IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
1.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 020 (1.7.2008 alkaen)
Koko
22 jäsentä
Tyttöjä: 11 (50 %)
Poikia: 11 (50 %)
Keski-ikä
35,0 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,7 vuotta

Jäsenet (22)

a8x[kossu-]ProloguettindeepokDimi-KääpiökärppäKharasHarhatensaTsukikoJerinaangelite83pleaseDepa-Ventura_
« Uudemmat - Vanhemmat »


i don't want a
perfect relationship.
i just want someone
who i can act silly with,
someone who treats me
right and loves being with me.

m0nkeymanstay with meLuonut: m0nkeymanLauantai 04.02.2012 12:10

onhan meillä riitojaki ollu,
mut ne on aina sovittu.
Pitäisi ruveta kirjoittamaan ylös kaikkia mielenkiintoisia asiakastilanteita, koska niistä voisi koota jonkun mieliä päräyttelevän kirjan. Kuinkakohan monia hauskoja hetkiä minä muistankaan enää muutaman vuoden päästä, kun en juuri koskaan kirjoita niitä ylös?

Tässä yksi Nesteen reissuvihkoon kirjoittamistani teksteistä:

"Helloota!

Eilen punanaamainen kalju kanttisasiakas istui toverinsa kanssa meidän (henkilökunnan) tupakkapaikalla kaljottelemassa ja sätkä huulessa roikkuen. Harrin kanssa emme ensin meinanneet uskoa silmiämme. Pultsariherroilla oli tyhjistä pulloista päätellen jo kolmannet kaljat menossa. Häädettiin nuo oman elämänsä supersankarit pois ja päätettiin ettei enää myydä noille. Koskaan. Tänään arvon kaljuherra tuli taas shoppailemaan kaljaa. Sanoin etten enää myy sulle. Hieno herra kysyi "miksei?" ja muistutin eilisestä episodista. Tyyppi vastasi "en minä ollut siellä". Just joo, minä ja Harri varmasti nähtiin näkyjä! Se miekkonen on siis se ruskeatakkinen kalju punanaama. On kuulemma aiemmin riehunutkin täällä. T: Maria"

Tuon kyseisen kaljuherran voi bongata suunnilleen päivittäin Tampereen Stocmannin edestä muiden rantojen miehiksi nahkansa luoneiden seurasta.

Tänään Valtsussa laitoin tuotteisiin -50% tarroja. Eräs ukkeli seurasi koko pikaruokahyllyn perässä ja kahmi parhaat päältä. Työtoverini sanoikin, että älä välitä kanttishullusta, se on vähän semmonen. Ei siinä muuten mitään, mutta se kanttisukkeli näytti ihan Twin Peaksin Bobilta! Hieman kuumotti, kun "Bob" seurasi koiran tavoin perässä.
« Uudemmat - Vanhemmat »