IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
22.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 3 236 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
80 jäsentä
Tyttöjä: 75 (94 %)
Poikia: 5 (6 %)
Keski-ikä
36,2 vuotta
Otos: 56 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,3 vuotta

Jäsenet (80)

PuluzEeka_ZgonViljarChuCkyKatriikkoSonttutonttujentzu87diabolicat[Katha]DoffeXXruinerDream74Paean7gettizmirkfishrypäle-
« Uudemmat - Vanhemmat »

matildamanda-Luonut: matildamandaPerjantai 14.10.2011 18:53

voi rakas mul on nii ikävä <333333333

monae[Ei aihetta]Luonut: monaeKeskiviikko 01.12.2010 23:34

Juuu menin laittaa poneil ruokaa, sit ku avaan sen kaura astian ni siel on hiiiiiiri :ooo noo ei see sit nii pelottava ollukkaa ku se oli jäätyny siihe :D voi hiiiiri parkaa

JOSPEEEnaurattaaLuonut: JOSPEEEPerjantai 12.03.2010 00:52

saaarela sanoo:
no öö
hiiri on pikkunen ja pitkä häntä, hamsteri on semmonen keskipitkä ja melkeen hännätön, marsu on isompi versio hamsterista, gerbiili on vähän niinkö hiiri mut semmonen nodredamen kellonsoittaja eli kyttyräselkä ja rotta on hiiri isommassa koossa

Firestarter13Elossa maanantainaLuonut: Firestarter13Tiistai 08.12.2009 08:36

Tuli sitten kauppakeskus Elossa käytyä eilen maanantaina.
Vähän kierreltiin siellä kauppoja kiireettä ja lopuks vielä mentiin ensin kahville ja donitsille Arnold´s Donuts:iin sekä Citymarketista vielä noudettiin pari jutskaa. Ihan hauskaa siis oli.:)
Joululahjoja hiukan multa kyseltiin, mut en nyt kuitenkaan nähnyt mitään kiinnostavaa. Lemmikkieläinkaupassa myös vierailtiin ja monen moiset hassun hauskat otukset vangitsivat mielenkiintomme.:) Viljakäärme näytti kuulemma väritykseltään kivalta ja myös kakadut miellyttivät, itse taas tykkäsin ketteristä ja eloisista hiiristä sekä pienestä valkoisesta kanista.:)
Jätettiin nyt kuitenkin vielä lemmikin hankkiminen sinne harkinta-asteelle.;)
Kirjakaupassa oli myös sangen mukava käydä.
Sivistyneenä, oppineena ja itsekin novelleja ja runoja kirjoittaneena miehenä tiedän paljon kirjallisuudesta ja siellä käynti ja juttelu aiheesta olikin siksi hyvin antoisaa.:)

Jadeadore:(Luonut: JadeadorePerjantai 12.06.2009 02:35

Stan löytyi tänään kuolleena terraariostaan. Pikku raukka makasi liikkumatta silmät kiinni, ja kun nostin käteen niin oli jo aivan jäykkä. Raasu oli vasta viiden viikon ikäinen, eikä aavistustakaan mihin kuoli. Nyt Olkku, toinen hiireni etsii onnettomana Stania. Paha olla ja itkettää.

_Lizzard_MökinvaltaajatLuonut: _Lizzard_Perjantai 23.01.2009 02:11

Ne alotti eilen illalla ja tänään aamulla jatkoivat: keittiön lattialla kipitti vastaan pieni hännällinen otus joka ei tosiaankaan kuulunut tämän lauman normiin asujistoon. WooT??!
Ja mikä ihme?
Noh, otus boxiin ruoan ja herkkujen kera ja aamuinen sille kaveriksi.

Kysessää lienee kai vaivaishiiriä, niin pieniä kaverit on. Mutta miten ihmeessä ne on päässy sisään ja vielä kaksin kappalein?? Ei kummiskaan mikään vanha talo tämä.

Nyt sitten kuljen simmut maata kohti suunnattuna koko ajan että mistä vilistää lisää mökinvaltaajia.
Koira on ihan ihmeissään .. X)
Näin aika brutaalia unta, jossa hyppelehdin hautaismailla palauttamassa sieluja takaisin valoon ja samalla juoksin karkuun jotain pahaa. Lopulta menin johonkin jättiläisten linnakkeeseen, joita vastaan taistelin ja minut lopulta paiskattiin isoon vankitelttaan. Teltassa oli satoja muita ihmisiä (jostain syystä suurin osa oli naisia). Telttaa vartioivat sarjakuvamaiset hiiret (seisoivat pystyssä ja olivat normaalia isompia). Lopulta otin taskutani stiletin ja viilsin teltan yläosan auki samalla vapauttaen ihmiset ja juoksin tapaamaan jättiläistä, joka oli syömässä jotain lihapalaa. Puukotin sitä brutaalisti niskaan samalla viiltäen koko kurkun auki, mutta se eli vielä. Stiletilläni viilsin sen ranteita ja puukotin sitä mahaan. Seuraavaksi juoksin pääovea kohti, jossa oli toinen jättiläinen ja heitin sitä toisella juuri puukottamallani jättiläisellä. Iskin ja viiltelin sitäkin useita kertoja, joka teki hieman pahaa unessanikin. Lopulta vielä heitin jättiläiset samaan kasaan ja juoksin ulos samalla nähden, kun ihmiset juoksivat vapaana karkuun.


Mikä on unen symboolinen merkitys / sen tulkinta?
Voit lukea koko blogaukseni alla olevasta linkistä, jossa kerron tähän kysymykseen vastauksen.

http://paranormaali.ning.com/profiles/blogs/aika-tuhota-jaettilaeiset

mari_johannaTÄNÄÄNLuonut: mari_johannaLauantai 16.08.2008 15:29

Risto tulee kotiiin <3

Äni:/Luonut: ÄniKeskiviikko 16.07.2008 04:40

Otettiin siis hiiriä tossa muutama kuukaus sitten kaks, lehmäkuvioiset iitu ja aada. oon nyt down, ne tuli hyvin juttuun ja oli kun rottia, niin sosiaalisia aada varsinkin, just toissa päivänä (ja aina) kiipeili kädeltä olkapäälle ja nuuhki nenää ja huulia ja kaipas hirveesti huomioo, iitu kans. ne oli aina ihan innoissaan kun meni niiden luo ja halus "syliin"... mut nyt tapahtu jotain, vaikka tiesin kyllä että hiiret voi ottaa pahastikkin yhteen, en vaan osannu odottaa kun ne oli ihanku paita ja perse. en tiedä mitä helvettiä siellä häkissä on tapahtunu, mut aadan pää oli syöty ja sen repaleisesta poskinahasta oli sen paljas irtonainen etujalan luu läpi ;( siltä oli etujalat revitty irti ja pää ihan muussina, yks korva oli jäljel... ihmettelen et miks just pää ja miten helvetissä se jalan luu on poskessa..?

mun rakas aada, olihan se vaan hiiri mutta ihana silti :')
toivottavasti pien ei hirveesti kärsiny vaikka eihän totuutta voi paeta :'/
« Uudemmat - Vanhemmat »