IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
29.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 702 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 6 (75 %)
Poikia: 2 (25 %)
Keski-ikä
21,6 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,9 vuotta

Jäsenet (8)

_Saya_aylienFurikunJumpinFREAKYamatomikurunsakuuuiYooru
« Uudemmat - Vanhemmat »

Mysse27.12: DANSYU BUCHI KIRE NIGHTLuonut: MysseTorstai 01.01.2009 07:46

27.12 päivän aamu alkoi mielenkiintoisesti koska tapasin sinä aamuna suomalaisen naisen hotellin aulassa. Käytin siinä muina miehinä läppäriäni ja takanani istui hän ja eräs australialainen mies. He juttelivat siinä niitänäitä ja tietyssä vaiheessa keskustelua heillä tuli puheeksi lähtömaa. Mies sanoi olevansa australiasta ja kun kuulin naisen suusta sanat "I'm from Finland" käännyin ja heitin että "anteeks, mut ooks sä siis Suomesta?" Tutustelimme sitten siinä ja vaihdoimme kuulumisia puolen ja toisin. Nainen kertoi olevansa Hyvinkäältä kotoisin oleva pändien valokuvaaja ja hän oli tullut kahden miespuolisen ystävänsä kanssa extemporena Japaniin koska olivat saaneet ostettua erittäin edullisesti lennot tänne (kaveri töissä Finnairilla). Hetken juttelun jälkeen olikin sitten aika lähteä koska TT ja JUOLA heräsivät ja tulivat myös aulaan. Päivän suunnitelmissa oli siis suunnistaa kohti THE LOCAL ART-pändin järjestämälle "DANSYU BUCHI KIRE NIGHT" keikkailtamalle: http://www.thelocalart.com/dansyu/index.html
Kävimme ensiksi KFC:ssä porukalla syömässä jonka jälkeen minä jatkoin kohti Shibuyaa, TT ja JUOLA lähtivät pyörimään päiväksi johonkin. Tällä kertaa tiesin suurinpiirtein live housen sijainnin ja sinne löytäminen ei ollut ongelma eikä mikään. Pääsin perille ja jäin odottelemaan ensimmäisen pändin alkamista.
Pändit jotka sinä iltana näin olivat LAST ALLIANCE (tuttu Ouran high school host clubi animesarjan ED:stä), C-999, MARSAS SOUND MACHINE, TRIBAL CHAIR (tuttu One Outs animesarjan ED:stä), PAN (tuttu DrumMania V2 pelistä) ja THE LOCAL ART (myös tuttu DrumMania V2 pelistä). Pändeistä itsestä senverran että kaikki näkemäni pändit olivat vähintään kuunneltavia mutta joukosta erottui eniten MARSAS SOUND MACHINE, PAN JA THE LOCAL ART.
MARSAS SOUND MACHINEstä en ollut ennen kuullut mitään ja menin ihan mielenkiinnosta katsomaan pändin keikkaa. Kun keikka alkoi, soittavat tulivat aluksi lavalle kaasunaamarit päässä ja mustat SlipKnoT tyyppiset haalarit päällä. Kun eka biisi alkoi soimaan, laulaja tempaisi samantien mikin kanssa keskelle yleisöön karjumaan biisin lyriikoita ja muutenkin keikka oli tunnelmaltaan aivan uskomaton vaikka musiikki itsessään oli aika tavanomaista hc-punk runttausta. Myös kitaristi tuli yhdessä vaiheessa keikkaa juoksemaan yleisöön ja hän kävi karjumassa jotain minun korvan juureeni johon tietty vastasin kohteliaasti karjumalla takaisin. Kun viiminen biisi alkoi, koko pändi rumpalia lukuunottamatta siirtyi yleisön keskelle vetämään ja he saivat yleisön huutamaan yhdessä viimeisen biisin kertosäettä (CALL MY NAME!). Kun keikka loppui, vokalisti nousi rumpalin bassorummun päälle ja heittäytyi tyylikkäästi rumpalin päälle ja molemmat kaatuivat lavan taakse. Eli MARSAS SOUND MACHINEn musiikki ei ollut mitään järisyttävän ihmeellistä mutta itse keikka ja artistien "interaktiivisuus yleisöä kohtaan" oli jotain aivan mahtavaa.
PANin keikasta musiikin lisäksi toinen kova asia oli se, että yleisö oli tälläkertaa aivan täysillä mukana keikassa: porukka riehui ja moshpittasi kuin viimeistä päivää. Ennen PANin keikkaa tutustuin baarin puolella erääseen Japanilaiseen pariskuntaan joilla oli mukanaan pari brasiliaissyntyistä about minun kokoista miestä. He tarjosivat minulle myös yhden lonkeron ennen keikkaa ja tutustelimme siinä hieman senverran mitä kielimuurin takaa pystyimme (vain kaverin naisystävä osasi pari sanaa englantia, muut eivät yhtään). Kyseiset brasilialaiset kaverit olivat myös koko keikan ajan keskellä pittiä, ja pienet japanilaiset kaatuivat heidän pyörimisestään kuin keilat. Mutta silti kaikilla oli keikalla hauskaa ja PAN oli myös musiikillisesti tosi menevää, pitää muistaa ostaa kyseisen pändin tuotantoa täältä vielä jossain vaiheessa.
Mutta henkilökohtaisesti minulle illan potin räjäyttäjä oli THE LOCAL ART. Olen fanittanut kyseistä pändiä jo melkein parin vuoden ajan ja viimeinkin sen näkeminen oli satumaisen oloista. Pääsin ihan eteen eturiviin keikan ajaksi ja pystyin lähes koskemaan Satoshi Okadan (rumpali-vokalisti) settiä omalta paikaltani. Keikka oli täynnä hyviä biisejä, mm. ラストスパート, ツバサ ja tomorrow. Olin erittäin kiitollinen että näin kyseisen pändin livenä. <3
Keikkaillan jälkeen suunnistin väsyneenä kohti hotellia. Hotellilla näimme netan (suomalaisen naisen) kaksi suomalaista miespuolista ystäväänsä ja vaihdoimme siinä muutaman sanan heidän kanssaan ennen kuin suunnistin nukkumaan. Seuraavana päivänä oli tiedossa Comic Market 75:n ensimmäinen päivä ja alunperin suunnitelmissani oli käydä katsomassa TROPICAL GORILLAn livekeikka mutta suunnitelmat saivatkin yllättävän käänteen josta kerron lisää seuraavassa merkinnässäni.

EDIT: ainiinjoo, viimeisen pändin jälkeen yleisöstä otettiin kuva joka löytyy tästä:
http://www.thelocalart.com/dansyu/img/dansyu20.jpg
Mutta tottakai minä jäin juuri vasemmanpuoleisen mikkiständin taakse :(
« Uudemmat - Vanhemmat »