IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

Tervetuloa takaisin, yöunetLauantai 15.10.2011 15:10

Noin viikon unettomien öiden jälkeen meikäläinen nukku viimeinkin sellaset 10 tuntia lähes putkeen viime yönä, heräsin vain kerran katsomaan kelloa tuona aikana. Tämä siitä huolimatta että helkkarin kuu möllötti yhä taivaalla viime yönä, jättimäisen pyöreänä, ja on sen syytä etten ole koko viikkoon nukutuksi saanut. Kuuhullu kun olen, perinyt mokoman hupaisuuden äidiltäni. >>

Yöunet tulivat kuitenkin takaisin "vähän" kyseenalasissa merkeissä. Mä muistan vaan pätkiä sieltä täältä, mutta "seikkailin" muun muassa jonkun lievästi erikoisen arkeologimuijan kanssa jossain kämäsessä pikkukylässä ja kiipeilin kukkulalle, minkä jälkeen menin ja ostin kadulle pystytetystä kojusta mustekalakeittoa jossa lillui elävä mustekala ja kaiken lisäksi oikeasti söin sen. Mutta tämä saattoi johtua siitä, että sen lonkerot näytti mun mielestä enemmän nuudeleilta kuin lonkeroilta. Tai sitten siitä, että ennen kuin suostui myymään sen mustekalakeiton mulle, se myyjä valmisti mulle drinkin ja pakotti juomaan sen kokonaan.

Muistan myös sen, että jostain syystä se muija mikä myi mulle sen keiton näytteli sarjassa Kovan onnen kundi, mutta en mitenkään kyseenalaistanut sitä, miksi siivoojaa esittävä näyttelijä olisi suomalaisessa pikkukylässä tyyliin joidenkin silakanmyyjien keskellä myymässä kojusta raakaa mustekalaa.

Sen jälkeen joku hullu äijä tuli jostain ja halus välttämättä antaa mulle selkähierontaa siinä vasten kojun myyntitiskiä, ja vissiin antokin.

Unen lopusta taas muistan sen, että menin jonkun big ass-hotellin hienoon vessaan, mutta sen sijaan että olisin löytänyt vessakopin niin siellä oli vaan pieni huone pienen huoneen perään mistä meni aina ovi seuraavaan huoneeseen, kunnes viimein meikäläinen seiso huoneessa mikä oli rakennettu kokonaan mustista tiiliskivistä. Ja sitten yht'äkkiä jostain ilmesty joku demoni (tai joku, en jäänyt rupattelemaan sen kanssa) ja meikäläinen juoksi kun hullu takas sinne hotellin aulaan, missä se demoniotus käristi sen hotellin tiskin takana istuneen äijän hengiltä.

Sitten heräsin.

MITÄ TÄÄ UNI OLI OLEVINAAN?!?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.