IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
13.8.2009
Tilastot
Käyntejä: 393
« Uudemmat - Vanhemmat »
Unet on oikeesti aika jänniä joskus.

Viime yönä äiti, minä, Maiju ja Rige mentiin jonkun äidin työkaverin luokse. Se asui Helsingin lähellä, jossain vähän puskemmassa mut siitä pääsi bussilla hesaan 20 minuutissa. Se piha oli aivan ihana, vihreetä nurmikkoo joka puolella, meri kimmelsi lähellä ja se mökki oli sellanen herttanen, punanen ja aivan unelma. Sit me mentiin sinne sisälle, ja se äidin työkaveri tuli meitä vastaan. Oltiin ihan lovelove siihen paikkaan, mut aateltiin et tässäkö tää sitten on, eikö täällä oo muita eläviä otuksia ku äidin työkaveri ja sen koira. Sit se äidin työkaveri sano, et menkää sisään kuudennesta ovesta oikealla (älkää kysykö, en tosiaankaan tiedä miten siellä oli niin helvetin monta ovea) ja me mentiin. Oven takana oli sellanen ainakin 4 henkilön levyinen sänky, siellä oli kauheesti maanläheisiä värejä ja me tuijotettiin sitä huonetta näyttäen luultavasti kysymysmerkeiltä. Sit yhtäkkiä joku poika hyppäs sieltä ikkunasta sisään, me kuoltiin siihen. Se hymyili kauheen leveästi, se näytti just tältä. Samat vaatteet, saman näkönen, aivan samanlainen! Varmaan koska mä oon kirjottanu jtn. viikon tuosta pojasta kertovaa originaalia, se hyppäs mun uniin. En tiiä, väliäkö sillä. Kuitenkin, me oltiin ihan hymy perseessä ja se esitteli itsensä Matiksi. XD Ilmeisesti mun alitajunnalla on joku mielikuvitusvaje tai jotain. Sit en muista mitä tapahtu, mut tuli ilta, ja mä pääsin nukkuus sen viereen. :3 Sit heräsin. =________="
Viime yönä tuli taas uneksittua kaikenlaista...

Eka minä, Rige, Jaska ja Emma oltiin siellä Simojoella, käveltiin siinä lumen ja jään päällä ja hölötettiin siinä jotain (oli siis talvi). Sit Jaska ja Emma keksi, että "ei perkele, ryömitään ja kieritään tonne toiselle puolelle jokea!" minä ja Rige katottiin silleen .______." ei taideta. Tytöt kuitenkin lähti sinne ja mä jäin Rigen kanssa istuskelemaan. Yhtäkkiä me tajuttiin, et tyttöjä ei näkynyt missään ja hanki oli kasvanut sellaseks reilut metrin korkuseksi. Me lähdettiin ihan paniikissa etsimään tyttöjä, kierittiin toiselle puolen jokea ja juostiin ympäriinsä. Yhtäkkiä vastaan tuli sellainen korkea ökytalo, jossa oli valot. Me kiikuttiin ränniputkia tai niitä pitkin (oltiin aika bätmäneitä) ja sieltä ikkunasta näky sellanen ruskeapolkkatukkainen nainen, jolla oli isot lasit silmillä ja se luki peiton alla jtn kirjaa. Ö__Ö Yhtäkkiä Jaska ja Emma pölähti jostain siihen meidän eteen, ja me lähdettiin käveleen.

En tiedä miten, mut me jouduttiin jonnekkin teatteriin. Sit kun se esitys alko, me vaan säädettin jotain ja ihmiset koko ajan huuteli meille ja käski olla hiljaa.
Sit oli seuraava päivä, oltiin koulussa. Koko koulussa ei ollut muita kuin minä, ja mä istuin yksikseni kasivälikön akvaariossa. Sit yks ihminen vaan tuli, istui mun viereen ja hymyili mulle. Menin ihan punaseks ja sit hymyilin ja juteltiin siinä jotain. Sit yhtäkkiä, ihan TSÄDÄÄM vaan, sen entinen tyttöystävä tuli siihen, istui sen syliin ja sit se vaan alko sille jutteleen ja kuiskaileen ja mä olin siinä vieressä silleen ;______;</3. Se tyttö sit tiuskaisi jotain ja painui siitä. Mä vaan painoin pään käsiini ja lähdin siitä pois, vaikka se kyllä kysyi multa et mikä hätänä etc.
Onneks heräsin sitten.

KuukkeliskuOkLuonut: KuukkeliskuTorstai 03.06.2010 12:00

En ikinä päätä enne conipäivää et oonpas Oro, ja sitteku tajuun ettei oo peruukkii ja oon meikannu jo ja sitte äkkii meikit pois "Ok, en ookkaa oon Sasuke" ja kaikki hoputtaa.

Oli se tavallaa painajaista D:

Opin kans, etten koskaa lainaa Hennilt meikkejä...........

PIILAPIILA!Luonut: PIILAPIILAPerjantai 09.04.2010 21:00

Voi haist padsk.

NÄin unta,__. piidididid.
Ens viikol ei oo hätiämitiä sit enääääää.

toivon vaan niin, kosk mua vituttaaaaaaaaaaa. mut ih sama.,

Uniiiiiiiiiiiiiiiiiiii vähä vitutti ku heräsi D::

Ok, muuten ihan paska päivä,
istuin 4 tuntia ja kuuntelin sitä äijjää
ja sit 2 h liikuntaa.
ja soudin 2km sillä ihmesoutu jutul
meni 12.05minuuttia.

Joo o...

Harusakio.oLuonut: HarusakiKeskiviikko 25.11.2009 13:32

no ää. vieläki kipiä -.- huomenna pitää mennä ku koe.

näin unta jossa olin saunas ja siinä vedes mitä heitetään kiukaalle oli perunoita. ja heitin ihan tyytyväisenä ja jonku ajan päästä rupesin miettiin että kuuluuko niitä perunoita heittää.
Yleinsä tykkään analysoida mun unet mutta mitä tuollanen ny muka voi tarkottaa?

näin myös yhden oikein hyvän unen taas.. oiiiii XD joo siitä ei sen enempää kiitos.
Tämän yön uniseikkailut:

Menin Janille autolla ->

Jani heitti mut kotiin omallaan->

Menin Janille mun skoballa, hakemaan mun autoa. ->

Menin autolla kotiin, unohdin skoban sinne. ->

sitten menin autolla hakemaan skobaa. ->

jätin auton sinne ja skoballa kotiin ->

sitten lähdin skoballa hakemaan autoa. ->

JA TOTA EDESTAKASIN MENOA KOKO VITUN UNI
kunnes heräsin siihen kun bette törmäs keittiössä siihen kaappiin missä on kattilankannet.

Harusaki[Ei aihetta]Luonut: HarusakiKeskiviikko 30.09.2009 11:10

XDD oli pakko poistaa se merkintä ku näin sellaasta unta että se pitä poistaa XDDD :'''DD

Shintaronäin vähä niinku untaLuonut: ShintaroSunnuntai 20.09.2009 21:43

että olis bb talossa ja olin iha in lööv sampoon[on se kyl ihana♥] ja sit se dissas mua siellä iha törkeesti, vähä niinku se tekee ninollekki siellä, sit se hengaili vaa lotan kanssa ja lottaki vittuili mulle koko ajan jostai ja olin iha angst ja menin itkeen jelenalle kuinka perseestä sampo ja lotta on ja jelena sano et on se jännää miten ensin voit tykätä ja sit inhoo ja olin vaa että no niin on ja tällee.
oli häröö, mut nojoo.. sampo on kyl oikeesti aika ihana. xD ♥ ♥

hmm.. 2 päivää yo-kirjotuksiin, luin tänää ekan kirjan loppuun.. HEHEHEHEHEHEHEEEE kuolen *bang*
« Uudemmat - Vanhemmat »