if one zombie was able to bite 30 people in the crowd at an Insane Clown Posse concert before they figured out it wasn't part of the show. It's not like mankind is just utterly confused about what to do when an infection breaks out. In America you have the Center for Disease Control (CDC,) who don't tend to fuck around. Seriously, it's on their business cards.

Remember the SARS outbreak? That originated in China. The CDC and the World Health Organization put the clamps down on international travel the second it was found to have spread to North America. Flights were grounded, travel between borders was locked tight and only 43 people on the entire continent died.
No one was overlooked.

With zombieism, they don't even have to solve the mystery about how it's transmitted. It's that guy biting people. Shoot him in the head.

Read more: http://www.cracked.com/article_18683_7-scientific-reasons-zombie-outbreak-would-fail-quickly_p4.html#ixzz1F4jITBmF

T1mmmyMakuunissa valastuinLuonut: T1mmmyTiistai 28.12.2010 02:39

Tänään huomasin, että zombikauhu on mun lempi elokuvagnere o_O

Wycked:'DLuonut: WyckedMaanantai 08.11.2010 21:00



Huumorintajuni ei onneksi ole sairas. <3

[Candy-divE]pläääähhLuonut: [Candy-divE]Keskiviikko 11.08.2010 20:31

odottelen tässä juuri, että siskoni pärähtäisi paikalle, et voitais alkaa kattoo kahta zombi-leffaa Diary of the Dead (2007) & Day of the Dead(2008) ....
tässä odotellessani toki keksin kehittävää tekemistä: kuuntelen Gazea ja tuunaan housujani tiudiu. Niska tulee kipeeks :--D
joten pelaan kohta Call of Dutya ja aaaa.. emt. kurkku vielä vähän kipeä ;_; sattuu~ mut selviän. : D
ps. oon koko päivän vaan selaillut 109-2:n nettimyyntisivuja ja aaahuoh. *__* ;__; <3 itken ja rakastun ja ihailen ja aaa... oivoi. ;_;
tää vika kuva huvittaa mua... XDDDDDD haha
rakastan niin paljon vanhojen kauhu-leffojen tai zombi-leffojen trailereita :--D ei vaan voi käsittää <3 XDD




kuinkakohan monta kertaa tossa trailerissa sanotaan yhteensä : Night of the living dead ? XDDDD jjsfjhhahhahhha, ihania.

ja PS. ehkä pisin leffan nimi ikinä :

Night of the Day of the Dawn of the Son of the Bride of the Return of the Revenge of the Terror of the Attack of the Evil, Mutant, Hellbound, Flesh-Eating Subhumanoid Zombified Living Dead, Part 3

kyllä, se on yhden leffan nimi. i'm not kidding..

ja nämäkin nimet on vallan ihastuttavia :

-Oh! My Zombie Mermaid
-Punk Rock Zombie Kung Fu Catfight
-The Aliens and Kong Kong Zombie
-All You Need Is Brains
-The Astro-Zombies
-Attack of the Flesh Devouring Space Worms from Outer Space
-Die You Zombie Bastards!
-The Drunken Dead Guy
-Erotic Nights of the Living Dead
-The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies


huom! toi viimenen on vielä 1964 tehty zombi musikaali.. :--DD <3


noi kaikki on siis tosiaan zombi-leffoja : D nimestä riippumatta XDD
en oo pitkään aikaan nähnyt mitään zombi-unia ja oliki jo vähän ikävä niitä, mut NYT ! asdassadd se oli ihan vitun hyvä XD oikeesti, oon nero nukkuessani ! :---D

tosta sais niiiiiiiiiin makeen keuhuleffan tehtyä ja mulla oli siinä JUONIKIN ! siis mun unessa_oli_juoni!? i mean how cool iz tsat ?

...and now i feel like watching some goooood horror movie, but i have non. : < buhuu