IRC-Galleria

Nuutti|

Nuutti|

“Never forget how beautiful you are.” – Gerard Way

# Randomeimmat unet vol. 9917578Lauantai 16.10.2010 17:46

Viime yönä tuli taas uneksittua kaikenlaista...

Eka minä, Rige, Jaska ja Emma oltiin siellä Simojoella, käveltiin siinä lumen ja jään päällä ja hölötettiin siinä jotain (oli siis talvi). Sit Jaska ja Emma keksi, että "ei perkele, ryömitään ja kieritään tonne toiselle puolelle jokea!" minä ja Rige katottiin silleen .______." ei taideta. Tytöt kuitenkin lähti sinne ja mä jäin Rigen kanssa istuskelemaan. Yhtäkkiä me tajuttiin, et tyttöjä ei näkynyt missään ja hanki oli kasvanut sellaseks reilut metrin korkuseksi. Me lähdettiin ihan paniikissa etsimään tyttöjä, kierittiin toiselle puolen jokea ja juostiin ympäriinsä. Yhtäkkiä vastaan tuli sellainen korkea ökytalo, jossa oli valot. Me kiikuttiin ränniputkia tai niitä pitkin (oltiin aika bätmäneitä) ja sieltä ikkunasta näky sellanen ruskeapolkkatukkainen nainen, jolla oli isot lasit silmillä ja se luki peiton alla jtn kirjaa. Ö__Ö Yhtäkkiä Jaska ja Emma pölähti jostain siihen meidän eteen, ja me lähdettiin käveleen.

En tiedä miten, mut me jouduttiin jonnekkin teatteriin. Sit kun se esitys alko, me vaan säädettin jotain ja ihmiset koko ajan huuteli meille ja käski olla hiljaa.
Sit oli seuraava päivä, oltiin koulussa. Koko koulussa ei ollut muita kuin minä, ja mä istuin yksikseni kasivälikön akvaariossa. Sit yks ihminen vaan tuli, istui mun viereen ja hymyili mulle. Menin ihan punaseks ja sit hymyilin ja juteltiin siinä jotain. Sit yhtäkkiä, ihan TSÄDÄÄM vaan, sen entinen tyttöystävä tuli siihen, istui sen syliin ja sit se vaan alko sille jutteleen ja kuiskaileen ja mä olin siinä vieressä silleen ;______;</3. Se tyttö sit tiuskaisi jotain ja painui siitä. Mä vaan painoin pään käsiini ja lähdin siitä pois, vaikka se kyllä kysyi multa et mikä hätänä etc.
Onneks heräsin sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.