IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

Blogi

« Uudemmat -

Huomenna lauantaina kello 21.15Perjantai 20.07.2012 13:15

suosittelen kaikkia avaamaan tv:n, valitsemaan TV1:n ja viettämään töllön edessä seuraavat 1,5 tuntia. :D

Miksikö?

Koska Yle näyttää silloin ensimmäisen Sherlock-jakson ja sen jälkeen kaikki seuraavat 5 jaksoa seuraavina lauantai-iltoina. Myös ne kolme 2.tuottarin jaksoa, mitkä olen tähän mennessä vahdannut vain muutamaan otteeseen netistä surkealla kuvalaadulla ilman tietoakaan tekstityksistä. aszdfaegsdfassfdffz

Huomatkaa miten innoissani olen, tätä on odotettu. :DDDD

Ja se sarja on muuten oikeasti ihan hemmetin hyvä, ei siis tarvitse katsella maailmaa slash gogglesien läpi kuten minä, jotta siitä voi nauttia (kakkostuottarihan on mm. myös saanut tässä hiljattain 13 Emmy-ehdokkuutta että sikäli), joten kaikki telkun ääreen vaan!

sherlock.jpg

The game is on!
Joo, eli teen tästä nyt sitten merkinnän tänne Galleriaankin. Eli siis, mulla on yhdellä sivustolla ollut jo hetken aikaa yksi englanninkielinen kirjekaveri-ilmoitus. Mulla on jo neljä vakituista ulkomaalaista kirjekaveria eli en tarvitse sitä ilmoitusta kyllä enää mihinkään. Mutta koska en ole saanut siihen enää vastauksia ikuisuuteen, en ole viitsinyt poistaakaan.

Kunnes eilen sain tämän:

“Hello!

Do you like rainy days? Most people do not like raining if it continues for more than few hours. This is certainly is the case if it rains almost continuously for days together. Only few of us do really appreciate that rain has its own beauty. Do you agree with me that rain has its own rhythm? I can find this even when it rains heavily. Sometimes, it is very boring, as rain falls non-stop for days. It may not be very heavy at all. It may drizzle for days for days together without showing any sign of exhaustion. However, it will certainly be an oversimplification if we just stop here. We must try to look at the beauty that lies underneath.

Please come out and sit outside. You can see hundreds of thousands of tiny drops of rainwater that been settled on the leaves and grasses. They glitter brilliantly as they reflect light that has fallen on them.

I read your advertisement with interest. I will be very happy to know you more about you I shall introduce myself once I receive your reply to this mail.

I hope to hear from you soon,

William”

Reaktioni oli kutakuinkin tämä:

tumblr_m5h1aa53Tk1r5e7w1.jpg

Siis... mitäh? Pisteet luovuudesta, mutta en ymmärrä miten pyyntöni, että kertoo vastauksessaan miksi meidän pitäisi alkaa kirjeenvaihtoon, tuotti tämän tekstinpätkän? Etenkin kun meikäläisen ilmoituksessa ei mainittu sanallakaan mitään sateesta.

Hyvä leffa ja silleen...Perjantai 18.05.2012 17:31

215px-Dead_silence.jpg

Katsoin tämän viime yönä kun tuli töllöstä.

Häiritsevin näkemäni elokuva koskaan.

Ensinnäkin vihaan vatsastapuhujan nukkeja yli kaikkien muiden nukkejen, ne menee iljettävyydessä vielä ohitse aidonnäköisten vahanukkejenkin, ja se kertoo paljon.

Toisekseen elokuvan loppupuolella esiintyi vatsastapuhujan nukke, joka on maalattu näyttämään klovnilta? KIITOS TÄSTÄ.

1328838_o.gif

Kolmanneksi: siinä vaiheessa kun ihmisistä ruvetaan tuunaamaan nukkeja, meikäläinen ei pysty kuin istumaan oksennus kurkussa ja sydän hakaten suunnilleen tuhatta ja kahtasataa. Hyi helvetti.

Ja heitetään mukaan vielä hylätty ränsistynyt teatteri _luomaan tunnelmaa_ niin kauheus on taattu. Teatterit on mun mielestä aavemaisia jo muutenkin, niin että kiitoksia vielä tästäkin pikku lisästä.

Sairainta on ehkä kuitenkin se, että haluan nyt lisätä tämän leffan kokoelmiini. Ihan vain siksi, että se oli niin kauhea.

Tässä vielä traileri nautiskeltavaksi:

WTF JAPANKeskiviikko 16.05.2012 18:15


...

Mitä hittoa juuri katsoin?

o_O

...Lauantai 12.05.2012 13:55

Tietää että on ollut vähän levoton yö kun kirjautuu aamulla kaikille sivustoille ja huomaa spämmineensä twitterinsä täyteen irstauksia (luojan kiitos mulla on lukittu account, kukaan ulkopuolinen nää o_O) ja Tumpluuriin yöllä lisäämäni tägit on luokkaa "loki tarvii lekaa" ja muita laatuvitsejä aiheena HAMMER.

tumblr_lz0ekhs7aY1qdd8wro1_r1_500.gif

Juurikin näin. ._.

Lisäksi näin yöllä unta että ajelin autolla kännissä (WTF?) ja korttikin meni kuivumaan minkä jälkeen piilottelin jotain arkaluontoista todistusaineistoa liittyen siihen, että joku tyyppi oli murhannut jonkun ja pelkäsin henkeni edestä että se murhaajaheppu saa tietää ja listii mutkin.

drunk_sign1.gif

Kiitos kaikesta.

Did you say Doctor Who?Maanantai 07.05.2012 23:16

Yle TV2 alko näköjään sitten VIIMEINKIN näyttää taas Doctor Whota. :D

Ei siten ettenkö olisi jo tota ykköstuottaria (ja etenkin juuri taustalla pyörivää ykkösjaksoa, eläviä muoviukkoja, reps) katsonut läpi noin... kolme-neljä kertaa, ainakin.

Mutta odotan innolla tuottaria 2 ja siitä eteenpäin. Siitä huolimatta että olen nekin nähnyt (lukuunottamatta paria viimeistä, viivytän sitä koska en halua luopua David Tennantin Tohtorista vaikka tiedän sen olevan väistämätöntä ;_;), mutta onhan se hienoa katsoa nekin jaksot ihan töllöstä kunnon kuvanlaadulla kuin netistä suttuisena - ja ilman tekstityksiä. >_o

Mutta siis.. öh, olikohan mulla joku pointti tän merkinnän suhteen?

No, kai se oli se, että katsokaa ihmiset katsokaa! 8D Ja jos eka jakso jäisikin väliin niin ei se ole niin suuri menetys, munkin mielestä toi ekan tuottarin eka jakso on melko... kökkö. XD Se sarja paranee siitä, uskokaa mua. :'D

PS. Tietää olevansa "whovian" kun hyräilee mukana sarjan teemamusiikissa eikä siinä ole edes sanoja. XD


Mutta ah, tämä kuulostaa aina yhtä kauniilta mun korvaan. ♥

Tjaa...Torstai 03.05.2012 17:58

Kai sitä pitäs pian lähteä Poriin päin ajelemaan. Pitäs käydä kirjastossa ja vähän kaupassa ja sitten katsomaan The Avengers.

Vielä pari viikkoa takaperin ei muuten kiinnostanut koko leffa pätkääkään mutta perkeleen Tumblr aivopesee mut.

I've been Loki'd.
tumblr_m3g05ufJ1k1r10dkvo9_250.gif

Sitten tulen kummiskin elokuvista itkien ja parkuen kun säälin leffapahista ja mitä hittoa ashjasddfs.

Noh, onneksi sentään menen sinne leffaan yksin niin kukaan kaveri ei joudu katsomaan kun sekoan. XD

Näin hyviä uniaSunnuntai 29.04.2012 15:37

Koko hiton yön. Zombeja joka tuutista. Nice.

zombies.jpg

Zombit oli vallannut maailman ja meikäläinen ja joukko jotain randomeita pakeni niitä ja tappoi kaikella mitä eteen sattui.

Milloin juoksenneltiin pitkin kaupungin katuja pakoon niitä, milloin oltiin jossain hiton purjeveneen kyydissä ja koitettiin paeta niitä vesiteitse.

Ööh.... Mistä tämä kaikki tuli? o_O Tahtoisinpa tietää.

Syvällistä(kö?)Maanantai 23.04.2012 23:24

1. Onko yksinäisyys edes osittain kaverittoman syytä?
- No sehän riippuu tosi paljon ihmisestä, paha mennä yleistämään. Joskus se voi olla sen kaverittoman syytä paljonkin (esim. jos ei vaan yksinkertasesti viihdy ihmisten kanssa), joskus ei välttämättä ollenkaan. Esim. koulukiusaamistapauksissa ei tarvi olla syytä lainkaan siinä, joka jätetään yksin.

2. Mitä on onni? Miten määrittelet sen?
- Onnea on mun mielestä se, että osaa iloita ihan pienistäkin asioista ja että on hetkiä, jolloin ei mikään paina mieltä. Mä en osaa olla itse koskaan stressaamatta pitkiä aikoja jostakin asiasta, joten mulle onnea on ne pienet hetket kun voi esim. lukea rauhassa jotain hyvää kirjaa/fanficciä tai katsoa leffaa tai vain nauraa kavereiden kanssa huolimatta mistään.

3. Mitä olisi maailma ilman rakkautta?
- Vielä kurjempi paikka kuin mitä se on nykyään

4. Kun itselläsi menee huonosti, toivotko, että muillakin menisi?
- En, mutta toisaalta jos itsellä tuntuu maailma kaatuvan päälle niin en kyllä mielelläni haluaisi ainakaan kuulla muiden hehkutusta oman elämän ihanuudesta.

5. Osaatko iloita kaverisi puolesta?
- Osaan toki, nykyisin. Oli aika jolloin se oli vaikeampaa, mutta toisaalta muutos saattaa johtua siitä, että nykyisin kaikki mun kaverit on oikeasti sellaisia jotka ansaitsee mun kaveruuden ja näin ollen niiden onnesta voi oikeasti tuntea itsekin onnea.

6. Kadehditko toisia?
- Kyllä sitä aina silloin tällöin tulee kateuden tuntemuksia, mutta pääsen niistä suht nopeasti yli.

7. Osaatko lopettaa ajoissa?
- Riippuu kaiketi ihan asiasta, en ehkä aina.

8. Osaatko kieltäytyä?
- Nykyisin paremmin kuin ennen.

9. Innostutko helposti?
- Riippuu aiheesta, mutta noin enimmäkseen olen kyllä "hitaasti lämpiävää" sorttia oli kyse melkein mistä tahansa, epäilen aina ensiksi. Tosin sitten kun innostun niin innostun kunnolla.

10. Jos suutut, kumpaa teet helpommin: lyöt vai huudat?
- Huudan ja mahdollisesti poistun ovia paiskien paikalta. Lyöminen tulee mieleen jos mut kylliksi suututtaa, mutta en halua vajota niin alas.

11. Oletko koskaan potkaissut/lyönyt reikää seinään tai oveen?
- En ole

12. Onko sinulla salaisuus, jota ei tiedä kukaan muu kuin sinä itse?
- Eiköhän melkein kaikilla ole...?

13. Jos on, uskoisitko sen järkyttävän muita ihmisiä?
- Jo vain

14. Oletko käyttänyt jotain ihmistä hyväksesi?
- Hmm, en ainakaan tunnusta moista.

15. Oletko luntannut kokeessa? Miten?
- Olen monestikin nuorempana, ala- ja vielä yläasteellakin... ^^;

16. Voisitko tappaa ihmistä?
- Itsepuolustukseksi voisin hyvinkin. Ja ajatuksissani joskus.

17. Jos ystäväsi olisi halvaantunut päästä alaspäin ja tahtoisi tappaa itsensä (koska hänen elämänsä, kuin myös loppuelämä olisi pelkkää tuskaa), voisitko auttaa häntä itsemurhan toteuttamisessa?
- Todennäköisesti voisin, mutta en sitten tiedä, että kuinka normaalisti pystysin elämään itseni kanssa sen jälkeen...

18. Tulisit nyt raskaaksi. Mitä tekisit?
- En pitäisi. Kuulostaa ehkä itsekkäältä ja kamalalta, mutta mulla ei olisi mitään edellytyksiä kasvattaa täysipäistä lasta, kuten ei myöskään halua siirtää geenejäni koskaan eteenpäin, plus synnytystä pelkään lähes kuollakseni.

19. Luokkakaveristasi tulisi parin vuoden kuluttua suuri julkkis.Tekeytyisitkö jälleen hänen seuraansa vain hänen menestymisensä vuoksi?
- Ei tulisi mieleenkään, jos ei oltaisi väleissä muutenkaan niin miksi helvetissä haluaisin ryhtyä tekemisiin vastaisuudessakaan?

20. Osaisitko enää nauttia elämästä, jos koko perheesi kuolisi vakavassa tulipalossa?
- En

21. Kuka on elämäsi tärkein ihminen?
- Vanhemmat ja sisko, mutta kaverit tulee heti toisena.

22. Oletko koskaan herännyt aamulla, mennyt peilin eteen ja todennut: "Olen kaunis"?
- Hahahaha, joo. Ihan aamurutiini meikälle. 8---D

23. Voisitko kuvitella yllämainittua tekoa aamurutiineihisi?
- No eiköhän toi mun äskönen vastaus jo kertonut että en

24. Voisitko kulkea vuorokauden ajan paperipussi päässä julkisilla paikoilla, jos sinulle maksettaisiin 100€?
- Kyllä tarttisin isomman summan, sori

25. ...entä mustassa kaavussa?
- Sama vastaus kuin äsköiseen

26. Miksi useimmat heittävät suolakurkut juustohampurilaisen välistä pois?
- En tajua, meikäläinen syö ainakin kaiken

27. Onko rasvattomalla- ja kevytmaidolla makueroa?
- On, rasvaton maito maistuu vedeltä

28. Uskotko kuolemanjälkeiseen elämään?
- Enpä usko en

29. Aikuistuvatko nuoret tytöt nykyään liian aikaisin?
- Ulkoisesti kyllä, ei 12-vuotiaiden tyttöjen kuulu kulkea napapaidoissa ja minihameissa ja iskeä poikia, siinä iässä mä leikin vielä Barbeilla ja keräilin Pokemon-kortteja. :'D Tosin henkisesti se aikuisuus nykyään saattaa lykkääntyä tosi pitkälle aikuisuuteen, jos siis aikuistutaan ollenkaan...

30. Oletko koskaan liikkunut pyjama päällä ulkona?
- En

31. Osaatko nauraa itsellesi?
- Osaan

32. Näet opettajasi bussissa. Menetkö juttelemaan hänelle?
- Pitäisikö muka? o_O

33.Kuuluuko vanhuksia kunnioittaa?
- Mä kunnioitan tasan tarkkaan vain ja ainoastaan sellaisia ihmisiä, jotka sen omalla käytöksellään ansaitsee. Jos joku mummu/pappa on röyhkeä ja käyttäytyy mua kohtaan ilkeästi ilman mitään syytä, mua ei kiinnosta vaikka se olisi 115-vuotias, en kunnioita tippaakaan.

34. Inhoatko ihmisiä, jotka luulevat liikoja itsestään?
- Sellaisille ihmisille ei ole tilaa mun kaveripiirissä ja välttelen myös kyseisenlaisia persoonallisuuksia viimeiseen asti. Päättele siitä.

35. Oletko huijannut korttipelissä?
- Miten osaisin huijata kun en osaa edes pelata mitään korttipelejä?

36. Oletko huono häviäjä?
- Olen melkosen huono, todellakin. Mun kanssa ei ole kiva pelata, ellen sitten voita. XD

37. Oletko koskaan keksinyt tekosyitä, ettei sinun ole tarvinnut osallistua raskaaseen liikuntatuntiin, kuten cooperiin tms?
- Uiminen ehkä ainoa johon keksinyt tekosyitä. Meinasin ensin sanoa pesäpallo mutta sitten muistinkin etten keksinyt tekosyitä, kunhan vain yksinkertaisesti kieltäydyin.

38. Oletko koskaan ollut niin onnellinen, että olet kirjaimellisesti huutanut sen koko maailmalle?
- En

39. Entä niin vihainen, että olet repinyt taulutkin alas seiniltä?
- En, mutta mieli olisi tehnyt

40. Oletko mielestäsi positiivinen ihminen?
- En, olen pessimisti pahimmasta päästä. Pessimisti ei pety.

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 30Perjantai 20.04.2012 17:08

Day 30 — Whatever tickles your fancy

Ah, viimeinkin, viimeistä viedään. :D

Lopetankin tämän memen parilla "tiivistyksellä" Sherlockin ekasta jaksosta, ehkä toiveenani saada lisää ihmisiä houkuteltua kyseisen sarjan pariin. Koska vaikka tv-sarja olisi kuinka hyvä, se on aina parempi mitä enemmän on ihmisiä joiden kanssa siitä keskustella.

Eli, pidemmittä puheitta, olkaa hyvät, "A STUDY IN PINK, A HUMOROUS SUMMARY":


SUDDENLY GUNS
Viewers: fuck where did that come from -
John: nightmares oh god
John:
John:
John: I fucking hate my life.
Therapist: Have you been writing in your therupatic diary like I told you to?
John: MY EYES AREN'T GLISTENING WITH THE GHOST OF MY PAST
Mike: hey gurl hey
John: shitit'sthatguydon'tmakeeyecontact
Mike: HEY GURL HEY
John: Ohhh hi didn't see you there -
Mike: LOL GURL SO HOW U BIN, HOW'S LIFE?
John: I'm thirty-five, single, unemployed, skint, and I've got anxiety problems of some description and a limp.
Mike: GURL THAT'S SO RAVEN
John: what
Mike: what
John:
Mike: let me hook you up, man

~MEANWHILE~
Sherlock: I love the smell of dead bodies in the morning
Molly: I love your face
Sherlock: Yes, thank you, I would like you to serve me some coffee, how thoughtful
Molly:
Molly: ok.

~UPSTAIRS~
John: What are these new fang-dangly things they didn't have them in my day
Mike: that's a computer, John
Sherlock: Mike give me your phone
Mike: Do you know how at wildlife parks and stuff they don't let you feed the animals partly so that the animals don't get reliant on being fed by humans and then stop foraging for their own food?
Sherlock:
John: use mine.
Mike: This is John Watson. havethesexwithhim.
John and Sherlock: what
Mike: what
Sherlock: -text it- Afghanistan or Iraq?
John: the fuck -
Sherlock: smoothly interrupting you to casually accept fangirl-made coffee
Sherlock: hey molly
Sherlock: thank you for offering to make me this delicious coffee
Sherlock: -sips- mnn, tangy
Sherlock: you look ugly without makeup
Molly:
Sherlock: bye
Molly: ok.
Sherlock: We should be flatmates
John: what
Sherlock: I'll meet you at the flat ok
John: what
Sherlock: Goodbye Mr Army Doctor from afghanistan
Sherlock: say hi to your alcoholic brother for me
Sherlock: nice psychosomatic limp you got there
John: WHAT
Sherlock: Sherlock Holmes, 221b Baker St, exit stage left
Mike: ain't he so raven

~LATER~
Sherlock: Check out the flat ain't it pretty don't you like it John, you must like it, I can clean up, look I'm cleaning up say you'll live with me say it
Mrs Hudson: You guys are such a cute couple
John: what, no
Lestrade: There's been a murder
Sherlock: HOORAY
Sherlock: come and see dead bodies with me, John
John: I DON'T KNOW WHAT IS HAPPENING BUT I THINK I LIKE IT

~CRIME SCENE~
Sally: freak
Sherlock: lol you're blowing one of the forensic team
Anderson: fuk u shercock u dick
Sherlock: i know you are i said you are but what am i
Body: pink
Sherlock: John what's your professional doctor's opinion.
John: ... yup she's dead.
Sherlock: DEDUCTING
John:
John: amazing brilliant fantastic
Sherlock: omg relyy
John: boy u mighty fine
Lestrade: I'm standing in the room still
Sherlock: lol you're all idiots I am the only one who sees the truth
Lestrade and John: what
Sherlock: laterz

~AND THEN~
Phones: ringing
security cameras: spinning
John: the fuck is this
Mycroft: hey gurl
John: the fuck are you
Mycroft: I am suggestively frightening and I'm sherlock's arch enemy, my name begins with M, can you guess who I am
John: modesty?
Mycroft: gurl I like you
Sherlock: URGENT URGENT COME HOME AT ONCE THERE IS AN URGENCY

~221B~
Sherlock: Pass me my phone.
John: you
John: you texted me to
Sherlock: and send a text please k thanks
John: Fuck you sideways, man
Sherlock: love you too
John: what
Sherlock:
Sherlock: come to dinner?

~ANGELO'S~
Angelo: you're such a cute gay couple
John: what, no
Angelo: So very cute and gay
John: no, sherlock, say something, tell him we're not gay
Angelo: I'll get some candles to set the mood to SEXY TIMES
John: NO DON'T GET CANDLES
Angelo: YOU'RE GAY
John: Why do I have an ominous feeling that this is going to happen again? Like reverse deja vu?
Sherlock: Keep an eye out for murderers 'kay
John: So er ... got a girlfriend? Or a ... boyfriend?
Sherlock:
Sherlock: uh ... John ... look, it's very flattering and all but I'm taken
John: no -
Sherlock: My work is a jealous lover
John: no - what? I don't even want to consider how a relationship with investigating dead bodies works - no, I wasn't - no - I'M NOT GAY!
Sherlock: right.
John: right.
Sherlock: okay then.
John: yes.
Sherlock: SUSPECT AT TWO O'CLOCK

~ROOFTOP CAR CHASE~

John: shit that was funny
Sherlock: I know right
Lestrade: DRUGS BUST PARTY AT 221B
Sherlock: THE FUCK IS GOING ON
John: wait drugs lol what
Sherlock: ~gaze~
John: ~gaze~
Lestrade: THERE ARE PEOPLE STANDING IN THIS ROOM
Sherlock: DEDUCTING
Mrs Hudson: TAXI
Lestrade: MOBILE
Everyone: NOISE
Sherlock: SHUT THE FUCK UP YOU DICKS
Cabbie: come away with me, in the night
Sherlock: ok

~DRIVING~

Cabbie: CLEVER SHIT
Sherlock: BORING
Cabbie: pick a pill any pill
Sherlock: CLEVERER SHIT
Cabbie: pick a pill anyway
Sherlock: sounds like fun
Cabbie: SUCKER -
John: I SAVE YOU
Cabbie: /dead
Sherlock: that's so raven

~LATER~
Lestrade: tell me the things
Sherlock: look at my fucking ugly blanket
Lestrade: oh jesus
Sherlock: hai john
John: hai Sherlock
Sherlock: you saved me
John: for a minute there I thought my princess was in another castle
Sherlock: what
John: what
Mycroft: hey gurl
Sherlock: fuck off bro
John: why didn't you tell me he was your brother?
Sherlock: because he smells
Mycroft: you're so mean
Sherlock: lol John let's go get Chinese
John: ok

~BITCHIN SLOW WALK~

YEEEEAAAAHHHHHH


Sekä vaihtoehtoinen, lyhempi summary kuvamuodossa:

tumblr_m2qlezHgWt1rovepio1_500.gif
« Uudemmat -