IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
25.4.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 776 (1.7.2008 alkaen)
Koko
166 jäsentä
Tyttöjä: 114 (69 %)
Poikia: 52 (31 %)
Keski-ikä
35,7 vuotta
Otos: 106 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,4 vuotta
Ylläpitäjä
spagu

Jäsenet (166)

-maluca-MiLoMBelisamaKitty]SuperXika-Micro-oxattikalckLuttePuppisiituntiitu-dorianJanetyTAbulaTUuri[FIN]FintrollMeebi
« Uudemmat -

Misha trollasi miun unet taaaaas viimeyönä. Siinä ei sinänsä mitään, näen tosi usein unia Mishasta ja se on yleensä sangen hauskaa, sillä on jotkut oudot aurinkolasit tms. päällä ja se heittää jotain tosi kummallista läppää. TÄLLÄ KERTAA se raahasi Jensenin ja hetkeksi myös Jaredin mukaansa

ja ensiksi jouduin katsomaan kun ne näyttelivät jotain SPN-threesome-ficciä vähän aikaan (joka oli niin kaunista että meinasin kuolla nauruun ja häpeään) ja ja ja sit Misha päätti parittaa miut itselleen JA JENSENILLE

eikä siinä mitään mutkun olin ihan startstruck ja olin vaan ihan "asdgalskgfakjfshla *//////3/////* YOU CAN'T BE SERIOUS" koko ajan ja Misha nauroi miulle 8---||||

OON IHAN VARMA ETTÄ SE TEKEE TUOTA TAHALLAAN

etenkin kun olin tumblrin mukaan kolmas ihminen joka näki vastaavaa unta viime yönä

this is creepy

still, it was awesome

/cool story bro

Ahahahaaa näin unta jossa miulla oli jotkut random bileet, joihin -Revy oli jollain ihme keinolla saanut raahattua Misha Collinsin ja Jensen Acklesin. Misha oli sellainen happy-drunk siinä, ja ööö se lupasi hakea miulle drinkin tai jotain (drinkit maksettiin pelimerkeillä tms :DD) ja sit se matkalla pysähtyi suutelemaan miuta :DDDD Omg omg. Sit se vaan repeili samalla. Ja sen sänki kutitti miuta. Ja tää on vähän noloa, mut kihertelen nyt tässä vähäsen. |DDD Ens kerralla sit Jensenin vuoro ok?

WespaUnipohdintaa 22.5.2010Luonut: WespaKeskiviikko 07.07.2010 07:44

SilverSwirljuttuja vainLuonut: SilverSwirlPerjantai 11.06.2010 23:30

Tämmöstä sepustusta taas tulossa. Niin, tuumin tässä ko tykkään kuitenki eniten mieslaulajaisista bändeistä. Hyyyvin iso osa lemppariorkestereista on niitä. Mutta sitte on poikkeuksia, joitaki akkalaulajia joista ei vain voi olla tykkäämättä huaaah. Esim. Liv Kristine, sehän on semmonen että sillä on sooloprojektinsa, sitte se on Leave's Eyesissa laulajana, plus vielä Theatre of Tragedyssa, mutta siinä on myös se ukkeli. Tykkään oikein oikein kovasti. Sitte on The Gathering ja Incubus Succubus joitten akoista piän suuresti. Ainaki ne. Ja nyt on iskeny Stream of Passion piiitkän tauon jälkeen. En oo ainakaan pariin vuoteen kuunnellu laisinkaan. Tääki on hieno akka. Mulla potuttaa se että miun lauluääni on akan ja kaiken lisäksi ihan kamalan kuulonen. On ihan mukavaa olla eukko mutta enkö mie vois laulaa niinko ukot? Ja hyvin. Huoh.

Terhenillä on nyt uuen naaman lisäksi uus peruukki ja se on HIAAANO, oon niin ylpeä ja mielissäni miun tyttärestä nyt! Tummanvihreä mohair, vihdoin just se mitä oon alusta asti sille kaavaillu. Uus meikkiki sopii siihen justhinsa. Lisäksi Oulun torilta löyty piippa miun lapsosille, varmaan enempi SD-kokonen, mutta jooh, niin joutu minunki pienoiset paheiden tielle ;_; Joku niistä tulee kai sitte olemaan pilviveikko, oi voi.

Oulusta löyty hienoja juttuja, jepajep. Palapeliä ja paitoja. Ja Belus! \o/ Mie tykkään minun kämpästä, tänne on aina ikävä ko on poissa vaikka siellä poissa ois kuinka mukavaa. Minun koti, minun omat kaikki ja minun oma rauha. Kukaan ei sano mulle mitään ellen mie taho eikä kukaan muu ko mie haise täällä eikä kukaan tule tuosta ovesta ellen mie päästä sisään. Kukaan muu ei syö minun karkkeja eikä kukaan muu ole läsnäolevana mustana pilvenä täällä. Mukavaa on yksin pönöttää. Yksin nukkua päivällä ja valvoa yöllä. Yksin istuskella koneella tai rakennella palapeliä ja sikailla sielunsa kyllyydestä, kuunnella musiikkia ja leikkiä nukeilla. Minun ikkunaan ei mikään naapuri näe millään ilveellä, kolmas kerros ja isoja kuusia eessä, kukaan mistään ei näe tähän. Alasti voi tallustella suihkun jälkeen jos mieli tekee.

Mie näin tänään päikkäreillä unta että iskä kuoli! Sinne oli tullu joku murtovaras ja se oli tehny jotain kamaluuksia ja lopulta iskä oli kuollu ihan sydänkohtaukseen. Jotenki tosi kummallisesti se meni. Noh sitte sain tietää ja itkin hulluna ja soitin äitille että iskä on kuollu ja yhyy ei ollu laisinkaan mukava uni :<

Näen aina silloin tällöin unta että iskä kuolee. Äitistä en oo kai ikinä nähny semmosta. Outoa. Mutta toissayönä näin unta että olin vampyyri, se oli hieno. Oli joku iso halli jossa keskellä oli lava ja siinä oli vampyyreja ja niillä oli joku esitys ja yleisössä oli vain ihmisiä. Mie olin nuori vampyyri ja minut oli meikattu ihmisen näköseksi ja mie kuljin vain siellä yleisön joukossa. Yleisö luuli että ne oli jotain silmänkääntötemppuja mitä ne vampyyrit siellä lavalla teki, vaikka ne osas oikeasti hypätä monta metriä ylöspäin ja jotku osas lentääki ja kaikkea semmosta. Kuuntelin ihmisten puheita ja lisäilin meikkiä ettei ne hoksaa minua. Sitte joku nuori pojanjulli tarttu minua perseestä ja mie suutuin. Otin sitä kauluksesta kiinni ja nostin sen yhellä käellä ilmaan, vein sen sinne lavalle ja laskin alttarille makaamaan. Se oli pyörtyny sillä aikaa ja se makas vain siinä suu auki. Otin jostain ison karvasen myrkkyhämähäkin ja pistin sen sille suuhun. Se hämähäkki vain nätisti käperty sinne suuhun piiloon, pari karvasta jalkaa pisti ulos. Sitte se poika havahtu, silmät rävähti auki, ja se tajus että sillä on jotain karvasta suussa, jolloin se panikoi ja ehkä nielas tai jotain kuitenki liikku. Siitä se hämähäkki säikähti ja puri sitä sieltä suusta tai kurkusta tai jotain. Ja pentu tietysti kuoli. Se oli jotenki tosi siistiä. Hieno uni. Näin samana yönä myös unta että mulla oli ihan hemmetin pitkä tukka ja se oli mulla suussa ja kurkussa enkä saanu sitä kaikkea ulos, se oli niin pitkä ja mie vain revin ja revin. Meinasinkohan tukehtua unissani tai oliko mulla jano tai jotain ko näin tommosia kurkku-unia. Hassua. Miun unet on yleensä hienoja.

Katj\.Luonut: Katj\Maanantai 14.12.2009 01:02

Näin viime yönä unta, et mul oli oma vauva, se oli tosi sulonen ja kaikkee ihanaa, oisin NIIIiiin halunnu, et se ois ollu totta, mutta huonoa oli, että unessa ei tullu esille kuka lapsen isä oli :(

Ja siel koiranäyttelyssäki oli paaaljon sulosia vauvoja, että... :P

WespaUni joka kävi toteenLuonut: WespaTiistai 07.07.2009 21:23

Heräsin yöllä ääneen "Vesa". Kysyin ihmeissäni, että mitä ja sain viestin "nyt on tärkeää kirjoittaa unet ylös". No en miettinyt asiaa sen kummemmin, jatkoin unia ja kirjoitinkin herätessäni unen ylös.

Näin unta, että olin Intiassa matkalla. Menin johonkin hotelliin, jossa suutelin itseäni vanhempaa naista, jonka suutelusta en paljoa tykännyt, vaikka se olikin ihan ok. Olin sitten lähdössä pois ja tämä nainen soitti lisäaikaa, koska halusi olla kauemmin kanssani. (tämän siis kirjoitin ylös ja jatkoin unia)

Heräsin ja minulle soittaa yksi thaimaalainen nainen, joka on itsestäni hieman vanhempi ja pyytää tapaamista (lisäaikaa). Tätä samaa naista aikoinaan suutelin, mutta mielestäni hän oli kohtuullisen huono suutelija (vähän kuin unessakin).

Unen ja tosielämän korrelaatio:
Intia - Keskinkertainen/huono suutelu - Minua vanhempi nainen - Lisäaikaa
Thaimaalainen (lähellä Intiaa) - Keskinkertainen/huono suutelu - Minua vanhempi nainen - Soitti lisäaikaa (tapaaminen)

Jännä, että heti aamulla osui kohdalleen uni jonka näin yöllä. Jännä oli myös tuo kehotus, joka tuli selvänä äänenä. :)
että miks sillä tytöllä oli silmälasit, kun ei sillä oikeesti oo.
Ja miks se halus kävellä käsillään lammessa jollain vuorilla.

dankekaucaSelkouniLuonut: dankekaucaMaanantai 05.01.2009 20:04

Mä tulin galleriaan tehdäkseni jotain, mut en enää vaan muista mitä.

~*~

Anyway, mä näin selkounta :D !

Heräsin aamulla kello kaheksan ja nukahdin vähän ennen kymmentä uudestaan.

"Olin jossain Hesessä töissä ja aloin halvaantuu ja se näky silleen, et mun suu vasemmalta puolelta nous silleen virneelle. Ja sit olin menossa pöytää näin kysyy vaan et mitä ne ottaa ja sit ne sano et joo me saatiin jo tilaus. Sit tajusin et ne oli ollu siellä jo kauan sitten mut olin varmaan halvaannukseltani unohtanu. Ja siellä olikin toinenkin työntekijä ja se tuli kassan takaa pois vaik luulin et sielt ei saa tulla. Sit tajusin et mulla ei oo työpaitaa päällä. Sit Netta oli siellä ja sanoin et sen pitää auttaa kun mä halvaannun mut se meni vaan hysteeriseks ja itki ja oli ihan paniikissa. Sit en muista, mut jossain vaiheessa niinku ryömin sinne Heseen ulkoo ja olin jo melkeen ovella, kun sieltä tuli joku tummatukkanen tyttö ja osuin kädellä sen jalkaan. Ja sit vaan päätin et nyt kiljun ja tajusin et oon unessa. Sit silmissä sumeni ja tunsin et nousen leijuun. Ja aattelin et joo nyt pitää keskittyy siihen että nään taas, mut päätinkin et joo ehkä eka nousen leijuun. Ja sit näin niinku silmissäni piirrettyjä, jotain Futuramaa varmaan :D. Ja sit tiesin et makaan mun sängyllä ja tein todellisuustestin ja pystyin hengittään nenän kautta vaikka suljin sen sormilla. Kaikki tuntu niin aidolta, vaatteet ja se hengitys. En kuitenkaan nähny vielä mitään. Aattelin et joo, nyt pitää pitää vaan silmät kiinni ja koittaa nädä silmissäni se huone. Ja mä niinkun puhuin ääneen siinä kun mä kerroin mitä mä nään. Ja sit aattelin et joo taidankin tunnustella. Ja tunnustelin mun yöpöytää ja tunsin siinä laatikon. Sit mun käsi putos vähäsen ja aattelin että mitä jos joku tarttuis mun käteen."

Sit kylmät väreet meni kättä pitkin ja tajusin et oon hereillä. Avasin silmät, tein todellisuustestin ja hereillä olin. Mut tällä kertaa se oli aidompaa kun koskaan ! Kuulin mun äänen ihan kun oisin oikeesti puhunu ja tunnustelin mun vaatteita ja ne oli niin aidot ! Ärsyttää kun piti mennä tahallaan pelästyttään itteni hereillä siinä lopussa :s. Joo ja toi kaikki mitä on heittomerkkien sisällä niin on unta, laitoin vaan heittomerkkeihin et tajuu missä menee unen ja todellisuuden raja : D.
Juu. Mistäkähän helev*tistä ihimisen unet tulee??

Viimeyönä näin unta että olimme ystäväni Kasper Turpeenojan kanssa krokotiilejä. Asuimme jossain päin Amazonia ja söimme rottia ja sorsia ruuaksemme. Siihen viidakon osaan jossa elimme, iski nälänhätä kun jättimäinen lauma muurahaisia alkoi metsästään ja tappoi kaiken elävän. Miltei minut ja krokotiili-Kassutkin söivät suihinsa, mutta onneksi krokotiileillä on vahva selkänahka ja pääsimme pulahtamaan veteen, juuri ennen muurahaisten kitaan joutumista. Ne muurahaiset osasivat muuten puhua, eivätkä olleet kovin diplomaattisia.

Ei loppunut krokotiilin hätä siihen, sillä joen yli uituamme (en tosin ole varma uimmeko vai ryömimmekö pohja paskaa pitkin) vastassamme olivat nuo veren ja kullanhimoiset valloittajat, Konkistadorit. Osasimme puhua muurahaisille, mutta emme ihmisille ...wtf? Noh, konkistadorit ilmeisesti puhuu epsanjaa. Kassu-Kroko keksi että näytetään niille hampaita. Aluksi se näytti toimivan ja näyttiväthän nuo pelottomat soturitkin pelästyvän, mutta virhe taisi olla. Rupesivat ampumaan meitä musketeilla ja mörssäreillä tai millä lie tuliluikuilla ja tussareilla. Ei auttanut taas kuin jokeen mennä.

Sitten tullaan taas siihen vaiheeseen jossa unet sekoittuvat ja niiden muistaminen on mahdotonta..
Täytyy lauantaina tehdä psykoanalyysi omasta mielenterveydestä. Öitä.

edit. eihän tää etes hullua ollu ku yhteisöstä vähän kahtelin ;)
Näin aika brutaalia unta, jossa hyppelehdin hautaismailla palauttamassa sieluja takaisin valoon ja samalla juoksin karkuun jotain pahaa. Lopulta menin johonkin jättiläisten linnakkeeseen, joita vastaan taistelin ja minut lopulta paiskattiin isoon vankitelttaan. Teltassa oli satoja muita ihmisiä (jostain syystä suurin osa oli naisia). Telttaa vartioivat sarjakuvamaiset hiiret (seisoivat pystyssä ja olivat normaalia isompia). Lopulta otin taskutani stiletin ja viilsin teltan yläosan auki samalla vapauttaen ihmiset ja juoksin tapaamaan jättiläistä, joka oli syömässä jotain lihapalaa. Puukotin sitä brutaalisti niskaan samalla viiltäen koko kurkun auki, mutta se eli vielä. Stiletilläni viilsin sen ranteita ja puukotin sitä mahaan. Seuraavaksi juoksin pääovea kohti, jossa oli toinen jättiläinen ja heitin sitä toisella juuri puukottamallani jättiläisellä. Iskin ja viiltelin sitäkin useita kertoja, joka teki hieman pahaa unessanikin. Lopulta vielä heitin jättiläiset samaan kasaan ja juoksin ulos samalla nähden, kun ihmiset juoksivat vapaana karkuun.


Mikä on unen symboolinen merkitys / sen tulkinta?
Voit lukea koko blogaukseni alla olevasta linkistä, jossa kerron tähän kysymykseen vastauksen.

http://paranormaali.ning.com/profiles/blogs/aika-tuhota-jaettilaeiset
« Uudemmat -