IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
22.5.2005
Tilastot
Käyntejä: 5 693 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
295 jäsentä
Tyttöjä: 228 (78 %)
Poikia: 67 (22 %)
Keski-ikä
34,9 vuotta
Otos: 201 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta

Jäsenet (295)

icywind-lesb0AwakeneDragonMr_HoroRiiviö00xvgbiuuu^^ööäiltzkujAMI\\\kontureCornFlake^-Sasori-chill-cottoncandy`Grey_
« Uudemmat -

katycanflyyköhhhhhLuonut: katycanflyyTorstai 17.09.2015 18:46

513857350208a982c8344868916f88c4.jpg
what to do when you are so sick you cant actually do anything? ja mitä vittua mä ees söisin ku mikään ei maistu, ainakaa hyvälle.
Tälläsinä hetkinä muistaa arvostaa sitä kun äiti pienenä roudas kanakeittoo sänkyy ja laitto piirettyjä nonstoppina pyörii... :)

köh köh ja on äitiä ikävä

63024984.jpg

TUNTURI_SOPULITässä syyLuonut: TUNTURI_SOPULISunnuntai 26.02.2012 18:10

Punahilkka ei kuunnellut äitiään, Pinocchio valehteli, Robin Hood oli rosvo, Tarzan kulki ilman vaatteita ja leikki apinaa. Lumikki eli 7 miehen kanssa Peppiä jahtasi sossu ja Eemeli ryyppäsi jo penikkana. Smurffit veti sieniä ja Muumit olivat aina alasti. Kaiken tämän keskellä vartuin, joten älä valita mikä minusta on tullut! Vaan yritä ymmärtää. Saman kokeneet laittakaa blogiinne jos uskallatte.

WyckedJulkkisunetLuonut: WyckedMaanantai 19.12.2011 14:04

ja miten ne kohdallani selkeästi tuovat esiin paitsi sen, että obsessoin kenties liikaa jostakin henkilöstä juuri sillä hetkellä, myös sen, että alitajuntani saattaa olla hivenen kiero.


Eli mä näin viime yönä taas ihan kaikenlaisia sekalaisia unia, joista en muista kauheasti mitään tarkkaa. Joitakin kavereita oli mukana mun unissa, ja, kuten myös usein mun unissa, tapahtui paljon epämääräistä harhailua ja eksymistä outoihin paikkoihin, mutta tosiaan, muistikuvani ovat hatarat. Mutta parasta ehkä: jossakin vaiheessa mun uniani Martin Freeman kidnappasi mut.

XDDD

Miksi joka kerta kun näen jotain unta julkkiksista, se ei voi olla mitään suht normaalia?

Niin no joo, oonko mä nyt niin kauhean normaali muutenkaan, mutta siis. Mietitäänpäs taaksepäin mun viimeisimpiä julkkisuniani.

Robert Plantin kanssa mä murtauduin autiotaloihin varkaisiin:
INURDREAMZPLANT.jpg

Charlie Sheen oli mun huonenaapurini yliopistoasuntolassa:
charlieinurdremaz.jpg


...

Ja nyt pikkuinen brittimies (jota mä haluan paijata maailman loppuun saakka koska se on niin yltiölutunen ja miten helvetissä mulla on kestänyt näin kauan tajuta se kunnolla) KIDNAPPAA mut.

kidnappinguINURDREAMZ.jpg


HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAH. 8D

Mutta tämä on selkeästi väärin, koska:

a) siitä nyt ei takuulla olisi kidnappaamaan ketään. Edes unissa.
b) Mun olisi päinvastoin pitänyt kidnapata se.

Mistä tuli mieleen, että Martin olisi kyllä kiva joululahja:

trolol.jpg

>;D

Mutta pukki tuskin tuo sitä mulle lahjaksi, koska en usko olleeni kyllin kiltti. Yhy. ;_;

Joo joo. Nyt menen ja olen hiljaa.

Ja kaivan itselleni haudan samalla, koska olen säälittävä. :---D

WyckedSemmostaLuonut: WyckedPerjantai 16.12.2011 15:11

Olin eilen tosiaan katsomassa Happoradiota Bar Kinossa Ellun, Jonin ja meen äidin kanssa. Alunperin suostuin lähtemään oikeastaan just siksi kun meen äiti sano haluavansa nähdä sen ja se ei oo koskaan missään keikoilla käynyt niin lupauduin henkiseksi tueksi. Ja Ellu änkesi sit mukaan kanssa ja pakotti poloisen miehensäkin tulemaan. XD

Mutta ihan hyvä se oli livenä. Itse asiassa mun mielestä melkein parempi live-esiintyjä kuin miltä ne kuulostaa levyllä, eli pisteet nousi kyllä. En ole mikään Happoradion fani, mutta kyllä niitä silleen joskus tykkää kuunnella.

Tuli myös todistettua, miten pieni paikka maailma (ja etenkin Pori onkaan), kun Happoradion äijät esittivät tämän kipaleen:



ja omistivat sen entiselle lavamiehelleen, jonka tunnistin väenpaljoudesta samaksi leppoisaksi tyypiksi, joka oli töissä mun viimisemmällä harjoittelupaikalla. :D OK.


Sitten yöllä näin tosi levottomia unia, joista en muista puoliakaan, mutta kerron tähän nyt kaikkein "parhaimmat", mitä muistan.

A) Mä myin mun unessa mun Nissanin muutamalla satasella jollekin turkkilaiselle jolla oli mukamas autokorjaamo Porin torin laidalla. DDD:

B) Sit mä ostin itelleni tälläset ääliöt lasit, joita käytin joka paikassa ihan reteänä:

L11285733.jpg

Mun alitajunta on mielenkiintoinen paikka, selkeästi.
Noin viikon unettomien öiden jälkeen meikäläinen nukku viimeinkin sellaset 10 tuntia lähes putkeen viime yönä, heräsin vain kerran katsomaan kelloa tuona aikana. Tämä siitä huolimatta että helkkarin kuu möllötti yhä taivaalla viime yönä, jättimäisen pyöreänä, ja on sen syytä etten ole koko viikkoon nukutuksi saanut. Kuuhullu kun olen, perinyt mokoman hupaisuuden äidiltäni. >>

Yöunet tulivat kuitenkin takaisin "vähän" kyseenalasissa merkeissä. Mä muistan vaan pätkiä sieltä täältä, mutta "seikkailin" muun muassa jonkun lievästi erikoisen arkeologimuijan kanssa jossain kämäsessä pikkukylässä ja kiipeilin kukkulalle, minkä jälkeen menin ja ostin kadulle pystytetystä kojusta mustekalakeittoa jossa lillui elävä mustekala ja kaiken lisäksi oikeasti söin sen. Mutta tämä saattoi johtua siitä, että sen lonkerot näytti mun mielestä enemmän nuudeleilta kuin lonkeroilta. Tai sitten siitä, että ennen kuin suostui myymään sen mustekalakeiton mulle, se myyjä valmisti mulle drinkin ja pakotti juomaan sen kokonaan.

Muistan myös sen, että jostain syystä se muija mikä myi mulle sen keiton näytteli sarjassa Kovan onnen kundi, mutta en mitenkään kyseenalaistanut sitä, miksi siivoojaa esittävä näyttelijä olisi suomalaisessa pikkukylässä tyyliin joidenkin silakanmyyjien keskellä myymässä kojusta raakaa mustekalaa.

Sen jälkeen joku hullu äijä tuli jostain ja halus välttämättä antaa mulle selkähierontaa siinä vasten kojun myyntitiskiä, ja vissiin antokin.

Unen lopusta taas muistan sen, että menin jonkun big ass-hotellin hienoon vessaan, mutta sen sijaan että olisin löytänyt vessakopin niin siellä oli vaan pieni huone pienen huoneen perään mistä meni aina ovi seuraavaan huoneeseen, kunnes viimein meikäläinen seiso huoneessa mikä oli rakennettu kokonaan mustista tiiliskivistä. Ja sitten yht'äkkiä jostain ilmesty joku demoni (tai joku, en jäänyt rupattelemaan sen kanssa) ja meikäläinen juoksi kun hullu takas sinne hotellin aulaan, missä se demoniotus käristi sen hotellin tiskin takana istuneen äijän hengiltä.

Sitten heräsin.

MITÄ TÄÄ UNI OLI OLEVINAAN?!?

Wyckedday 09| mitä mietitLuonut: WyckedTorstai 14.07.2011 16:55

Strange_dream_world__by_darrenshan_fan.png

Tää kuva siis saa symboloida niitä helvetin outoja unia, mitä näin taas vaihteeksi viime yönä - tai oikeastaan tän aamun ja päivän puolella koska en saanut nukuttua yöllä ja heräsinkin vasta jotain n. tunti sitten outouksista, jotka sitten olivatkin unta eivätkä ONNEKSI totta, vaikka siltä tuntuivat.

En taaskaan muista puoliakaan kaikesta siitä hulluudesta mistä mun unet oli tehty, mutta jossakin vaiheessa mä ainakin tapoin zombia meidän suihkussa!? o_O Mulla oli sellanen sähkökäyttönen hiton kinkkuveitsi niinkun Tim Currylla Rocky Horror Picture Showssa siinä kohtauksessa missä ne syö sitä äijää päivällispöydässä, ja sillä sitä zombia sit yritin nirhata.

Sitten juoksentelin pitkin Porin katuja karkuun jotain sukulaisia, suunnittelin rivitalon ostoa, ja jossain vaiheessa Foo Fightersin jannut Dave ja Taylor ja Led Zeppelininkin kundit nuoruutensa voimassa tuli mun uneen, mutta en muista mitä tekemään. (Tosin ottaen huomioon minkälaisia ficcejä olen lukenut niihin kaikkiin liittyen viime aikoina niin se kyllä lienee parempikin.)


day 10| mitä tällä hetkellä odotat
day 11| viimeisin herkku jonka söit
day 12| kappale jonka viimeksi kuuntelit
day 13| lempi vaate/asuste
day 14| tämän hetkinen sää
day 15| viimeisin auton väri jonka näit
day 16| tunne tilasi
day 17| mitä eniten inhoat maailmassa
day 18| mikä on viimeisin kieli jonka aloitit
day 19| asia jonka viimeksi unohdit
day 20| päivittäinen rituaali
day 21| maa jossa haluaisit asua
day 22| viimeisin katsomasi elokuva
day 23| mitä ulkonäössäsi on eniten kehuttu
day 24| mitä harrastat/aiot harrastaa
day 25| jokin mitä kammoat
day 26| joku jota ihailet
day 27| ensimmäinen kuva googlesta sukunimestäsi
day 28| toive ammattisi
day 29| huonoin näkemäsi elokuva

WyckedNäin untaLuonut: WyckedMaanantai 04.04.2011 21:32

jossa minä ja nuori Robert Plant seikkailtiin yhdessä autiotaloissa, joista sitten pöllimme ikivanhoja LP-levyjä. "Herra Kasvilta" tuli myös vinkkejä siitä mitä kannatti varastaa ja mitä ei.

"Toi on hyvä levy. Trust me."

...Emme siis ilmeisesti varastelleet niitä levyjä myytäväksi eteenpäin vaan kuunneltavaksi. Ongelma tässä on se, että jopa unessa tiesin kyllä varsin hyvin ettei mulla tai meen porukoilla ole edes LP-soitinta. Kai me sitten meinattiin poimia jostain vielä sellainenkin mukaan. :D

Nyt mietin:
- Miksi hitossa muistin tämän unen kun en ole muistanut uniani vuosiin
- Olenko kuunnellut liikaa Led Zeppeliniä koska Pläntti tunkee mun uniin
- Ja miksi valitsisin rötöstoverikseni noin huomiotaherättävän jannun jos en tahdo jäädä kiinni

-strangeruniaaa :DLuonut: -strangerTiistai 04.01.2011 21:03

joo näin vähä outoo unta viime yönä :D:D

eli oli joku tammikuun loppu mutta oli kauheen lämmin että pysty oleen t-paidalla pihalla ja ei ollu lunta o_O Koulussa kaikki oli käsketty ruokalaan että oli joku ilmoitus asia. sitte sinne oli tehty joku ihme esiintymislava ja siellä oli sitte reksi ja meidän luokanvalvoja ja My Chemical Romancen tyypit. Ensi reksi sano: "Tänään siis on semmoista ohjelmaa iltapäivällä että yhdestä eteenpäin täällä soittaa tämä bändi ja halukkaat voivat tulla katsomaan jos ei ole tuntia." Sitte mikki annettiin Gerardille ja se englanniks esitteli sen bändin ja jotai muuta en muista ja sitte meijän luokanvalvoja käänsi sen suomeks.
Siitä piti sitte lähtee tunneille mutta mä jäin Jennyn kanssa jotai viivytteleen siihen ja sanoin Jennylle: "ei lähetä, jäähään jutteleen noille" Sitte me mentii siihen pihalle portaille istuun. jenny yhtäkkiä sano että: "joo sori mun pitää lähtee ku on ruotsin tunti ja mun on pakko saaha 10 päättötodistuksee" ja lähti. mä jäin siihe yksi, kaikki muut oli menny jo tunneille ja kohta siihe tuli Frank, Ray ja Mikey. mä vaa jotai aloin juttelee niille ja ne jäi siihe mun kans istuu. Kysyin että mitä ihmettä ne teki meijän koululla nii Frank sano: "Kuultiin että täällä olis muutama tyyppi ketkä ei pääse Helsinkiin meidän keikalle maaliskuussa nii aateltiin tulla sit tänne soittaan." Sitte sanoin "Joo taidan olla yks niistä muutamasta" :D:D Kysyin että mihin Gerard jäi nii ne sano että sen piti soittaa sen tyttärelle ku oli sen nukkumaanmenoaika XD kohta sitte tuli Gerard siitä ovelta sanoo että niitten pitäs alottaa soundcheck ja mäki olin vaan että "joo munki pitää lähtee tunnille." Menin enkun luokkaan ja sit ku ope kysy että missä olin ollu nii sanoin vaa "harjottelemassa enkkua käytännössä" ja se ope sano vaan että OK.
sitte iltapäivällä jennyllä loppu yheltä koulu mutta mulla olis ollu kolmeen. lintsasin matikan ja ruotsin tunnit ja mentii kattoon MCR:ää koulun ruokalaan :D:D siellä oli vaikka ketä, kaikkia kivoja ;);) oltii siinä eessä hyppimässä minä, Jenny ja Mira :D:D:D:D

ihme unet mullaki :D
Oletko lähiaikoina ollut onnellisempi kuin koskaan?
- hm nojaah. sekäettä
Onko farkuissasi (tms. housuissa joita käytät usein) reikiä tai repeämiä?
- Ei
Milloin viimeksi näit henkilön, johon olet ihastunut?
- ..
Nukutko vähintään 8 tuntia yössä?
-sometimes
Jos joku tulisi kotiisi kun olet viettämässä "laiskaa päivää", mitä luultavimmin olisit tekemässä?
- dataamassa,löhöillessä,telkkua kattoessa..?:D
Kuka viimeksi kosketti takapuoltasi?
- o___O öö..:'D
Onko sinua pussannut kukaan viimeisen kahden viikon aikana?
- on poskelle;))
Pidätkö itseäsi onnellisena ihmisenä?
- Hmmm.. en aina.
Kannatko kenenkään kuvaa lompakossasi? Jos kannat, kenen?
- en enää
Onko sinulle tunnustettu ihastusta viimeisen kuukauden aikana?
- hm no periaattees:D
Mistä herkusta sinun on lähes mahdoton luopua?
suklaa&jätski:3
Kutsutko kavereitasi lempinimillä vai heidän oikeilla nimillään?
- Sekä että
Oletko tyytyväinen syntymäkuukauteesi? Jos et, milloin olisit halunnut syntyä?
- hm mikäs siin kun saa kaikki lahjat kerralla:''D nojoo mieluummi oisi alkuvuodesta ku näi loppuvuodesta syntyny..mut mikäs täs(:
Jos saisit kuulla ystäväsi kumppanin pettävän häntä, kertoisitko asian ystävällesi?
- Varmaan joo...o___O
Milloin viimeksi kuulit seksivalistusta?
- yläasteel??
Mitä kieliä osaat edes yhden sanan?
- Edes yhden sanan? Suomi, enkku, ruotsi, saksa, venäjä, viro, italia, ranska, .....
Ovatko pojat mielestäsi parempia ystäviä kuin tytöt? Miksi?
- En mee sanoo tuoho mitää:) kummatki tasapuolisia:)
Inhoatko verikokeita?
- Jep! :s ja viel enemmä niitte ottamista ite.. kai. tai näkemistä ja äää(meil on kivaa aina koulus.com)
Oletko kokeillut nuuskaa?
- En:s
Onko kaikki isovanhempasi elossa?
- Ei
Mitä teet huomenna?
- koulu,sit kaupungille feat.ellu ,jouluostoksille,sit äitin luo,ja yhtee tenttii illal jajaja datailua:)
Onko sinulla suunnitelmia viikonlopuksi?
- varkauscity!
Onko nyt aina niin järkevää kuunnella sitä järjen ääntä?
-no ei:'D nojaa emt
Mitä odotat tällä hetkellä?
- TORSTAITAAAAAAAAAAAAAA. JA ENS TORSTAITAAAAAAAAAA. :)) hihi
Kaipaatko menneisyyttäsi?
- osittai todellaki<3
Ketä halaisit nyt jos saisit halata ketä vaan?
- ketä vaa joka tulis vastaa :'D noei. hm emmietiiä:D jos kukaa haluu et halaan ketää:'DD äyh
Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi pestä hampaita pää alas päin?
-* menee ja kokeilee* tsiihihihihihi:D
Onko kukaan muu koskaan sanonut, että olet outo/hölmö?
- jos ei muute,nii selän takana:D okei on mulle sanottu päin naamaaki:'D JA PUHELIMESSA(kiitti mirka mäki sua)
Tuntuuko sinusta koskaan, että elämäsi on aina samaa kaavaa?
- välil tuntuu juu:S
Tahtoisitko olla jossain muualla nyt?
- KYL!kuopiokuopiokuopio:3
Onko sinulla henkilöä, jota et vain saa pois mielestäsi?
- MIRKA. ihme immeine. jäät mielee vaeltamaa omnomnomnomnomnom tä? joo ja on varma amuitaki asioita joita ei saa pois mielest.:D tsihi.
Milloin viimeksi olit jonkun kainalossa etkä olisi koskaan halunnut lähteä pois?
- Sillon joskus..
Milloin viimeksi ryyppäsit itsesi konttauskuntoon?
- - ( niin tämmösiinhä mie todetusti jätän aina vastaamatta..)
Milloin viimeksi lähetit tekstiviestin tärkeälle henkilölle?
- tänään iltapäiväst:)
Milloin viimeksi kävelit käsi kädessä?
- siitä on jokunen kuukaus aikoo.
Milloin viimeksi lauloit? Mitä?
- eile.joululauluja:'D
Milloin viimeksi vannoit ettet koskaan tee jotakin?
- hmh..
Oletko hiljainen vai äänekäs?
- Aika hiljanen yleensä. mut osaan olla kumpaaki.se vähä riippuu mis ja millo ja mite ja täh.:D
Oletko ihastunut?
- ;> tai rakastunu..? ähähäh enpäs kerro.
Mikä saa kylmät väreet ihollesi?
- 8> jos oon hiljaa.. *ajattelee hihihihi*
Viimeisin lahja jonka sait?
- o.O hm..
Onko keilaaminen kivaa?
- ONNN!
Mitä kolmannessa viestissä kännykässäsi lukee?
- En jaksa kattoo ku puheli toises huonees
Mitä aiot kesällä?
- kesätöitä,sekoilua,riehumista,kavereitte kans oleilua:) toivottavasti keikkoja tiios myösh.:) ja seuraa sinne.
Mitä sanoit viimeksi?
- öitä äitil:D
Viimeisin biisi, jonka kuuntelit?
- en muista
Minkä nimistä lehteä luit viimeksi?
- Hmmm
Harjaatko hiuksesi, joka päivä?
- Juu tai no joskus vknl en ehkä ees jaksa vaivautua..
Mitä hyönteistä vihaat eniten?
- itikoita? o.o en tiiä..
Kuka soitti sinulle viimeksi?
- mirka hälärin -.-:D
Oletko "lakannut olemasta" jonkun ystävä?
- Juu.
Mitä teit 5 tuntia sitten?
- en jaksa muistaa..luin kai tenttii.
Kerro joku hyvä biisi?
- Niitä on liikaa :)
Onko sinulla outoa tapaa?
- Juu varmaan?
Mitä kieltä haluaisit oppia?
- hm..:) ranskaa enempi,et pätjäisin,jos menisin takas käymää ranskas,ranskan kielel:D monimutkaista.
Mikä on lempihymiösi?
- :3 ;) ja :'D emmie tiiä onks muit?
Montako tyynyä sinulla on nukkuessasi?
- eeeehehehee nyt on nelejä..:'D
Oletko koskaan nähnyt saman unen toistuvasti? Millainen se on?
- joo kerran näin kolmestikki sama unen:s ja useesti kahesti nähny peräkkäi..o.o
Mitä on tietokoneesi vieressä?
- Tulostin
Kuka on paras laulaja?
- OLLI;) no on niit muitaki:) liikaa niitäki ihanuuksia!<3
Pelottaako sinua tällä hetkellä jokin asia?
- Hmm..to?:'D et miten mie reagoin..
Ärsyttääkö sinua, jos joku rupeaa neuvomaan sinua?
- riippuu tilanteest :)
Mitä joit viimeksi?
- kokis
Minkä näköinen olit 4 vuotiaana?
- semmoi pieni ja bullukka tytyön taapero jolla oli vaaleet kiharat kutrit ja kunnon rako etuhampaitte välis:) tosi söpö ilmestys:D
Osaatko sinä keittää kahvia?
- Toki :D
Keitä ihmisiä olet nähnyt tänään?
- Vaikka ketä!
Oletko hyvä peittämään oikeat tunteesi?
- kyl joskus.
Mitä peset ensiksi suihkussa?
- Hiukset
Minkä värinen on lempi hupparisi?
- valkoinen;) nw<3
Miltä sinusta tuntuu JUURI nyt?
- BlaahblaahBLAAH.
Kerro unesta, jonka olet nähnyt viimeksi?
- enpäs kerro:''DDD
Tapasitko ketään uutta tänään?
- Tietty jotain randomeita tuolla ulkona :D
Mitä himoitset juuri nyt?
- nukkumista?:D
Käytätkö hammaslankaa?
- Eipä tuu pahemmin käytettyy...
Mitä sinulle tulee mieleen sanasta kaali?
- kaalikaalikeräkaali..:''D hmh.
Oletko tunteellinen?
- aikalailla :)
Oletko ikinä laskenut tuhanteen?
- Varmaan? :D
Nuoleskeletko vai nuoletko jäätelöä?
- Kai mä sitä nuoleskelen... :''D
Pidätkö hiuksistasi?
- nyyyyt olen tyytväine:)
Menisitkö syömään George w. Bushin kanssa, jos se olisi mahdollista?
- en?
Mitä kuuntelet nyt?
-
Hyppäisitkö laskuvarjolla?
- ois siistii olla semmone huimapää..mut ehkä jättäsi välist:)
Pidätkö vuohenjuustosta?
- EN:S
Oleko tavannut julkkista?
- Toki<; mut vois niit nähä enempiki tietty....
Vuokraatko leffoja usein?
- Enpä oikeestaan. Aika harvoin.
Onko huoneessa, jossa olet, jotain säkenöivää?
- öööh...
Käytätkö huulirasvaa?
- Juu
Oletko anteeksiantava?
- Juu?
Suosikki vuodenaikasi?.
- talvi&kesä
Tatuointeja?
- Eij ole mut ois kiva:D
Lävistyksiä?
- ^ tai no korvikset mut silti. mut jossai vaihees huulikoru + napakoru! kun on rahaa(:
Voisitko antaa anteeksi pettämisen?.
- En usko et selviäisin koskaan semmose yli..:/
Pidätkö elämästäsi juuri nyt?
- Joo ja en
Nukutko TV päällä?
en paitsi joskus vahigos jos nukahtaa :D
Onko olemassa yli kolme ihmistä, joita vihaat, tai joista et pidä?
- Ei?en oo varma o.O en usko. aika harvoja mie varsinaisesti "vihaamal vihaan" :)
.
Unet on oikeesti aika jänniä joskus.

Viime yönä äiti, minä, Maiju ja Rige mentiin jonkun äidin työkaverin luokse. Se asui Helsingin lähellä, jossain vähän puskemmassa mut siitä pääsi bussilla hesaan 20 minuutissa. Se piha oli aivan ihana, vihreetä nurmikkoo joka puolella, meri kimmelsi lähellä ja se mökki oli sellanen herttanen, punanen ja aivan unelma. Sit me mentiin sinne sisälle, ja se äidin työkaveri tuli meitä vastaan. Oltiin ihan lovelove siihen paikkaan, mut aateltiin et tässäkö tää sitten on, eikö täällä oo muita eläviä otuksia ku äidin työkaveri ja sen koira. Sit se äidin työkaveri sano, et menkää sisään kuudennesta ovesta oikealla (älkää kysykö, en tosiaankaan tiedä miten siellä oli niin helvetin monta ovea) ja me mentiin. Oven takana oli sellanen ainakin 4 henkilön levyinen sänky, siellä oli kauheesti maanläheisiä värejä ja me tuijotettiin sitä huonetta näyttäen luultavasti kysymysmerkeiltä. Sit yhtäkkiä joku poika hyppäs sieltä ikkunasta sisään, me kuoltiin siihen. Se hymyili kauheen leveästi, se näytti just tältä. Samat vaatteet, saman näkönen, aivan samanlainen! Varmaan koska mä oon kirjottanu jtn. viikon tuosta pojasta kertovaa originaalia, se hyppäs mun uniin. En tiiä, väliäkö sillä. Kuitenkin, me oltiin ihan hymy perseessä ja se esitteli itsensä Matiksi. XD Ilmeisesti mun alitajunnalla on joku mielikuvitusvaje tai jotain. Sit en muista mitä tapahtu, mut tuli ilta, ja mä pääsin nukkuus sen viereen. :3 Sit heräsin. =________="
« Uudemmat -